Şimdi Ara

Bronz IV'e nasıl Düşülür? Peki Oradan Çıkmak Muhtemel mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
1
Favori
21.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73486545

An itibariyle bronze 4'te. Çıkman zor. West geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lig olayi geldiginde bronze 4tum 850elo falan vardi herneyse genel garen oynadim baslarda yukseldim ama takima daha faydali bir solotop oynamam gerektigini dusundum ve voli oynamaya basladim jungleda genellikle ww aliyorum. Support blitz ve threshi daha cok tercih ediyorum takimda supportunda tanky olmasi bence takima iyi bir arti. Adc olarak draven favorim ama adcde belli bir herom yok. Midde oynarken kata diana akali tercihlerim arasinda ama pek mide gitmiyorum cunku ust picklerde oluyorum counterlanmayi ve ap hero oynamayi pek sevmiyorum. Suan silver1deyim 1450elo. Ama gercekten sabir istiyor. Bnde playofflara cikip kac kere dustum. Takim cok onemli arka arkaya oyun kaybedersen dahada kotu takimlar geliyor. Takima faydali oyna bencil olma, flame yapma gerci ben arada yapiyorumda neyse tavsiyelerim bu kadar kardesim ama zor yani bende kac kere pes ettim ara ver normal game at biraz kafan dagilsin. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mirymarbles

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

çıkarsın ama taşıman lazım maçı kazanmanın %70-80 i sende golda kadar.Golddan sonra tek sen yetmiyosun.Önerim jungle falan oyna snowball karakterler al mid git.Akali,Katarina,Zed,Kha'Zix gibi.Jungle da hecarim,volibear,vi oynayabiliyosan lee sin alıp surrender çektir.

çok yetenekli bir oyuncu değilim. Bazı heroları ve laneleri oldukça başarılı bir şekilde oynuyorum. Eksik kaldığım kısımlardada kendimi geliştiriyorum tabi daha. Tam kıvamına gelince sıfırdan bi hesap açacam sanırım :)

TR'de başlama NE NA WEST oyna veya ne biliyim Rus serveri veya Kore'de oyna her yer türkiyeden iyidir :P

• Herkesin öneridiği gibi:Arkadaşınla beraber adc+sup mid+jungler solo+jungler
  • Benim yaptığım en büyük hata level 30 olur olmaz daha sadece adc sayfam varken ranked girmek oldu. Oyunuda birinden öğrenmediğim için ''girme'' tarzında tavsiye almadım. Girdim yenildim bi güzel , aklım başıma geldiğinde 2-7 gibi bi w/l oranım vardı. elom 900e kadar düşmüştü. Yeni sistem geldiğinde bronze4 tüm. Çıkmak için aklıma gelen en iyi yol daha ranked girmemiş ortalama bi oyuncu olan ev arkadaşımla duo girmek oldu. Support rune sayfası yaptım , 10 maç nunu-cait yaptık.9 unu yendik. Tavsiyem duo girmen ve duo bot yapmanız. 2 niz kasıyorsunuz , karşı 2 liyi kastırmıyorsunuz , takım arkadaşlarında feedlemiyorsa yeniyorsunuz hemen hemen. 100 puan olup (1ini feeder yüzünden) 3 maçtan 2 sini yenilince aynı ligde kalmaya devam ettim sinirden rankedi bıraktım. Şimdi 2 rune sayfası daha aldım onlarıda dizip tekrar başlayacağım

• Dereceliye girdiğinde baktın troller seni buluyor bi 3-4 saat girmiceksin tekrar sonra tekrar gir şansını böyle dene yoksa başka türlü gitmiyor.
  • Benim mevcut ranked maceram senin durumuna çok uyuyor hemen hızlı bir özet geçeyim sana. Buarada server east, TR serverında bronze,silver,gold kavramları diğer server'lara göre farklılık gösteriyor.

* Yer belirleme maçlarım kötü geçti. Normalde bazen ben iyi oynadım takım yüzünden kaybettik, bazen ben kötü oynadım. Ama sonuç olarak 10 maçın 6sını kaybettim ve Bronze II olarak yerleştirildim.
    * Bronze'da maçlar yaparken daha oraya ait olmadığımı hissettim. Çünkü bireysel olarak iyi oynayan adamlar olsa bile takım oyunu, wardlamak, dragon zamanları ve benzeri takım olaylarıyla ilgisi yoktu çoğu adamın. Adapte olana kadar Bronze 4' e kadar düştüm.
    * Sonrasında kendimce bir sistem buldum ve ona göre oynamaya başladım. Dün itibari ile Silver 2'ye çıktım ve yükselmeye devam ediyorum. Kendi tahminim olarak da hakettiğim yerin Silver 1 - Gold 4 arasında olduğunu düşünüyorum. Sonrasında muhtemelen yükselmem duracaktır artık.

