Şimdi Ara

Bronz IV'e nasıl Düşülür? Peki Oradan Çıkmak Muhtemel mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
21.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellıkle tr de bronze veya sılver daysan senın sucun dur.Çunku oralardan cıkmak kolay hemde cok kolay tek yapman gereken ıyı anlasdıgın bır duo bulup serı bır sekılde oynamak.
  • +600 win yap ondan sonra ranked gir böylece birçok champ alıp onlarda ustalaşmış olursun.Trollere karşıda tavsiyem küfür edeni gördüğün an mutelemendir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

Sadece başlık okuyarak yazıyorum.

Euwest silver 2 ligdeyim, tr hesabında bronz 5 ve çıkılmıyor cidden çıkılmıyor

Bronz 5 den 1 e ciktim .. bence buyuk bi basari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foergun276

quote:

Orijinalden alıntı: mirymarbles

quote:

Benim mevcut ranked maceram senin durumuna çok uyuyor hemen hızlı bir özet geçeyim sana. Buarada server east, TR serverında bronze,silver,gold kavramları diğer server'lara göre farklılık gösteriyor.

* Yer belirleme maçlarım kötü geçti. Normalde bazen ben iyi oynadım takım yüzünden kaybettik, bazen ben kötü oynadım. Ama sonuç olarak 10 maçın 6sını kaybettim ve Bronze II olarak yerleştirildim.
    * Bronze'da maçlar yaparken daha oraya ait olmadığımı hissettim. Çünkü bireysel olarak iyi oynayan adamlar olsa bile takım oyunu, wardlamak, dragon zamanları ve benzeri takım olaylarıyla ilgisi yoktu çoğu adamın. Adapte olana kadar Bronze 4' e kadar düştüm.
    * Sonrasında kendimce bir sistem buldum ve ona göre oynamaya başladım. Dün itibari ile Silver 2'ye çıktım ve yükselmeye devam ediyorum. Kendi tahminim olarak da hakettiğim yerin Silver 1 - Gold 4 arasında olduğunu düşünüyorum. Sonrasında muhtemelen yükselmem duracaktır artık.

Sonuç itibari ile EloHell veya DivisionHell diye bir şey yok. Varlığına inan arkadaşa detaylı anlatabilirim neden olmadığını ama varsın o var bilsin kendini avutsun.

Sonuçta sen haketmediğin bir yerdeysen eğer ve yanına 4 tane mal geliyorsa emin ol karşına da 5 tane mal geliyor olması lazım çünkü sana göre sen haketmediğin yerdesin. AFK Feeder v.b.. olayında ise senin takımında AFK leave feeder olma olasılığı karşı takımda olmasından düşük çünkü sen o takımdasın ve AFK, leave veya feeder olmayacağını biliyorsun.

Tamam bazen bir adam yüzünden kazandığın oyunu da kaybedebiliyorsun, elinden de bir şey gelmiyor. Ama bazende karşı takım aynı nedenle basitçe yeniledebiliyor. Sonuçta mevcut sistemde istatistiksel olarak bakarsak belli sayıda maç yaptığında mutlaka hakettiğin yere ulaşırsın. Eğer ulaşamıyorsan hakkettiğin yerde olduğun içindir. Tabi kimse kendine Bronze4'ü yakıştıramadığı ve oyunu da bırakmak istemediği için insanlar kendi aralarında EloHell gibi kavramlar uyduruyorlar, onlara da he deyip geçeceksin.

Foergun ben hakettiğim ya da haketmediğim yerdeyim iddiasında değilim. Hiç bir zaman bir oyunu bilerek baltalamadım. Hiç bir zaman hiç bir oyundan kaçmadım. Tek derdim takım oyunu oynayabileceğim. en ufak olayda sövüp karşı takımı feedleyen adamlarla oynamamaktı. Evet zaman zaman karşı takıma da denk geliyor böyle tipler. Ama ne zaman yükselme maçlarına çıksam muhakkak o şans bana gülmüyor ona uyuz oluyorum bi yandanda. Duo girmek her zaman nasip olmuyor. Hakettiğim yer abuk subuk küfür yemediğim birbirine saygılı insanların olduğu takım oyunu oynamaya çalışan kill alacam diye tüm takımın yatmasına sebep olan oyuncuların olmadığı bir yer. hakettiğim yer burası değil bu sebepten. sanırım TR serverini bu yüzden bırakacağım.

