2sinin özellikleri hemen hemen aynı olmasına ragmen ekran kartıları da aynı ancak birisinde 1024x2 ddr3 yazarken digeri sadece 2gb vearada ucuk bi fiyat farkı var bunun sebebi ne? ekran kartı olarak ?
teşekkürler
aradaki fiyat farkı anakart ve işletim sisteminden oluşuyor ucuz olanda max.4gb ram desteği var ve win7 home basic pahalı olanda max 8gb ram desteği ve win7 premium
eğer dersen ben 6gb 8gb ram takmayacağım korsan win ultimatem var kuracağım dersen ucuz olanı al
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
aradaki fiyat farkı anakart ve işletim sisteminden oluşuyor ucuz olanda max.4gb ram desteği var ve win7 home basic pahalı olanda max 8gb ram desteği ve win7 premium
eğer dersen ben 6gb 8gb ram takmayacağım korsan win ultimatem var kuracağım dersen ucuz olanı al
eyv. hocam cok sağol. 6gb vs ram le pek bir işim yok korsan ultimate i de bulabilirim sorun olmaz. bnm için önemli olan ekran kartıydı hani aynı kart ama farklı fiyat gibi dediğin özellikleri fark ettim ancka bu kadar bir fiyat farkı olacagını tahmin etmemiştim. çok teşekkürler.
yanlız korsan ultimate bulurken 64 bit olanı bulursun sen notebook'u alırsan pm ile ulaş yardımcı oluruz korsan konusunda
hadi kal sağlıcakla
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
yanlız korsan ultimate bulurken 64 bit olanı bulursun sen notebook'u alırsan pm ile ulaş yardımcı oluruz korsan konusunda
hadi kal sağlıcakla
eyv. hocam :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme