< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Temmuz 2021; 18:51:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BTK'dan yeni düzenleme: Cep ve internet faturasını ödemeyene kısıtlama! (6. sayfa)
-
-
bunlar vatandaşı yavaş yavaş mahvetmek istiyorlar başka birsey istemiyorlar
-
Hakkı ne yapacaksın uploadı mı ? Sen bali yapma
-
btknın kime çalıştıığ belli oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-850270B00Vergi ödenmesinde bir sıkıntı yok. Önemli nokta o vergilerin nasıl kullandığı ve nerelere gittiği ve hakkaniyetli olması. Devlet bana hizmet etsin diye vergi veriyorum kendisini ve yandaşını zengin etsin diye değil. Ayrıca verginin sorgusunu da yapamıyorum. Neymiş ticari sır.
Bugün Amerika'ya veya Kanada'ya bak. Eyaletlere göre değişse de maksimum vergi %13-15. Temel tüketim ürünlerinde vergi yok. Bunlar da kapitalist ülke ama vergiye gelince işler değişiyor.
Gelir vergisi buralarda da yüksek ama sana kalan paranın alım gücü yüksek. Vergi usulsüz harcanırsa cezası ağır bunu biliyorsun.
Hocam bazı ülkelerde vergiyi direkt kendi ellerinle yatıyorsun. Bu uygulamanın bize gelmesi lazım. Bizim millet ödediği verginin farkında değil konuşup duruyor. Ancak böyle bir uygulama gelirse oturup bir düşünmeye başlarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endurable -- 1 Ağustos 2021; 21:5:21 >
-
Maalesef bizde o iş yürümez. Bizde şark kurnazı, çakal çok. Almanya gibi bir ülkede bile sistemi nasıl dolandırıyorlar duyuyoruz, biliyoruz.
Mevcut sistemde bir sıkıntı yok. Sıkıntı uygulamada yaşanıyor. Adaletli alınmıyor, alınan vergi doğru şekilde kullanılmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X