< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhabalar sorunu çözdüm, anlatayım öncelikle sorun K-lite codec tools icerisindeki LAV SPLITTER dan kaynaklanıyor. bulduğum çözüm ise şöyle: Başlat menusunden K-lite altında "codek tweak tool" u çalıştırın sonra codec and manegment bölümündeki directshow (x86) bölümünü tıklayın, üst kısımda yani DIRECTSHOW FILTERS FROM K-LITE CODEC PACK select to disable denen kısım altındaki AUDIO bolumundeki LAV SPLITER kutucuguna tik atın sonra close u tıklayın, boylece disable yani devre dışı hale gelince duzelmesi gerekiyor benimki duzeldi, test edin olmazsa aynı seyleri directshow(x64) kısmında da yapın duzelecektir. umarım yardımcı olabilmişimdir. kolay gelsin.
|
|
|
|
hocam tespitine, analizine sağlık.. |
çok teşekkürler, bir tek aracın ismi "codec tweak tool" olacak, onu farkedip düzeltince gerisi çorap söküğü gibi geldi, eyvallah. |
Çok çok teşekkürler, benim de sıkıntı yaşadığım önemli bir sorundu. Çünkü bsplayer ı kullanıyorum yıllardır. Yalnız bende LAV Splitter, "audio" da değil, "source" kısmında görünüyordu, onu disable yapınca düzeldi, belirteyim. |
eyvallah... |