Zaten ben seni hiç yargılamadım, "hakettiğin yerdesin ağlama" kesinlikle demek istemedim, o lafım elohell diye ağlayanlar içindi ki senin öyle olduğunu düşünmüyorum.

Dediğim gibi ben bronze4'e kadar düştüm anlattığın nedenlerle. troll,afk,feeder bunlar olmuyor demiyorum, oluyor ve seni aşağıya çekiyor. Ama karşıya da oluyor. Yani şunu demek istiyorum yazı-tura atsam belki 10 tane tura gelebilir arka arkaya. Ama yeterince atış yaparsam mutlaka %50'ye yaklaşmaya başlar yazı ve tura oranı. Burada da durum aynı. Yeterince maç atarsan hakettiğin noktaya troll,afk feeder ne olursa olsun ulaşırsın.

Oyunculuk konusuna da bir şey demek istiyorum. bronze'da olan bir adam "ama ben süper oynuyorum, daş daş üstünde bırakmıyorum nasıl bronze olurum" diye kendine sorabilir. Buradan da sistemi suçlayabilir. Anlayamadığı kavrayamadığı nokta bunun bir takım oyunu olduğu ve bireysel yeteneğinin yanında takım oyununda nasıl olduğunun da değerlendirildiği. Ben çok tipleme biliyorum takım oyunu namına bir halt edemediği halde bireysel olarak iyi oynayan ve bunun sonucunda "takımım kötü ondan elom düşük" diye zırlayanı. Adam ranked giriyor "mid or afk, mid or troll" diyor. Bu adam mid'i süper oynasa ne olur oynamasa ne olur. Mesela futboldan örnek verirsek Quaresman çok çok yetenekli bir futbolcu ama takım oyuncusu değil oyüzden şimdi katar liginde.

Bronze'a düşen arkadaşları aşağılayan tip'e de cevap veriyim. Zaten oyuncuları sınıflandırmak için bronze var. Senin mantığınla futbolda 1 ve 2.lig kalsın kalan ligleri kapatalım mı? Adamın seviyesi o, orada oynuyor. Belki zamanla iyileşicek çıkıcak yukarıya. Ayrıca çıkamasa seni ne ilgilendiriyor? Adamın seviyesi odur orada oynar kendi seviyesindeki adamlarla.

Haklı olduğun noktalar kesinlikle var. Ben şahsım adına çok iyi bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum. Takım oyunu oynamaya çalışıyorum takımı yatıracak hamlelerden kaçınmaya yani oyunu kazandırmaya çalışıyorum. Beraber bu tipte oyuncular olduğu sürece illa ya maç kazanıyorsun ya da o kadar keyifli bir maç oluyor ki hani kaybetmek böyle olsun diyorsun. Ama Bronze kümede gerilere gittikçe oyuncu kalitesinden ziyade, oyuncunun karakteri değişmeye başlıyor benim derdim bu. Bronze 2'deki oyuncular daha efendi, daha saygılı ve takım oyunu oynayan tiplerken, Bronze IV'e geldiğinde çok enteresan tiplerle karşılaşmaya başlıyosun.

Dün geceki oyundan bi örnek veriyim,

Support olarak leona aldım ve yanıma miss fortune geldi. Bot lane'de oyun boyunca hiç junglerımız yardıma gelmedi. Karşı takımın jungler'ı ise resmen bot lane'den çıkmadı ve hatta karşı takımın middle herosu bile basmaya geldi (Bizim mid ise top'a çıktı basmaya). Buna rağmen 3 kill verip 6 kill aldık. (tabi killeri doğal olarak adc'mize bırakıyorum :) ) Üzerine gittik bot kulesinide yıktık.

