Şimdi Ara

BROWSEUI.DLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sistem win me açılışta BROWSEUI.DLL explorer içinde bir hataya neden oldu diyo.....
    hiçbişeye tıklamam izin vermiyo, baska makinada çalıştırdım hardiski dll yide indirdim internetten win/system klasörüne kopyalıyorum yine de açılmıyor sistem, başka ne yapabilirim??????

Bi de millennium edition kullanan arkadaşlar varsa bu dll system klasöründen başka biyerde de mi var bi kendi windowslarında aratırlarsa sevinirim!!! Şimdiden teşekkürler!!

• arkadaşlar yok mu hala millenium edition kullanan???????
  • valalh me kullanan varsa bi zamet yanıtlasın
  • kalabalık sayılır forum ama me kullanan yok heralde yada soruyu cevaplayabilecek!!!
  • arkadaşım bilgisayarda SPY worm benzeri bir solucan var temizlersen gider ama güncelleme yaptıktan sonra tara ve temizle veya başka bir bilgisayarda da yapabilirsin
  • Arkadaşlar aynı problemi ben de yaşadım. Nedeni ise WindowsXp internetten update yaparken pc yi kapatmadan aceleden fişi çekmemden oldu. Çok basit bir şekilde hallediliyor ben bile halletiğime göre . Arkadaşın Xp sinden BROWSEUI.dll (system32'de) yi diskete kopyaladım. Disketi bilgisayarıma taktım Kendi bilgisayarımı açtım. Sadece masaüstü resmi görülüyordu. Ctrl + Alt + Del tuşuna aynı anda basın task manager penceresi açılır File dan New task'i tıklayın yeni açılan pencereden browse tıklayın. Sonra browse dan gezerek disketinizdeki dosyayı alarak Windows/system32 kopyalayın. Sonra bilgisayarınız kapayıp açın. Problem bitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d3dx9_40.dll
    16 yıl önce açıldı
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    14 yıl önce açıldı
    BSObj Plugin
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.