Sonuç itibari ile EloHell veya DivisionHell diye bir şey yok. Varlığına inan arkadaşa detaylı anlatabilirim neden olmadığını ama varsın o var bilsin kendini avutsun.

Sonuçta sen haketmediğin bir yerdeysen eğer ve yanına 4 tane mal geliyorsa emin ol karşına da 5 tane mal geliyor olması lazım çünkü sana göre sen haketmediğin yerdesin. AFK Feeder v.b.. olayında ise senin takımında AFK leave feeder olma olasılığı karşı takımda olmasından düşük çünkü sen o takımdasın ve AFK, leave veya feeder olmayacağını biliyorsun.

Tamam bazen bir adam yüzünden kazandığın oyunu da kaybedebiliyorsun, elinden de bir şey gelmiyor. Ama bazende karşı takım aynı nedenle basitçe yeniledebiliyor. Sonuçta mevcut sistemde istatistiksel olarak bakarsak belli sayıda maç yaptığında mutlaka hakettiğin yere ulaşırsın. Eğer ulaşamıyorsan hakkettiğin yerde olduğun içindir. Tabi kimse kendine Bronze4'ü yakıştıramadığı ve oyunu da bırakmak istemediği için insanlar kendi aralarında EloHell gibi kavramlar uyduruyorlar, onlara da he deyip geçeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

Birkaç sorum var.Bunları cevaplarsan iyi olur

oyuna nezaman başladın ?
    kaç normal game winin ve losun var
    kaç ranked win ve losun var
    30 olduktan kaç game sonra ranked girmeye basladın.
    kaç rune page in var ve hangi rollerin için?
    hangi rolde iyi oynadıgını düsünüyorsun

Edit:yazım hatası

oyuns 3 ay önce başladım. normal game 389 win 159 lose var. dereceliyi unuttum oyuna girince yazarım şimdi iş yerindeyım.
    30 olduktan sonra rünlerimi ve yeteri kadar idare edecek hero sayısını (sup jungle adc mid solo) tamamladıktan sonra girmeye başladım ve 8 sayfa rün sayfam var. en iyi solo mid ve adc de oynuyorum. jungle da ise kendimi geliştirmem gerekiyor.

yeteri kadar açıklayıcı olmuştur umarım. Bi arkadaş hiç bana öyle tipler denk gelmedi yazmış. Ya çok şanslısın ya da çok umursamaz :)

• Ben de Bronze II'den çıktım. Çok da zor değil, Silver zorluyor çünkü gerçekten iyi oyuncular var. Bronze II'de de var ama III - IV de olacağını sanmıyorum. Çek bi Kha'Zix çek bi Kayle falan. Bunlarla rahat taşırsın. Ben adc oynadım gerçi ama sen jungle yada mid oynamaya çalış. Silver oldunmu potansiyel ve şans varsa gerisi rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foergun276

Benim mevcut ranked maceram senin durumuna çok uyuyor hemen hızlı bir özet geçeyim sana. Buarada server east, TR serverında bronze,silver,gold kavramları diğer server'lara göre farklılık gösteriyor.

* Yer belirleme maçlarım kötü geçti. Normalde bazen ben iyi oynadım takım yüzünden kaybettik, bazen ben kötü oynadım. Ama sonuç olarak 10 maçın 6sını kaybettim ve Bronze II olarak yerleştirildim.
    * Bronze'da maçlar yaparken daha oraya ait olmadığımı hissettim. Çünkü bireysel olarak iyi oynayan adamlar olsa bile takım oyunu, wardlamak, dragon zamanları ve benzeri takım olaylarıyla ilgisi yoktu çoğu adamın. Adapte olana kadar Bronze 4' e kadar düştüm.
    * Sonrasında kendimce bir sistem buldum ve ona göre oynamaya başladım. Dün itibari ile Silver 2'ye çıktım ve yükselmeye devam ediyorum. Kendi tahminim olarak da hakettiğim yerin Silver 1 - Gold 4 arasında olduğunu düşünüyorum. Sonrasında muhtemelen yükselmem duracaktır artık.

