Şimdi Ara

Btwin Elops 100 Tavsiye Eder misiniz? İndirimde-400tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Decathlondan ömür boyu garantili 400 tl. Şehir bisikleti. Boyum 1.85 Alınır mı sizce?
     Btwin Elops 100 Tavsiye Eder misiniz? İndirimde-400tl Btwin Elops 100 Tavsiye Eder misiniz? İndirimde-400tl

www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    http://www.decathlon.com.tr/elops-100-ehir-bisikleti-id_8305485.html

bu da sitedeki bilgileri

Kadro ve maşa.
    Hi Ten çelik. Alçaltılmış kadro. Şehiriçinde bisiklete binmek için özel olarak uyarlanmış kadro. Alçaltılmış kadrosu sayesinde kolay binilir.

Vites sistemi
    6 vitesli

Fren
    Önde ve arkada çelik V-brake fren. Etkin ve güvenli fren sistemi.

Gidon/Gidon boğazı
    Rahat bir sürüş pozisyonu sağlayan yükseltilmiş çelik gidon, geçmeli çelik gidon boğazı. Çalınmaya karşı vidalı sele kelepçesi, confort sele, çelik sele borusu. Rahat sürüş sağlayan oturma pozisyonu.

Sele / Sele borusu
    Şehir kullanımına uygun dayanıklı sele yapısı Çelik sele borusu

Tekerlekler
    Alüminyum jant
    Çalınmaya karşı etkili 26 pouces

Aksesuar/Ekipmanlar
    Çamurluk

Garanti
    Standart boy. 1m55 - 1m85
    Ağırlık: 14,6 kg.

Btwin Elops 100 Tavsiye Eder misiniz? İndirimde-400tl Btwin Elops 100 Tavsiye Eder misiniz? İndirimde-400tl Btwin Elops 100 Tavsiye Eder misiniz? İndirimde-400tl Btwin Elops 100 Tavsiye Eder misiniz? İndirimde-400tl Btwin Elops 100 Tavsiye Eder misiniz? İndirimde-400tl Btwin Elops 100 Tavsiye Eder misiniz? İndirimde-400tl Btwin Elops 100 Tavsiye Eder misiniz? İndirimde-400tl

Şu an araştırdıkça bisiklet dünyasının çocukluğumdaki 100-200 liralık bisikletlerden ibaret olmadığını anladım. Acemiliğimi mazur görün. Alacağım telefon masrafını yarıya düşürüp kendime bir bisiklet almak istiyorum. Amacım her gün kütüphaneye gidip gelmek. Ayrıyeten spor amaçlı, şehir merkezinde gezme amaçlı vs. Spor konusunda hep Decathlondan alışveriş yaparım ve gerçekten çok beğendiğim bir mağazadır. Markalardan ve mağazalardan anlamadığım için bu bisikleti düşündüm. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benemder -- 16 Mayıs 2015; 10:40:56 >

• benemder kullanıcısına yanıt
    alınır elbette ama İstanbula çok uygun değildir bsiklet. tekli aynakol yokuşlarda sizi çok yoracaktır üstelik bisiklet Hi-Ten yani çelik kadro ve verilere göre 15 kg. Tam Hollanda tipi şehir bisikleti aslında.

Güzergahınız çok yokuşlu değilse sıkıntı çıkartmayacaktır.
  • Adanada yaşıyorum. Adana düz bir şehir. Çukurova tarafları yokuşludur ama Bizim tarafta yokuş falan bulunmaz.
  • o zaman alabilirsiniz elbette, bu arada sormadım kusura bakmayın hoşlanmam da ancak kadınmısınız? Zira bisiklet tam bir kadın bisikleti o yüzden sordum
  • hayır değilim.

Sizin alternatif bir bisiklet öneriniz var mı? Bu konularda biraz yeniyim de.
  • Edit alternatifler geldi.
  • 400 tl cviarında 2. el bakabilirsiniz. En ucuz bunun dışında Salcano City Fun 70 önerebilirim ki o da 600 tl maalesef, veya 26'' lastikli Bisan Sirano var 430 seviyelerinde ama nasıldır hiç bilmiyorum.
  • araştıracağım teşekkürler
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 1300 tl indirimli hali :D Siz aldnızmı almak istiyorum sizce nadıldır ? Konyada sürmek için konya düz.

• bakarken size denk geldim :)

peki siz aldınız mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.