Peki bu oyun nasıl kaybedildi ?

first pick Solo'da Voli aldı eleman. Tabi karşısına hooop teemo geldi. Bu Teemo 3 kişiyi evet tam 3 kişiyi madara etti. Tek başına yahu. WW gidiyo Voli kule altı dalıyo Teemo kaçar gibi fake atıp kule altında 3 ünü birden yiyo. Şaka gibi. Oyun sonu takdir ettim Teemo'yu.

Support olarak sürekli wardladım her yeri, ADC ise tam bir görev adamıydı. Oyun TF'ye döndüğünde her ikimiz de elimizden geleni yaptık. Az buçuk oyunu toparlamayı başardık. Lakin kill alacam diye grubun içine dalan jungler, TF'de tanklamak yerine Teemo'yu görünce fellik fellik kaçan volibear ve son kamikaze ile kill alıp kill veren akali sayesinde hooop 4 vs 2 şeklinde orta kuleyi savunmaya çalıştık. İyi de savunduk neticede hani 22 dakikada kaybedeceğimiz oyunu 48 dakikada kaybettik. Ama neticede kaybettik.

Buraya kadar bile problem yok benim için. Kimse süper oyuncu olmak zorunda değil. Oyun bittikten sonra başlıyo problemler.

Jungler ve solo hem ADC'yi hem beni suçluyor, üzerine ana bacı küfür ediyor. Gerekçeleri... yok... yani gerekçe yok... siz nasıl oyuncusunuz, sizin ben ta..... Biz cevap vermedik, karşı takımdan da takdirleri kazandık ve hem beni hem ADC'mi tebrik ettiler.

Ama bu oyunun şöyle bir artısı oldu, karşı takımdan iyi oynayan oyuncuları arkadaş listeme ekledim, güzelde muhabbet kurduk. En azından kaybedilen bir oyunun sonunda sağlam oyuncuları bulma fırsatımız oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OlasılıksıZz

quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

Sadece başlık okuyarak yazıyorum.

Euwest silver 2 ligdeyim, tr hesabında bronz 5 ve çıkılmıyor cidden çıkılmıyor

Bronz 5 den 1 e ciktim .. bence buyuk bi basari

kesinlikle takdirliksin dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bence oyununu da silme direk bilgisayarı bırak sen örgüye falan başla derim.

ozledik seni KıL reyiz

• Ben de çeşitli sebeplerden ötürü sıralama maçlarında berbat bir performans göstererek Bronze IV'e kadar düştüm. Sonrasında ise ranked'a elim gitmedi. Dün kendimce kafamda bir şeyler tasarlayıp girdim Solo Q'ya. Sonuç olarak 5 maç-5 win ile Bronze III'e yükseldim. Umuyorum ki bu oluşturduğum sistem ile Silver'a yükselip, oradan itibaren normal oyunumla yükselmeye devam edebileceğime inanıyorum. Oluşturduğum sistemi şöyle yazayım;

-Görev olarak ya Jungler ya da bu ligde oynamayı bilen çok az oyuncu olduğu için Support oynuyorum.
    -Seçtiğim şampiyonlar ise Xin veya Leona gibi iyi gap closer ve cc'leri olan şampiyonları seçiyorum.
    -Jungler oynuyorsam mutlak suretle runelerimde MS Quint kullanıyorum ve bot olarak Boots of Mobility tercih ediyorum ki oyun boyu rahat roam yapabileyim.
    -Buildlerimi öncelikli olarak tanky olabileceğim şekilde ayarlıyorum. Sunfire Cape-Randuin's Omen-Locket-Runic Bulkwark gibi itemları öncelikli olarak kasıyorum.
    -Jungler isem counter pick yapılmış laneleri öncelikli olarak gangliyorum. Yeri geldiğinde babysit bile yapıyorum. Bu şekilde counter pick yemiş olan adamım lanei rahat kazanır hale geliyor.
    -Gerek Jungler gerek supp sürekli ward alıp haritayı dolduruyorum. Jungler isem çok gang yaptığım lane'i pinkliyorum.
    -Bir gözüm sürekli minimapte oluyor. Mid'in kaçırdığı ss'i veriyorum. G ile geliş yollarını belirtip, chatten lane'i ekstra uyarıyorum.
    -Earlyde takımımı öne taşıdıktan sonra mid gameden başlayarak esas yöntemimi ortaya koyuyorum; Focus Me! :)
    -Tanky kastığım için rakip takımın focusunu üzerimde toplamak için elimden geleni yapıyorum. Düşük liglerde ciddi bir focus sorunu var. Skillshotları dodgeladığınız müddetçe tanky kasmışsanız ölmüyorsunuz. Bunu yaptığınız müddetçe takımınız rahatlıkla topluyor killeri.
    -Bir de unutmadan eğer bir lane'de snowball bir şampiyon varsa, o lanede rakibi yıldırıyorum. Takımızdan ne kadar kişiye snowball yaptırırsanız oyunu kazanma şansınız artıyor.