Sonuç itibari ile EloHell veya DivisionHell diye bir şey yok. Varlığına inan arkadaşa detaylı anlatabilirim neden olmadığını ama varsın o var bilsin kendini avutsun.

Sonuçta sen haketmediğin bir yerdeysen eğer ve yanına 4 tane mal geliyorsa emin ol karşına da 5 tane mal geliyor olması lazım çünkü sana göre sen haketmediğin yerdesin. AFK Feeder v.b.. olayında ise senin takımında AFK leave feeder olma olasılığı karşı takımda olmasından düşük çünkü sen o takımdasın ve AFK, leave veya feeder olmayacağını biliyorsun.

Tamam bazen bir adam yüzünden kazandığın oyunu da kaybedebiliyorsun, elinden de bir şey gelmiyor. Ama bazende karşı takım aynı nedenle basitçe yeniledebiliyor. Sonuçta mevcut sistemde istatistiksel olarak bakarsak belli sayıda maç yaptığında mutlaka hakettiğin yere ulaşırsın. Eğer ulaşamıyorsan hakkettiğin yerde olduğun içindir. Tabi kimse kendine Bronze4'ü yakıştıramadığı ve oyunu da bırakmak istemediği için insanlar kendi aralarında EloHell gibi kavramlar uyduruyorlar, onlara da he deyip geçeceksin.

Foergun ben hakettiğim ya da haketmediğim yerdeyim iddiasında değilim. Hiç bir zaman bir oyunu bilerek baltalamadım. Hiç bir zaman hiç bir oyundan kaçmadım. Tek derdim takım oyunu oynayabileceğim. en ufak olayda sövüp karşı takımı feedleyen adamlarla oynamamaktı. Evet zaman zaman karşı takıma da denk geliyor böyle tipler. Ama ne zaman yükselme maçlarına çıksam muhakkak o şans bana gülmüyor ona uyuz oluyorum bi yandanda. Duo girmek her zaman nasip olmuyor. Hakettiğim yer abuk subuk küfür yemediğim birbirine saygılı insanların olduğu takım oyunu oynamaya çalışan kill alacam diye tüm takımın yatmasına sebep olan oyuncuların olmadığı bir yer. hakettiğim yer burası değil bu sebepten. sanırım TR serverini bu yüzden bırakacağım.

• Bu server değiştirme itemi yoktu bu yakınlarda kalkmadı inşallah ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bence oyununu da silme direk bilgisayarı bırak sen örgüye falan başla derim.

sonra da bu ablana bir kazak ör ^^
  • bu sistem gelmeden önce 1600'den 900 e düştüm sistem gelmeden 1 gün önceye kadar bronz üst sınıra geri gelmiştim bronz I de başlattı ordan 5 e kadar düştüm inişli çıkışlı geçti şu anda gold için 2. promotiona gidiyorum.

sunucu : west

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 2 Nisan 2013; 4:18:45 >
  • Bronze 5'e düşmüştüm. Tekrar 1'e çıkana kadar epey uğraştım ama ümitsiz olma çıkılıyor.
  • Beyler nasıl bronze'a düşüyorsunuz siz ben anlamıyorum. Hayır madem bronze'a düşücek kadar iyi bir oyuncu değilsiniz neden ranked-dereceli oyun oynuyorsunuz Açıkçası Silver'ın altındaki adamların oyunu silmelerini öneririm ben .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

Beyler nasıl bronze'a düşüyorsunuz siz ben anlamıyorum. Hayır madem bronze'a düşücek kadar iyi bir oyuncu değilsiniz neden ranked-dereceli oyun oynuyorsunuz Açıkçası Silver'ın altındaki adamların oyunu silmelerini öneririm ben .

İyi ki senin önerilerini dinlemiyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foergun276

Benim mevcut ranked maceram senin durumuna çok uyuyor hemen hızlı bir özet geçeyim sana. Buarada server east, TR serverında bronze,silver,gold kavramları diğer server'lara göre farklılık gösteriyor.

