Şimdi Ara

Brumayı Cengiz kadar pazarlayamayan yönetime yazıklar olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bugünkü rezaleti geçtim şu Brumayı Cengiz kadar pazarlayamayan yönetime yazıklar olsun

ne maddi ne futbol ne transfer 0 katkı allah bin türlü belanızı versin.

• Bu rezillikle o paraya sattıklarına bile şükretmek lazım.

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış, sağlam bir yönetim olsa, takımın gidişatı olumlu olsa Bruma da sözleşme yenilemeye yanaşırdı. Belki 1-2 yıla çok daha iyi bir fiyata satılabilirdi.
  • Bruma denen adam futboldan anlamayan kafasız ve uyduruk bir futbolcu.

Cengiz ise kafası çalışan geleceği parlak bir oyuncu.

GS taraftarı maalesef Bruma kekosunu da Sneijder gibi kafasında çok büyütüyor. Bruma denen adam kalasın önde gideni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazarlanacak bir şeyi yok brumanın. la ligada oynadı 1 sene kendi piyasasını kendi yaptı.
  • Altınordu %30 pay koydurtmuş sözleşmesine.4-5 milyon alacaklar.Bruma'da böyle bir madde var mı ? Ucuza satsan bile en azindan potansiyeli gördüysen sonraki satıştan pay koyduracaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Bruma ligte daha iyi istatistik yaptı ama Cengiz milli takımda da oynuyor ve 2 golü var.
    *Cengiz 19 yaşında ülke dışına çıkmamış, Bruma 22 yaşında 1 sene La Liga'da oynadı
    *Başakşehir ve Galatasaray'ın ligteki durumu vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim Bruma'nın portekiz lisansı var. elin çöp oyuncuları 15-20 den gidiyor. Bruma gerçekten daha fazla paraya satılabilirdi günümüz piyasasında.

kimse gazel okumasın başarısızlık ruhlarında var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Abicim Bruma'nın portekiz lisansı var. elin çöp oyuncuları 15-20 den gidiyor. Bruma gerçekten daha fazla paraya satılabilirdi günümüz piyasasında.

kimse gazel okumasın başarısızlık ruhlarında var.

Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalmış, Emre Çolak'ın bile coştuğu La Liga'da 30 maçta attığı 2 gol dışında rezalet performans sergilemiş, bu sezon dışında hiçbir sezon varlık gösterememiş, ki o sezonu da STSL gibi kıytırık bir ligde 4. olmuş takımda geçiren Bruma'ya bu para bile çok fazla. Fazlasını isteyeceğinize şükredin bence. Ki genç de değil bu adam potansiyeline para veresin. Gelmiş 23 yaşına. Size ilk geldiği zamanlar böyle oynasaydı Sneijder, CL gibi etkilerle satardınız belki o paralara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 14 Temmuz 2017; 15:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bruma denen adam futboldan anlamayan kafasız ve uyduruk bir futbolcu.

GS taraftarı maalesef Bruma kekosunu da Sneijder gibi kafasında çok büyütüyor. Bruma denen adam kalasın önde gideni.

Velet git başka bölümü trolle.

dogru soylemis. Bruma kim ya ?
  • 1 cengiz = 5 bruma

bruma denilen şişirme topçuyu o fiyata kakalamak bu yönetimin en iyi işidir.
  • quote:

• Tam uplanacak konu fava attım bekliyorum.

Dh müthiş futbolcu detayları ekibi mi haklı çıkacak yoksa RBL isimli proje takımının yöneticileri mi?

Evi arabayı Leibzig'e bastım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: waynei

quote:

Orijinalden alıntı: G00

quote:

Velet git başka bölümü trolle.

dogru soylemis. Bruma kim ya ?

Digne, umtiti, kurt zouma neslinin en iyi kanatlarindan biriydi. Bu cengiz medya sisirmesi göreceksiniz. Bir ara salih vardı o nerede?

Cengiz ne yaptı ilk defa avrupaya çıkıyor. Bu mantıkla tudor sizin için mourinho, pep klasmanında td.

Bruma cengizin yaşındayken clde oynuyordu.

Hodri meydan bu sezon ikisini karsilastiralim bakalim kim daha iyi oynamış.

• Bence şu anki haliyle cengiz brumadan daha iyi ama bruma başakşehirde olsa nasıl oynardı bilemem

Ama Ben cengizi daha çok beğeniyorum brumadan da 3 yaş genç

• Konuda 5 tane engelli velet var ahahaha

• cengizi de begenirim ama bruma iyi pazarlanamadi. cengiz 15e satildiysa bruma da minimum 15e falan gitmeliydi. ozelliklerini tek tek saymaya gerek yok ama en kotusunden sonraki satisindan %20 falan koyulmaliydi. leipzigden 30a falan gider bir yere.

• Abi niye Brumayla Cengizi kıyaslıyorsunuz. İkisi de çok iyi topçu. Birinin yönetimi Allahın lütfu diğer yönetim Allahın cezası
  • Ne pazarlaması yahu Bruma dediğiniz adam Sociedad'a gitti forma yüzü göremedi adamlar 7 milyon euroluk satın alma opsiyonunu bile kullanmadılar. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış adamı o fiyata sattıklarına sevineceklerine Cengiz ile kıyaslıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Tam uplanacak konu fava attım bekliyorum.

Dh müthiş futbolcu detayları ekibi mi haklı çıkacak yoksa RBL isimli proje takımının yöneticileri mi?

Evi arabayı Leibzig'e bastım bekliyorum.

Olay Bruma'nın daha fazla para edip etmemesi veya Cengiz'den iyi/kötü olması değil. Bruma'nın piyasası yok. Üstteki mesajda yazdım zaten aynı şeyleri yazmak istemiyorum.

• Aynen oyle yok kardesim biz topcu satamiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.