Şimdi Ara

BTK'dan yeni düzenleme: Cep ve internet faturasını ödemeyene kısıtlama! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
12.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çağrı merkezi ile konuşup ayın başına aldırırsın faturanı olur biter. Çözülmeyecek sorun değil.

Asıl sorun haksız alınan vergiler ve kötü alt yapı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• Önce doğru hizmet verebilseler keşke

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte hizmet bu. Tabiki firmalara

• Sanirim olumlu sekilde konuyu okuyan az kişi var, önceden faturan gecsede kısıtlama olduğunu anlamıyor yada gelen msj lar gözden kaçıyordu şimdi ise kısıtlamalar sayesinde aç kapa ücreti verilmemesi ve kısıtlama sayesinde biran önce fatura ödemesi gerçekleşsin diye yapılan bir tasarı olmuş, bardağın dolu kısmı bu boş kısmı için ne söylenir bilmem...

• Ekonomik şahlanmanın bir parçasıda bunlar herhalde

• Türk Telekom hem hattı kisitlayip hemde aylık fatura göndermeye zaten devam ediyor.Madem öyle fatura çıkartma kisitlanimca.Tamemen sermayenin baskısıyla alınmış bir uygulama

• Nasıl aldırıyorsunuz? Boş keseden sallamayın. Superonline kullanıyorum, kaç defa aldırmak istedim bizde fatura kesim tarihi standart diye dönüş aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son odmee günü kaldırılsın, 5 saat içinde ödendi ödendi. Hemen sabah 5 de polisi gönder içeri aldır.

• Onlar konuşur akp yapar.

• Çok doğru bir karar, herkes zamanında ödesin ya da o hizmeti almasın. İnsan ayağını yorganına göere uzatmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 13 Temmuz 2021; 01:49:24 >
  • Devletim yine şaşırtmıyor ve vatandaşinin hakkini! sonuna kadar savunmaya! devam ediyor...

• Enflasyon üzerinde kontörlere yapılan zamma BTK'nın sesi çıkmıyorsa BTK'yı da dağıtalım boşa maaş almasınlar. 23liralık kontör 32tl olmuş. %28 !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 13 Temmuz 2021; 01:59:17 >
  • Gercekten cok ilginc bir tasari. Yani ne yapsak da vatandasi usandirsak diye cok dusunulmus uzerinde. Yani milletin internet faturasini gununde odemedi diye tak aninda ksitlama yapacak kadar para lazimsa gercekten vay vay halimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 13 Temmuz 2021; 2:36:57 >
  • DanCake kullanıcısına yanıt
    hocam ne ucretinden bahsediyorsunuz ki, ispanya vodafone, tum avrupa dahil, sinirsiz dakika, 80gb internet 15 euro. Tr"de aynisi 160 tlye var mi?

• cenk_fb kullanıcısına yanıt

Arkadaş Vodafone'dan bahsediyoruz burada. Superonline için konuşuyor isen her firmanın farklı işleyişleri vardır, başkasının durumuna verdiğim cevap durum aynı bile olsa senin firmanla olan münasebetini bağlamaz.

Bildiğim kadarıyla fatura kesim tarihi ufak firmalarda maliyeti nedeniyle genellikle hep aynı gün kesilir, daha büyük firmalar ise genelde bir kaç döneme veya abonelik gününe göre fatura her gün fatura keserler.

Kaldı ki yaklaşık 8-9 yıl kadar faturalama tahsilat biriminde çalıştım. Fatura gün değişikliği gayet te yaptığım oldu. Hem de Superonline'dan daha küçük bir firma idi.

• bence günde 12 saat çalışalım kazandığımız parayı hazineye yatırsınlar bizde günde 2 ögün yemek versinlerki belki ancak doyarlar

• Ödemeyi birkaç gün geçirdik diye birden hizmetleri keserlerse ne söverim ama he, öyle böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Temmuz 2021; 5:1:4 >
  • Edit: tüm haberi okudum.
    Çok doğru bir adım. Hizmetimi kesiyorsan benden ücret talep edemezsin. Hizmeti zaten kesiyorlardı. Turkcell vakti zamanında benden bir sözleşme dönemini faturalandırdı faiziyle ödetti ikinci faturada hizmeti kesmesine rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicrea -- 13 Temmuz 2021; 7:44:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • z kuşağının anlaması gereken bu sistemi değiştirmezsen, zamanı geldiğinde sanada çökerler...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.