Şimdi Ara

BTK;2 Mbps Hız Yeterliymiş! Süperbox Rezaleti Türkcell içerir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cimer'e , (Bilgi ve Teknoloji Kurumu'nu) yani BTK'yı ihbar ettim.Şirketleri korumaktan başka bir icraatları yok tüketici boş keseden para ödesin hizmet alamasın.

Tüketici olarak sesimizi duyurmamız lazım BTK (Bilgi ve Teknoloji Kurumu) Kurul Başkanı ve Kurul Üyeleri Tüketici taraftan olmaktan ziyade Şirket yanlısı hareket etmektedir.

279 TL + 10 TL Vergi ödüyorum aldığım hizmete bakın yarın size'de 2 MBPS hızı uygun görürlerse şaşırmayın.

BTK (Bilgi ve Teknoloji Kurumu) Vatandaşını Enayi olarak görüyor fazla para öde ama 2 MBPS hizmet al!

Arkadaşlar Lütfen konuya destek verelim Öne çıkaralım insanlar ne olduğunu görsünler!

Cimer'e ihbar edelim yeter yahu 2 Mbps hız nedir kendi evlerinde 100 mbps hızla keyif sürüyorlardır.

Cimer'e İhbar mesajım siz tabi kendinize göre yazabilirsiniz.

quote:

Sayın Cumhurbaşkanım;
    BTK (Bilgi ve Teknoloji Kurumu) Görevini kesinlikle yapmamaktadır ve koltukları boşuna doldurmaktadır.BTK (Bilgi ve Teknoloji Kurumu) firmalara yönelik hiç bir yaptırım gerçekleştirmemiştir , ilettiğimiz bir sürü şikayetler gözardı edilmiştir.Türkcell Süperonline'yi aradığımda Müşteri hizmetlerinin 2 Mbps hızın yeterli olduğunu ve BTK (Bilgi ve Teknoloji Kurumu) tarafından kabul edildiği söylendi.Günümüz de herhangi bir video bile en az 8 Mbps hıza ihtiyacımız var ne yazık ki Üniversite'de uzaktan eğitim öğrencisiyim ve canlı yayında öğretmenlerimi izleyerek derslerime çalışmaktayım lütfen bu konuyla ilgilenmenizi istiyorum.Şikayet edilen İSS (İnternet Servis Sağlayıcısı)'na hiç bir yaptırım yada uyarı yapılmamıştır.Benim gibi bütün tüketiciler mağdur olmaktadır lütfen Bilgi ve Teknoloji bakanlığını incelemeye almanızı temenni ve arz ediyorum.

Saygılarımla.

• Superbox kullanana bunu yapıyosa türkcell bizi ayakta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kaç tane şikayetim var siz düşünün 1000'lerce ama çözüm sıfır.
  • En iyi bandları almıştı en iyi hız ondaydı vs vs ne oldu

bölgelerde yaşanabilen doğal bir durum kaçışlarda olunca Turkcell hız daha da düştü
  • Benim anlamadığım, daha doğrusu bildiğim kadarıyla 200Mbps üzeri hızların olduğu ekran görüntüsü atıyordun?

N'oldu istasyon falanmı çöktü bu hızlar ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadım bende Türk Telekom'dan geçişler mi çoğaldı süperbox abonesi bölgede mi arttı ne oldu hızlar çok fena düştü Türkcell'e kaç kere şikayet ettim ve CEO'ya bildirmeme rağmen en fazla yapabildikleri 1.8 KM'den 1.5 KM'ye sinyali düşürdüler 10 bin kişiden 8.500 kişiye düşürmüşler ama sorun geçici çözülmüştü şimdi hafta sonları ve akşam saatleri rezalet durumda yani gece bile 50 mbps geçmiyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 19 Ekim 2019; 13:23:10 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Türkcell CEO'suna mail attım hocam ya aboneliği iptal ettireceğim yada süperbox abone alımına kapatın dedim.

Fiber altyapıyı bekliyorum 2 hafta içerisinde gelecek dediler GPON altyapı çekildi dengesiz leş internete 289 TL para veriyorum yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.