Şimdi Ara

Bu 4 cihazdan hangisi ? İstekler içeride ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum internet paketli ve taksitli.

Şimdi benim telefondan beklentilerim : Takılmasın , arayüzü akıcı olsun ve oyunlarda (clash of clans , minecraft) akıcı olsun yeter. Bir de en ama en önemlisi telefonun KULAKLIK PERFORMANSI ÇOK İYİ OLMALI. Yani öyle kedi mırıltısı gibi değil gümbür gümbür çıkmalı kulaklık sesi. Aynı Lumia'lardaki gibi.

Almayı düşündüğüm cihazlar bunlar :

Xperia Z2

G3

Huawei G7

Desire 820

Sizce en taban olarak hangisini tercih etmeliyim istekler doğrultusunda ?

• Battalbey Küftesi kullanıcısına yanıt
    O telefonlar içerisinde en iyisi bence Xperia Z2. Yalnız kulaklık sesi bir HTC One serisi kadar güçlü değil. Gene de orijinal Sony gürültü engelleyici kulaklıkla oldukça iyi ses verdiğin söyleyebilirim. Yalnız şunu da söylemek gerekir ki yüksek ses kaliteli ses demek değildir.

Ona bakarsak yıllar önce kullandığım çakma iPhone 4 kadar yüksek kulaklık sesi veren telefon kullanmadım daha, ama ses berbat olduktan sonra istediği kadar yüksek olsun, bir anlamı olmuyor. Kaldı ki uzun vade yüksek sesli müzik dinlemek kalıcı olarak işitme kaybına sebep oluyor. Bu nedenle satılan çoğu telefonda artık ses çıkışı kısıtlanıyor.

Belirttiğin diğer telefonların kulaklık sesi performansları konusunda yorum yapamayacağım, zira tek tek kulaklık takıp dinlemiş değilim.

Bir paket olarak düşündüğümde ben olsam Xperia Z2'yi alırdım ki aldım. :)
  • Z2 gayet mantıklı bir tercih olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desire 820 ile Z2 arasında 600 lira gibi bir fark var. Sanırım tercihimi 820'den yana kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battalbey Küftesi

Desire 820 ile Z2 arasında 600 lira gibi bir fark var. Sanırım tercihimi 820'den yana kullanacağım.

820 orta düzey bir cihazdır ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. 64 bit snapdragon 610 işlemcisi var. İşinizi görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.