"Yönetmelikteki değişiklikle ilgili görüşlerinizi 9 Ağustos 2021’e kadar kuruma iletebilirsiniz." Hahaha. Cok komikmis editor kardes. Talepleri cok dinleyen bir devletimiz oldugu icin her eylemde, her protestoda insanlarin bogazina sarilan, boynuna basan polislerini gonderiyor. |
BTK'dan yeni düzenleme: Cep ve internet faturasını ödemeyene kısıtlama! (3. sayfa)
-
-
Baktım vatandaşın yararına mı diye , şaşırmadım. Yine sermayeye çalışmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma sapan yan gelip yatma yeri olan bir Kurum BTK. Milletin vergileriyle sefa süren asalak sürüsü.
-
Btk da bu kararı alanlar acaba internet ve GSM faturası ödüyormu merak ettim :) en kotu internet olmuş 100 lira gelirde adaletsizligi bir onleyin hâyla altyapı port sıkıntısı olan birçok yer var önce siz bı uzerinize düşeni yapın ne yapacaksınız milletin haklarını imkanlarını mi kısıtlayacaksiniz haz mi duyuyorsunuz bu millet sıkıntı çekince
-
Ne zaman vatandaşın yararına birşey yaptığını göreceğiz bu BTK nın
-
50 liralık kullandığım için sorun yok.
Çok haklısın hocam. Mesela benim bağlantım gittiğinde veya telefonumun çekmediği yerde benden ücret alınmasın, faturamdan düşülsün. Hükumet denen sistem bizim için gram bir şey yapmıyor, bizi nasıl düdükler onun peşinde. Hem firmalar adam akıllı hizmet veremesin hemde zamanında ödemeyince kısıtlama getirilsin. Böyle bir dünya var mı Allah aşkına ? Bu adamlar önce bu firmaları bi denetlesin ne yapıyor ne ediyor adam akıllı hizmet veriyor mu vermiyor mu herşey düzgün mü ? Yazık gerçekten vatandaşın yanında değilde sermayenin yanındalar. Bir gün bizim için iyi bir şeyler yapsınlar bir tarafımı kesecem.
-
Hocam sermaye dediğin şey devletin ta kendisi zaten. TT, Tcell, Turksat piyasayı silip süpüren ne kadar şirket varsa hepsinde bizzat devletin eli var...
-
hizmet durucak kullanamıcaz ama vergisini haracını ayidatını saray parasını yazlık parasını ödemeye devam edicez. buraya kadar normal eşşeğe binilir.
-
Vatandaş kimsenin umurunda değil dediğimizde yemediğimiz linç kalmıyor... Alın size bir örnek daha.
-
Böyle vatandaşın zerre çıkarı olmayan işleri kovalamak yerine
BTK başındaki beyefendiler, yazdığımız şikayetler için daha hızlı çözüm üretimi için personel eğitim seminerleri düzenlesin
BTK başındaki beyefendiler , 0850 numara terörüne son versin.
-
oooowww
yetmez ama...
Esrarengiz AnonimyoutubeAk Partiliyiz Ak Partili Hüloğ Koyun Versiyonuhttps://www.youtube.com/watch?v=ubDTzYiNUmk -
Eyy BTK sen bunları bırak bi Ortak altyapı işi noldu onu söylee
-
Talep formunu indirip doldurdum ve gönderdim burada ağlayıp birbirinizle tartışmak yerine aynısını yapın belki bir işe yarar
-
Türkiye gibi Gelişmemiş ve Gerilemekte olan bir Ülke için İNTERNET'in olması bile fazla.
Bence internet Lüks bu ülkede.Tıpkı araç gibi telefon gibi. İnternetede ÖTV gelmeli.Faturanın %30 yada 40'lık dilimi ÖTVye girmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 13 Temmuz 2021; 17:10:10 > -
Kimileri vatandaşının kirasini öder neyse..
-
Faturanın kesildiği tarih değil, son ödeme tarihi geçtiğinde kısıtlamaya gidileceği belirtilmiş.
Bir kaç sene evvel fatura 2 ay gecikince kapatılıyordu. Sonra daha erkene aldılar.
Şimdi son ödeme tarihi geçer veçmez cezayı kesecekler.
Vatandaşın boğazını daha çok sıkmaya başladılar artık.
Enflasyon her kesime rahatsızlık veriyor artık.
Ekonomik sıkıntılar vatandaşı boğdukça fatura da hükümete kesiliyor. Bu da muhalefetin işine geliyor. Erken seçim istekleri artıyor.
Eskiden de kölelerin zenginleri rahatsız etmesine izin verilmezdi; biz de bir çeşit köleyiz, en azından vergi kölesiyiz. Çalışarak edindiğimizi sandığımız paranın çoğunluğu zaten direk devlete vergi olarak geri gidiyor. Araç alıyorsun %300 vergisi oluyor, diğerlerinde neyse ki giderek azalıyor ama fark etmez her türlü devletin vergi kölesiyiz. Avrupa'dakiler %20 araç vergisi ödüyor; neden Avrupa Birliğine giremeyeceğimiz buradan bile belli, yani AB'ye girersek her şeyin belli kuralları var. Esnetilemez %300 vergi alabilecek mi devlet? -Yok +O zaman unut AB'yi. Bu arada yazık lan İngilizlere nasıl da kandırmışlar herifler, Türkler AB'ye girecek diye adamlar referandumla AB'den çıktı :)
-
Vergi ödenmesinde bir sıkıntı yok. Önemli nokta o vergilerin nasıl kullandığı ve nerelere gittiği ve hakkaniyetli olması. Devlet bana hizmet etsin diye vergi veriyorum kendisini ve yandaşını zengin etsin diye değil. Ayrıca verginin sorgusunu da yapamıyorum. Neymiş ticari sır.
Bugün Amerika'ya veya Kanada'ya bak. Eyaletlere göre değişse de maksimum vergi %13-15. Temel tüketim ürünlerinde vergi yok. Bunlar da kapitalist ülke ama vergiye gelince işler değişiyor.
Gelir vergisi buralarda da yüksek ama sana kalan paranın alım gücü yüksek. Vergi usulsüz harcanırsa cezası ağır bunu biliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X