|
BTK açıkladı: Oyun derecelendirme platformu PEGI Türkiye’ye geliyor
-
-
Nedense ben kötü algıladım. Yakında bunlar yüzünden korsana dönebiliriz. Şiddet middet ayağına yasaklandı diyebilirler.
-
Off ağır vergi kokusu alıyorum. 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sansür gelebilir.
The Last of Us'ın multiplayer modlarının Avrupa bölgesinde sansürlü olduğu ortaya çıkmıştı. Kuzey Amerika sürümünde ise herhangi bir sansür uygulanmıyordu. Oyuncular Kuzey Amerika sürümünde kofan kafalar ve uzuvlarla karşılaşırken Avrupa sürümünde ise bunları görmeleri mümkün olmuyordu ve daha az kan dökülüyordu.
Naughty Dog bununla ilgisi sonunda bir açıklama yaptı ve Avrupa'da ülkelerin farklı derecelendirme kriterleri olduğu için bu bölgede oyunun sansürlenmiş olarak piyasaya sürüldüğünü belirtti.
-
God of War Saga Collection çıkacağı söyleniyor. Eğer çıkarsa büyük ihtimalle bunlar yasaklar kesin. Oyunda Afrodit'in yatak sahnesi aklıma geliyor kıllı vajinasi görünüyordu diye hayal meyal hatırlıyorum. Kısacası vay halimize diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 28 Kasım 2024; 14:17:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük mağduriyetler oluşur. Afrodit'in kıllı vajinası çok önemli. Memleketin diğer dertleri bunun yanında önemsiz bir detay olarak kalır..
-
güzel olur. itiraz eden avrupa birliğine etsin
-
Memleketin diğer dertleri beni pek ilgilendirmedigi için benim derdim bu genelde.
:)
hükümet her şey ile uğraşır. memleketin diğer dertleri takmaz. saçma sapan internet sitelerini bile engelliyor. geceleri band daraltması yapıyor.
-
Yerinde bir karar.Lakin kurumların denetimli çalışması gerekmekte. Kurum açmak ile kontrol etmek arasında dağlar kadar fark var.
-
Ayvayı yedik artık ülkede önüne gelen oyun yasaklanır veya sansürlenir.
-
Güzel.
-
dizi yasaklanan şu günlerde oyunlarında yasaklanması an meselesi demekki
-
Kim takıyor ki yaş haddini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az kaldı yakında 3 kuruşluk Oyun zevkimide kaybedebilirim bu Ülkede artık kafayı yeriz zaten yeteri kadar köle hayatı yaşıyoruz bir Oyunlara el atsınlarda rahatlasınlar!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yasaklanmaz da onlarda 16 olan bizde 18 ile satılacak denebilir.
-
Eksik olun başka bir şey istemez
-
Derecelendirme yasaklama değil ki, adı üstüne hangi yaş ve içerikte ne var onu gösteriyor, aslında tam tersi sansürsüz olmasını sağlayacak bir sistem fakat bizim ülkemizde paralı satın alınan +18 içerikleri bile yasakladılar zamanında (digiturk satılmadan önce çok eskiden erotik kanallar ek para ile satılıyor ve platform içinde de ek şifre ile giriliyordu)
-
PEGI derecelendirme kuruluşu. Yasakla vs hiçbir ilgisi yok. Hangi içeriğin hangi yaşlara uygun olduğunu belirliyorlar. Yayıncı da onun ibaresini ürününe ekliyor. Mesela "PEGI 3" yazıyor, 3 yaş üzeri. Sadece +18 yazmıyorlar yani. Bilinçli tüketim amacına yönelik bi kurum. Avrupa'da zaten uzun yıllardır var. Hem AB'ye girmek istersiniz, hem de oradaki düzenlemeler bizde yapılınca isyan edersiniz. Alkol düzenlemelerinde olduğu gibi. Garip bi topluluk var bu ülkede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 29 Kasım 2024; 18:1:2 >
Özellikle Almanya bu konuda tam bir felâket, RTÜK ya da BTK oyun derecelendirmeye de el atarsa bizimkiler Almanyayı da aratacak gibi görünüyor. Hoş, zaten korsandan şaşmamak lazım.
Eksik olun başka bir şey istemez
|
Az kaldı yakında 3 kuruşluk Oyun zevkimide kaybedebilirim bu Ülkede artık kafayı yeriz zaten yeteri kadar köle hayatı yaşıyoruz bir Oyunlara el atsınlarda rahatlasınlar!
|
Nedense ben kötü algıladım. Yakında bunlar yüzünden korsana dönebiliriz. Şiddet middet ayağına yasaklandı diyebilirler.
|
sansür gelebilir. The Last of Us'ın multiplayer modlarının Avrupa bölgesinde sansürlü olduğu ortaya çıkmıştı. Kuzey Amerika sürümünde ise herhangi bir sansür uygulanmıyordu. Oyuncular Kuzey Amerika sürümünde kofan kafalar ve uzuvlarla karşılaşırken Avrupa sürümünde ise bunları görmeleri mümkün olmuyordu ve daha az kan dökülüyordu.
Naughty Dog bununla ilgisi sonunda bir açıklama yaptı ve Avrupa'da ülkelerin farklı derecelendirme kriterleri olduğu için bu bölgede oyunun sansürlenmiş olarak piyasaya sürüldüğünü belirtti. |
Benzer içerikler
- afk nedir
- whatsapp şekilli yazma
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- spotify ne kadar internet yer
- whatsapp durum sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X