Foergun ben hakettiğim ya da haketmediğim yerdeyim iddiasında değilim. Hiç bir zaman bir oyunu bilerek baltalamadım. Hiç bir zaman hiç bir oyundan kaçmadım. Tek derdim takım oyunu oynayabileceğim. en ufak olayda sövüp karşı takımı feedleyen adamlarla oynamamaktı. Evet zaman zaman karşı takıma da denk geliyor böyle tipler. Ama ne zaman yükselme maçlarına çıksam muhakkak o şans bana gülmüyor ona uyuz oluyorum bi yandanda. Duo girmek her zaman nasip olmuyor. Hakettiğim yer abuk subuk küfür yemediğim birbirine saygılı insanların olduğu takım oyunu oynamaya çalışan kill alacam diye tüm takımın yatmasına sebep olan oyuncuların olmadığı bir yer. hakettiğim yer burası değil bu sebepten. sanırım TR serverini bu yüzden bırakacağım.

Zaten ben seni hiç yargılamadım, "hakettiğin yerdesin ağlama" kesinlikle demek istemedim, o lafım elohell diye ağlayanlar içindi ki senin öyle olduğunu düşünmüyorum.

Dediğim gibi ben bronze4'e kadar düştüm anlattığın nedenlerle. troll,afk,feeder bunlar olmuyor demiyorum, oluyor ve seni aşağıya çekiyor. Ama karşıya da oluyor. Yani şunu demek istiyorum yazı-tura atsam belki 10 tane tura gelebilir arka arkaya. Ama yeterince atış yaparsam mutlaka %50'ye yaklaşmaya başlar yazı ve tura oranı. Burada da durum aynı. Yeterince maç atarsan hakettiğin noktaya troll,afk feeder ne olursa olsun ulaşırsın.

Oyunculuk konusuna da bir şey demek istiyorum. bronze'da olan bir adam "ama ben süper oynuyorum, daş daş üstünde bırakmıyorum nasıl bronze olurum" diye kendine sorabilir. Buradan da sistemi suçlayabilir. Anlayamadığı kavrayamadığı nokta bunun bir takım oyunu olduğu ve bireysel yeteneğinin yanında takım oyununda nasıl olduğunun da değerlendirildiği. Ben çok tipleme biliyorum takım oyunu namına bir halt edemediği halde bireysel olarak iyi oynayan ve bunun sonucunda "takımım kötü ondan elom düşük" diye zırlayanı. Adam ranked giriyor "mid or afk, mid or troll" diyor. Bu adam mid'i süper oynasa ne olur oynamasa ne olur. Mesela futboldan örnek verirsek Quaresman çok çok yetenekli bir futbolcu ama takım oyuncusu değil oyüzden şimdi katar liginde.

Bronze'a düşen arkadaşları aşağılayan tip'e de cevap veriyim. Zaten oyuncuları sınıflandırmak için bronze var. Senin mantığınla futbolda 1 ve 2.lig kalsın kalan ligleri kapatalım mı? Adamın seviyesi o, orada oynuyor. Belki zamanla iyileşicek çıkıcak yukarıya. Ayrıca çıkamasa seni ne ilgilendiriyor? Adamın seviyesi odur orada oynar kendi seviyesindeki adamlarla.

• Valla ben ranked atmaya 7 Win 20 Lose ile Bronze V'den başladım . Bronze 1 Serilere çıkana kadar 30 maç attım 3 lose 27 win . Serilerden 1 kere düştüm 3 lose alıp 2. sefer çıktım serilerden . Yani 3-4 günümü aldı Bronze V'den Silver V çıkmak . Ama keşke çıkmasaydım . Burda 1 haftadır oynuyorum aralıksız daha 15 LP var . Olmuyor abi . 1 Oyun taşıyorsun 2. ye ya afk geliyor ya yeteneksiz .
  • quote:

Beyler nasıl bronze'a düşüyorsunuz siz ben anlamıyorum. Hayır madem bronze'a düşücek kadar iyi bir oyuncu değilsiniz neden ranked-dereceli oyun oynuyorsunuz Açıkçası Silver'ın altındaki adamların oyunu silmelerini öneririm ben .

Uzun uzuuuun sana bunun nedenlerini anlatmak isterdim. Uzuuun uzun Türk oyuncu profili, takım oyunu mantelitesi üzerine konuşmak isterdim. Gerek var mı? Yukarıda yazdıklarından sonra bence lüzum yok.
  • quote:

quote:

Uzun uzuuuun sana bunun nedenlerini anlatmak isterdim. Uzuuun uzun Türk oyuncu profili, takım oyunu mantelitesi üzerine konuşmak isterdim. Gerek var mı? Yukarıda yazdıklarından sonra bence lüzum yok.

Adam haklı hiç sorma boşuna.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.