Şimdi Ara

BTC Konimdeki kur farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben tl verip BTC almak istiyorum. koinime yatırdım parayı. Bts lira kuruna göre 14840 liraya tekabül ediyor, ama orada sat emri verenlerin yani koin alabileceğim fiyatlar 14550 tl den başlıyor. o fiyata alırsam bittrex borsasına geçirdiğimde zarar edicem. bu 750 lira fark neden var? neden kur fiyatından alamıyorum koini?

not: bunu yazarken 1 BTC: 15168 tl olmuş

• Bitcoinin fiyatını belirli bir kurum belirlemiyor tüm bitcoin borsalarındaki fiyatlar faklıdır bunun nedeni her borsanın dinamiği farklıdır bu yüzden borsalar arası fiyat farkı oluşması çok normaldir
  • kardeş resmen fark alıyorlar bazen 2000 tl yi geciyor türkiyedeki btc kur farkı.Bilerek yüksek fiyattan satıyorlar.3900 dolara düştü siz 4700 dolardan satıyorsunuz,sizin yüzünüzden btc alıp ekosisteme dahil olamıyorum diye sorduğumda bizle alakası yok borsamızdaki fiyat tamamen alıcı ve satıcı tarafından belirleniyor diyorlar.Yersen tabi..
  • DisCoVeRY06 kullanıcısına yanıt
    fark aldıkları filan yok bitcoin ilgileniyorsan zaten bunu biliyor olman gerek bitcoinin fiyatı tamamen o borsanın arz talep meselesi ve o borsanın dinamiklerine göre değişirhttps://www.bitbaba.xyz/bitcoin-borsalari/ şu sitede Dünyanın farklı ülkelerindeki bitcoin borsalarındaki anlık fiyatlara bakabilirsin göreceğin üzere bazı borsalar da 700-800 dolar fark var bunun sebebi o borsanın dinamiklerinin farklı olmasıdır
    zaten her borsa al-sat yaparken belli bir komisyon kesiyor onun dışın da yüksek işlem hacmi olan borsalar da bitcoin fiyatına müdahale edemezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmate

fark aldıkları filan yok bitcoin ilgileniyorsan zaten bunu biliyor olman gerek bitcoinin fiyatı tamamen o borsanın arz talep meselesi ve o borsanın dinamiklerine göre değişirhttps://www.bitbaba.xyz/bitcoin-borsalari/ şu sitede Dünyanın farklı ülkelerindeki bitcoin borsalarındaki anlık fiyatlara bakabilirsin göreceğin üzere bazı borsalar da 700-800 dolar fark var bunun sebebi o borsanın dinamiklerinin farklı olmasıdır
    zaten her borsa al-sat yaparken belli bir komisyon kesiyor onun dışın da yüksek işlem hacmi olan borsalar da bitcoin fiyatına müdahale edemezler

Listeye şöyle bir baktım. Yobit'ten sonra (Rusya?) en pahalı BTC yine Türk borsalarında. Herşeyde olduğu gibi BTC'de de en pahalı ülke biziz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.