tüketici,işçi,haksızlığa uğramış/uğrayan herhangi birileri biraraya gelip hak arayamıyor. hakkını savunamıyor. sürekli bahane üretiliyor ve kimse kılını kıpırdatmıyor ya da herşey lafta kalıyor. bu yüzden istediğimiz ya da beklediğimiz medenice yaşama kavuşamıyoruz. her gün böyle abuk subuk haberler gelmeye devam ediyor. tabi bu işlerin sonu yok. belki direkt kölelik vardır ama sistemin başındakiler buna müsade etmiyor ki insanlar ayaklanmasınlar yani ince bir çizgi var,bunu da iyi kullanıyor sistem sahipleri.. inşallah bir gün vatandaşlarımız bilinçlenir,haklarını aramaya başlarlar. |
BTK'dan yeni düzenleme: Cep ve internet faturasını ödemeyene kısıtlama! (4. sayfa)
-
-
kontürlü daha avantajlıydı artık daha da avantajlı. yıllık, 6 aylık konturlu paketler de var artik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman alınan hizmette kesinti olursa biz de kısıtlı ödeme yapalım!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten uygulama buna benzer şekilde sadece son ödeme tarihinden yaklaşık 1 hafta sonra gibi kapatıyorlar hattı. Kapattığında da 35 tl hat açma kapama ücreti alıyor. Sanırsın geliyor biri evine kadar sim kartı söküp görürüyor mühürlüyor, ödeyince tekrar geri takıyor.
Hattı kapanana kadar ödemeyen çok adam var. Bunu kar sayıyor ya da öteleye öteleye bu hale gelmiş. Ama hwr ay faturasında 35 tl açma kapama ücreti ekstra ödüyor. Sonra gelip faturaya itiraz ediyor.
Turkcell rahat diye bir tarife çıkardı ya o olacak ya da faturasız bence. Faturalı hat olmamalı. Rahatta paket yüklüyorsun fatura çıkıyor ödemezsen acil kullanım paketi vs hariç yükleme yapamayacaksın ya da faturasız bakiyen varsa konuşursun.
Milyonlarca insan faturasız kullanıyor zaten. Faturalı hatta gerek yok. Telefonlarda kredi ile veriliyor artık. Telefon faturana yansıtarak almıyorsun. Kredi notuna göre çıkıyor telefon.
Neyse. Devlet halkın yanında olmak istiyorsa faizleri, açma kapama ücretlerini kaldırsın. Aldığı vergiyi düşürsün. Tabi ki öyle bir niyetleri yok. Amaç daha çok tahsilat yaptırıp daha çok vergi almak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Birşey desem banın yanında başka cezalarda alıcam.
Sandıkta görüşücez.
-
Şükür faturalarımızı eksiksiz ödüyoruz..
Sandıkta da ilk önce kısıtlama sona paketleme
Pandemi döneminde daha fazla yardımcı olmaları gerekirken yaptıkları olaya bak.
hazır kartda telsiz ücretin gına geldi, 2tl 3tl 4 5 6 10tl diye devam edecek anlaşılan, kart takılmayan, ancak şebekeye bağlı telefondan neden almıyorsun, hakkaniyet işte.
-
gsm operatör/iss yetkilisi : - Kanka yaa sucu elektrikçi fatura ödenmediğinde şak diye kapatıp kapat-aç parası gömebiliyo biz de gömek biz de gömek nooolurr
btk yetkilisi : - Bro onlara gömme yetkisi önceden verildi, şimdi piyasayı biliyosun, ordan bizim vakfa destek ol bakarız bi hal çaresine
gsm operatör/iss yetkilisi : - Ayıpsın kanka tabii ki yardımlaşma destek olma bizim işimiz, yolla vakfın iban no
..
Donanımhaber : BTK'dan yeni düzenleme: Cep ve internet faturasını ödemeyene kısıtlama!
-
ekmek bulamıyorsanız sorun yok pasta yiyin
-
Yemin ediyorum yazık bu iktidara oy verenlere, minimum hizmete maximum fiyat oh ne ala.
-
-
akp ye oy verirken kendinize özgür iradenize oy kullanmadığnızı bilin. Özgür iradenizi kapitalist şirketlere satan din sömürücüsü bir partiye devrettiğinizi ve başınıza gelen herşeye razı olduğunuzu unutmayın.
-
bir ara pandemi dolayısı ile faturalarını ödeyemeyenlere kolaylık yapıyorlardı, pandemi bitti herhalde.
-
İşte güzel çözümlerden biri daha. Millet ben interneti kullanamadım kullanmıyordum nereden çıktı bu 6 aylık borç üstelik cezalı diyerek isyan ediyordu. Tüketici mahkemelerinde soluğu alıyordu. Ödenmiyorsa o hat kesilmeli, yok efendim sözleşme var ona göre kesemiyoruz diyenler mor olmuştur.
Bir de şu yaşlılardan para kazanma yöntemi olan telesekretere sesli mesaj olayını kaldısalar harika olur. Adam arıyor karşı taraf ya cevap vermiyor yada ulaşılamıyor, 2,25tl'lik sesli mesaj devreye giriyor hemen. Yaşlılar ulaşamayınca telefonun kapatılması gerektiğini bilmiyor her cevapsız aramada 2,25tl yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 14 Temmuz 2021; 13:43:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu t*rknet çok önceden beri yapıyor yavaşlatmıyor direkt kesiyor
-
Mail attım zannediyordum ancak mail hata veriyor dogrulanmıs mailden gönderin diye. okulun verdigi mailden attım yine aynı kimler mail atabiliyor biz kamuoyu degil miyiz arkadaş
-
btk kafasini fetonun adamlari oldugu belli ve kafalari kirilmali gerekli, Bunlar bak bosuna degil Yani Adem midir Feto mudur hangi elektrik seytanidir Allahtan hayvanlara yem olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X