Map awareness'ınız olduğu müddetçe, bu şekilde kolay kolay kaybetmiyorsunuz. Lane'inizde ezilen olmadığı için afk kalan insan pek oluyor. Oyun başı 10 dakika afk kalan top lane'le bile oyunu rahat kazandık. Hatta oyunun 30. dakikasından itibaren takım rahat 5v4 kazanır oldu. Ben kafama göre split push yaptım kule aldım :)

Bu yöntemle dün 5 oyunda lig yükseldim. Her oyunda en az 2 takım çalışması oyu aldım. Mutluyum.. Tavsiye ederim. Buna ek olarak oyun bilginize güveniyorsanız Counter Jungle'da yaparsanız rakibi çok kolay oyundan düşürebiliyorsunuz. Örneğin rakibin solo topu ölüyse rakip kırmızıda golemlerde rakip junglerı arıyorum. Ölecek gibi olsanız bile topunuzu yardıma çağırıp üzerine 2v1 yaparak ekstra kill çıkabiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim mevcut ranked maceram senin durumuna çok uyuyor hemen hızlı bir özet geçeyim sana. Buarada server east, TR serverında bronze,silver,gold kavramları diğer server'lara göre farklılık gösteriyor.

* Yer belirleme maçlarım kötü geçti. Normalde bazen ben iyi oynadım takım yüzünden kaybettik, bazen ben kötü oynadım. Ama sonuç olarak 10 maçın 6sını kaybettim ve Bronze II olarak yerleştirildim.
    * Bronze'da maçlar yaparken daha oraya ait olmadığımı hissettim. Çünkü bireysel olarak iyi oynayan adamlar olsa bile takım oyunu, wardlamak, dragon zamanları ve benzeri takım olaylarıyla ilgisi yoktu çoğu adamın. Adapte olana kadar Bronze 4' e kadar düştüm.
    * Sonrasında kendimce bir sistem buldum ve ona göre oynamaya başladım. Dün itibari ile Silver 2'ye çıktım ve yükselmeye devam ediyorum. Kendi tahminim olarak da hakettiğim yerin Silver 1 - Gold 4 arasında olduğunu düşünüyorum. Sonrasında muhtemelen yükselmem duracaktır artık.

Sonuç itibari ile EloHell veya DivisionHell diye bir şey yok. Varlığına inan arkadaşa detaylı anlatabilirim neden olmadığını ama varsın o var bilsin kendini avutsun.

Sonuçta sen haketmediğin bir yerdeysen eğer ve yanına 4 tane mal geliyorsa emin ol karşına da 5 tane mal geliyor olması lazım çünkü sana göre sen haketmediğin yerdesin. AFK Feeder v.b.. olayında ise senin takımında AFK leave feeder olma olasılığı karşı takımda olmasından düşük çünkü sen o takımdasın ve AFK, leave veya feeder olmayacağını biliyorsun.

Tamam bazen bir adam yüzünden kazandığın oyunu da kaybedebiliyorsun, elinden de bir şey gelmiyor. Ama bazende karşı takım aynı nedenle basitçe yeniledebiliyor. Sonuçta mevcut sistemde istatistiksel olarak bakarsak belli sayıda maç yaptığında mutlaka hakettiğin yere ulaşırsın. Eğer ulaşamıyorsan hakkettiğin yerde olduğun içindir. Tabi kimse kendine Bronze4'ü yakıştıramadığı ve oyunu da bırakmak istemediği için insanlar kendi aralarında EloHell gibi kavramlar uyduruyorlar, onlara da he deyip geçeceksin.

