Şimdi Ara

bu 2 ram yan yana çalışırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • m471B5173DB0-YK0 bilgisayarın içerisinde çıkmıyor anakart a monteli yapmışlar..
    alacağım model M471B5173QHQ-YKO
    ikiside 1600 mhz samsung marka ancak merak ettiğim konu şu
    bilgisayarın içerisinde olan 1Rx8
    alacağım 2Rx8
    bunların ikiside aynı anda çalışırmı vea çalışsada 1 rx8 taksam ikisini performansta yükselme olurmu yoksa 2rx8 kullansam birini yükselme o zamanmı olur
    yorumlarınızı bekliyorum

• sertanemek S kullanıcısına yanıt
    Merhaba

her iki ürün beraber çalışır . 5173 kodlu ürün single rank tir ( 1RX8 ) sizin kullandığınız ile aynıdır. 2Rx8 olan dual rank ürün üretimde yok ve 5273 kodu içerir .
  • teşekkür ederim aldığım ram zaten 1rx8 yazıyor üzerinde taktım çalıştı sorunsuz
  • Arkadaşlar samsung 3 serisi dizüstü pc de samsung 4GB 2xR8 PC3 - 12800S-11-11-F3 kodlu ram var

bugün bir bilgisayarcıdan 4GB 2xR8 PC3L - 12800S-11-11-F3 kodlu ram aldım

fakat oradakiler ramin low voltaj mı diye sordu bilmediğimi söyledim değilse getir iade et dedi.

görünen low voltaj değilmiş. bendekinde PC3, yeni aldığımda PC3L ibaresi var acaba ikisi bir arada çalışır mı

aldığım yerdekiler neye göre bunu söyledir

yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: machinarium

Arkadaşlar samsung 3 serisi dizüstü pc de samsung 4GB 2xR8 PC3 - 12800S-11-11-F3 kodlu ram var

bugün bir bilgisayarcıdan 4GB 2xR8 PC3L - 12800S-11-11-F3 kodlu ram aldım

fakat oradakiler ramin low voltaj mı diye sordu bilmediğimi söyledim değilse getir iade et dedi.

görünen low voltaj değilmiş. bendekinde PC3, yeni aldığımda PC3L ibaresi var acaba ikisi bir arada çalışır mı

aldığım yerdekiler neye göre bunu söyledir

yardımlarınızı bekliyorum

Düşük voltajlı ramlar (1.35V) aynı zamanda 1.5V olarak da çalışır . Bir sıkıntı olmayacakktır.
  • maniac kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkürler. Maalesef çalışmadı sanırım anakart izin vermiyor. İade ettim. Bendeki ram'in aynısından buldum taktım sorunsuz kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.