Şimdi Ara

BS Player sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam ekran modundayken ekranın bir kısmında titremeler oluyor video izlerken çok rahatsız edici şekilde. Ekranı küçültünce bu titremeler kayboluyor. Windows media playerda denedim,videolarda hiç bir sorun yok, sorunsuz oynuyor.

Bu sorunu nasıl halledebilirim çünkü BS Player en sevdiğim medya oynatıcı. Silip yüklemeyi denedim olmadı.

• Güncel sorun
  • Bu problem daha öncesinde var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Bu problem daha öncesinde var mıydı?
    daha önceki laptopumda bu sorun kesinlikle yoktu yeni laptopumda bu sorunla karşılaştım.

win10 kurulu hp gamebook i5 işlemcili kullanıyorum
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Ayarlar kısmında Video sekmesi var. Orada varsayılan kodek çözücü EVR (Enhanced Video Renderer) olması gerek. Onu Internal Renderer Overlay (default) veya Internal Renderer DirectDraw Surface yapın.
  • quote:

Ayarlar kısmında Video sekmesi var. Orada varsayılan kodek çözücü EVR (Enhanced Video Renderer) olması gerek. Onu Internal Renderer Overlay (default) veya Internal Renderer DirectDraw Surface yapın.
    Hocam BS playerda ayarlar kırmını göremedim. Programın üzerine sağ tıklayınca açılan bir menü sekmesi var, orada da zaten vieo sekmesi yok
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    BS Player sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stremio Media Player sorunu
    10 ay önce açıldı
    VLC media player Ses sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam zahmet verdim, ne kadar teşekkür etsem az, dediğin gibi yaptım ve sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.