Foergun ben hakettiğim ya da haketmediğim yerdeyim iddiasında değilim. Hiç bir zaman bir oyunu bilerek baltalamadım. Hiç bir zaman hiç bir oyundan kaçmadım. Tek derdim takım oyunu oynayabileceğim. en ufak olayda sövüp karşı takımı feedleyen adamlarla oynamamaktı. Evet zaman zaman karşı takıma da denk geliyor böyle tipler. Ama ne zaman yükselme maçlarına çıksam muhakkak o şans bana gülmüyor ona uyuz oluyorum bi yandanda. Duo girmek her zaman nasip olmuyor. Hakettiğim yer abuk subuk küfür yemediğim birbirine saygılı insanların olduğu takım oyunu oynamaya çalışan kill alacam diye tüm takımın yatmasına sebep olan oyuncuların olmadığı bir yer. hakettiğim yer burası değil bu sebepten. sanırım TR serverini bu yüzden bırakacağım.

Zaten ben seni hiç yargılamadım, "hakettiğin yerdesin ağlama" kesinlikle demek istemedim, o lafım elohell diye ağlayanlar içindi ki senin öyle olduğunu düşünmüyorum.

Dediğim gibi ben bronze4'e kadar düştüm anlattığın nedenlerle. troll,afk,feeder bunlar olmuyor demiyorum, oluyor ve seni aşağıya çekiyor. Ama karşıya da oluyor. Yani şunu demek istiyorum yazı-tura atsam belki 10 tane tura gelebilir arka arkaya. Ama yeterince atış yaparsam mutlaka %50'ye yaklaşmaya başlar yazı ve tura oranı. Burada da durum aynı. Yeterince maç atarsan hakettiğin noktaya troll,afk feeder ne olursa olsun ulaşırsın.

Oyunculuk konusuna da bir şey demek istiyorum. bronze'da olan bir adam "ama ben süper oynuyorum, daş daş üstünde bırakmıyorum nasıl bronze olurum" diye kendine sorabilir. Buradan da sistemi suçlayabilir. Anlayamadığı kavrayamadığı nokta bunun bir takım oyunu olduğu ve bireysel yeteneğinin yanında takım oyununda nasıl olduğunun da değerlendirildiği. Ben çok tipleme biliyorum takım oyunu namına bir halt edemediği halde bireysel olarak iyi oynayan ve bunun sonucunda "takımım kötü ondan elom düşük" diye zırlayanı. Adam ranked giriyor "mid or afk, mid or troll" diyor. Bu adam mid'i süper oynasa ne olur oynamasa ne olur. Mesela futboldan örnek verirsek Quaresman çok çok yetenekli bir futbolcu ama takım oyuncusu değil oyüzden şimdi katar liginde.

Bronze'a düşen arkadaşları aşağılayan tip'e de cevap veriyim. Zaten oyuncuları sınıflandırmak için bronze var. Senin mantığınla futbolda 1 ve 2.lig kalsın kalan ligleri kapatalım mı? Adamın seviyesi o, orada oynuyor. Belki zamanla iyileşicek çıkıcak yukarıya. Ayrıca çıkamasa seni ne ilgilendiriyor? Adamın seviyesi odur orada oynar kendi seviyesindeki adamlarla.

Haklı olduğun noktalar kesinlikle var. Ben şahsım adına çok iyi bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum. Takım oyunu oynamaya çalışıyorum takımı yatıracak hamlelerden kaçınmaya yani oyunu kazandırmaya çalışıyorum. Beraber bu tipte oyuncular olduğu sürece illa ya maç kazanıyorsun ya da o kadar keyifli bir maç oluyor ki hani kaybetmek böyle olsun diyorsun. Ama Bronze kümede gerilere gittikçe oyuncu kalitesinden ziyade, oyuncunun karakteri değişmeye başlıyor benim derdim bu. Bronze 2'deki oyuncular daha efendi, daha saygılı ve takım oyunu oynayan tiplerken, Bronze IV'e geldiğinde çok enteresan tiplerle karşılaşmaya başlıyosun.

Aslında çok iyi bir oyuncu olmana da gerek yok. Yani böyle süper refleksler, video'luk jeneriklik hareketler, pentalar falan bu işin şov kısmı. Önemli olan ne kadar takım oyuncusu olduğun ki konuşmalarına bakılırsa gayet aklı başında bir insansın. Ben EAST'te (TR'de değil dediğim gibi TR'de bronze silver gold aralığı daha farklı), bronze4'ten silver2'ye takım oyuncusu olarak çıktım ve yükselmeye devam ediyorum hala. Takım oyuncusu olursan çıkarsın. Metayı tamamlamaya çalış, her pozisyonda 2-3 adam belirle ve görevini yapmaya çalış.

LolMoments'da bir video vardı o aklıma geldi. Tresh blue'ya ward koyuyor mf o ward sayesinde jungle'ı kesiyor FB alıyor. sonra tresh gelen adc'yi çekiyor mf onu da kesiyor double kill ile başlıyor. Karşı takım "pro mf" yazıyor :) varsın pro mf olsun sen görevini yapmaya bak, zamanla yükselirsin.

• Eu nordic teyim west serverina basmama ragmen eu nordic serverine attı beni 100 ticket attım cevaplarında rp yüklersen geçiririz dediler tabiki 2500 rp istediler..suan bronze 1 deyim 4.basladım 20.ciyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

çıkarsın ama taşıman lazım maçı kazanmanın %70-80 i sende golda kadar.Golddan sonra tek sen yetmiyosun.Önerim jungle falan oyna snowball karakterler al mid git.Akali,Katarina,Zed,Kha'Zix gibi.Jungle da hecarim,volibear,vi oynayabiliyosan lee sin alıp surrender çektir.

Silver'da goldu hakeden oyuncular karşına gelebiliyor, sadece sen oynuyorsan taşıman zor oluyor. Ranked tecrüben yoksa yükselmesi en zor lig Silver bence. Gold olduktan sonra yolun açılır. Çünkü çoğunlukla Ranked tecrübesi olmayan oyuncularla karşılaşıyorsun, fazla ranked oyunum yok ama bana gelen adamlar resmen wood V'di. İlk ranked oyunumda sup oynamak zorunda kaldım, ben böyle ADC görmedim şaka gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

çıkarsın ama taşıman lazım maçı kazanmanın %70-80 i sende golda kadar.Golddan sonra tek sen yetmiyosun.Önerim jungle falan oyna snowball karakterler al mid git.Akali,Katarina,Zed,Kha'Zix gibi.Jungle da hecarim,volibear,vi oynayabiliyosan lee sin alıp surrender çektir.

Silver'da goldu hakeden oyuncular karşına gelebiliyor, sadece sen oynuyorsan taşıman zor oluyor. Ranked tecrüben yoksa yükselmesi en zor lig Silver bence. Gold olduktan sonra yolun açılır. Çünkü çoğunlukla Ranked tecrübesi olmayan oyuncularla karşılaşıyorsun, fazla ranked oyunum yok ama bana gelen adamlar resmen wood V'di. İlk ranked oyunumda sup oynamak zorunda kaldım, ben böyle ADC görmedim şaka gibiydi.

TR'de Gold'da Plat'ta aynı kafa hatta diamond.Oynamayı bilirse zaten atlar lig.Snowball yapması lazım.Silverken çok fazla noob geliyordu tüm oyunları tek başıma taşıyodum nerdeyse.Adam AFK olsa daha kârlı benim için bota gidip 10 cs yapıyor 10 kez ölüyor.

• quote:

Kabul ediyorum ilk dereceli oyunlarımda başarısız olduğum oyunlar olmuştur. Yavaş yavaş ısınmamın ardından genelde karşı takım tarafından dahi takdir edilecek maçlarda çıkardım, lakin gene kaybettik. Sonra Bronz 2'den hoop Bronz 3'e.

Bronz 3'te neden bilmiyorum çok enteresan oyuncular denk gelmeye başladı sıklıkla. ilk pick middle herosu alıp bile bile lades diyenler, "solo da hiç kaybetmedim solo yu bana bırakacaksınız" emirleri yağdırıp oyunu 0/12/1 skoruyla bitirenler. En ufak bi olayda kendi hatası bile olsa ana bacı düz gidenler. Hiç sinirli bi insan olmamama karşın, o küfür kıyametinden sonra emektar klavyemi parçaladım en sonunda ve hooop bronz IV'e düştüm. Bu adamlar rapor etmeme karşın hiç birisinin banladığına şahit olmadım.

Bronz 4'teki oyuncular tam bir şaka. herkez mid yazıp herkez adc alıyor, sup herom yok deyip 2. mid heroyu alıyor v.s. v.s. Yani Bronz 3'ü mumla arar oldum niyeyse.

Ben kendimi geliştirmeye çalışan, etrafımdakilere saygılı bir oyuncu olmaya çalışıyorum. Hatalı olduğum zaman bunu en başta kendim görüyor ve bu hatalardan ders çıkarıp tekrarlamamaya çalışıyorum. Ama 10 oyundan en az 7'sinde tabiri caizse troll dediğimiz, saygısız, küfürbaz, bilgiçlik taslayıp cahil cühela oynayan tiplerle oynamak oynama isteğimi iyicene baltalıyor. Ve artık üst liglere çıkma ümidim neredeyse kalmadı, 5. terfi maçına çıkma hakkı sadece son 3 günde ve hepsi hüsran.

Var mı bi fikri olan? Yok sil şu oyunu daha fazla sinirlerini yıpratma mı dersiniz :)

Sezon basinda 1 ay bronze 5teydim, su an diamond 4teyim. Bronzedan cikma taktikleri adli konumu oku orda benim cikmami saglayan bir cok sey sana yardimci olabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

TR'de Gold'da Plat'ta aynı kafa hatta diamond.Oynamayı bilirse zaten atlar lig.Snowball yapması lazım.Silverken çok fazla noob geliyordu tüm oyunları tek başıma taşıyodum nerdeyse.Adam AFK olsa daha kârlı benim için bota gidip 10 cs yapıyor 10 kez ölüyor.

West'ten bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

İlk pick mid alırsa ne oluyor acaba?

ilk pick mid elohellde çok mantıklı çünkü rakip counter diye iyi oynayamadığı heroyu alıyor sonra eziliyor.
  • TR ' serverında Bronzedan Çıkarsan , Riot Sitede sana Legandary Member Ünvanı verir.
  • bronz 4 den silver 2 ye kadar çıktım
  • Şahsen tr ye geçtiğimde bronze v de başladım. (westte bronze ıv deydim ve çivi çakmıştım )

Şu anda bronze 1 deyim dün silvera giricekken son maçımı kaybettim yine düştüm Aslında çıkması o kadar zor değil. Ha tabiki bazen takım problem olabiliyor bazen şansınız yaver gitmemiş olabiliyor. Ama siz her maç elinizden geleni yaparsanız yavaş yavaş yükselirsiniz. 2.5 aydır tr deyim her grupta max 15 maçtan sonra grup atlıyorum. Silverada 1-2 güne geçmeyi planlıyorum.
  • ben 30 olur olmaz ranked girmeye başlamıştım 2 yıl önce. 1300'ün altına hiç düşmedim ama 1500'ün üstüne de uzun süre çıkamadım. "hep noob bunlar bi çıkamadım silverdan" diye düşünüyodum ama zamanla tek başıma çok rahat kazanabildiğimi farkettim. iyi oynuyorsanız uzun vadede noob feeder falan farketmez yükselirsiniz. gidip solo top falan oynamayın mid veya jungler oynayın. early game'de en çok etkisi olan 2 rol mid ve jungler.
  • ÇÖZÜM NİDALEEEE. Peki neden çünkü bronzda adamlar mızraklara kafa atıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bence oyununu da silme direk bilgisayarı bırak sen örgüye falan başla derim.

Bu çocuk boşuna banlanmamış ya oh be hala gülüyorum aklıma geldikçe
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.