bana topuklu efe kalem kalem ne yapmis yazsana İzmir Büyükşehir? hatay? Muğla? nerede bunların hazırlığı, madem hükumetin belediyesi yiyor çalıyor bunların dürüst belediyecilik adına şimdiye kadar şehir planlaması konusunda ortaya bir eser koymuş olması gerekir değil mi? örnek alabilir miyiz? o bahsettiğin metrolar bittiğinde akp portakalda vitamin değildi ,adam 40 senedir otomobil üretiyor,senin yerli markan daha yeni indi piyasaya. Ali Kırca ile atv ana haberde gulben ergen izleyene kadar metroları bitirseydin,yerli marka üretseydin. yol,lojistik konularını çözseydin. ama tv ye kakalak gibi bakmak,bolu dagini bitiremedik saman depolayalim demek daha kolay değil mi? 21 yıldan falan da bahsetme, 6li masadaki ortaklarına ucu dokunur akpyle beraber,sana yargilayacak misiniz diye soru sorarım, üzülürsün sonra sizin tek derdiniz kendi adamınızı aklamak,ötekini boklamak benim tezim ise sag sol farketmez bu kafa kırılmadan bu memleket zinhar düzelmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu %40 gümrük vergisi olmasa MG ZS elektrikli suvu 800 bin TL'ye alacaktık toggdan çok daha ucuz (3. sayfa)
-
-
sağlıyor
gerçi ben bu kafayı tanıyorum
silah uretmeyin ne gerek var amerikadan alırız nato bizi korur
tanıdık geldi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet benim ülkemde kendi OTOMOBİL MARKASINI üretiyor. 40 senelik markasını üretiyor
sen yabancı ülkede kendi OTOMOBIL MARKANI üretebiliyor musun?
40 senedir kendi markanla otomobil üretiyor musun?
ben parayı bileğimle kazanıyorum, falanca iktidara gelsinde maaş bağlasın demiyorum, kıvırmak derken aklında bulunsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Nisan 2023; 8:37:32 >
`Togg'un korunması değil, siyasi projenin korunması. `
bana cevap yazanlar okuyor değil mi bunları?
ülkesinin yerel markası için yazdığı cümleyi görüyor değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Nisan 2023; 8:45:41 >
Alintiliyamiyorum mesajları enigma hata veriyor... Yine alakasiz şeyler yazmışsın. Bak Fiat otomobil üretiyor yerli arabalardan ucuza satıyor. Yarın Fiat elektrikli suv uretirse senin yerli sandığın toggdan ucuza araba satarsa şaşırma. Sadece kıvırma yeter
Yine alakasiz şeyler yazmışsın. Bak Fiat otomobil üretiyor yerli arabalardan ucuza satıyor. Yarın Fiat elektrikli suv uretirse senin yerli sandığın toggdan ucuza araba satarsa şaşırma. Sadece kıvırma yeter
Daha önce de yazmıştım. İç üreticiyi korumak için gümrük vergisi çıkaracaksan, iç üretimin ülke ihtiyacını karşıladığından emin olman gerek. Yoksa tek yaptığın vatandaşın daha fazla vergi vermesi olur.
Toggu korumak için vergi getirdik diyorlar, togg yıllık 20 binlik üretim hacmiyle iç piyasayı doyurabilecek mi? Hayır. Vatandaş çin arabalarını fazla gümrük vergisiyle almak zorunda kalacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 1 Nisan 2023; 10:24:14 >
bakın togg yerli değil diyor fiat üretiyor ne gerek var togga diyor
okuyorsunuz değil mi? mangir merdani izlemiş gelmiş bakın.
ithal alırız daha ucuz diyor,neden yerli marka çıkaralım diyor,güzel mi böyle?
fiat daha yerli diyor arkadaşımız, bırakalım fiat malı bize daha ucuza satsın ,Çinli daha ucuza suv satsın,neden pahalıya yerli marka diyor mitrexx beyefendi
nasıl,Atatürkçü ve Milliyetçi bir arkadaşımız değil mi kendisi?
hemen belediyede bir daire başkanlığı ayarlayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Nisan 2023; 10:8:9 >
sen ithal al kardeşim togg falan gerek yok böyle atraksiyonlara
bak Amerika füze üretmiş,salaklar niye siz burada uretiyorsunuz onlardan alırız,hem belki hibe ederler?
nasıl Burak güzel dimi böyle?
haydi İzmir marşları hazır mı gençler, Burak sahneye çıkacak tempo tempo
sosyalist arkadaşımız buraga da bir kadro lütfen,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Nisan 2023; 10:2:18 >
mühendisler kaçtı diyor Burak,bu tanıtılan füzeler var ya diyor maket maket
pirpir dronu bize siha diye yutturuyorlar mühendisler kaçtı kofti diyor Burak
hem togg alsanız yine yabancı yiyor parayı diyor,hyundai alın volkswagen alın bari yiyen yabancının adını sanını bilelim diyor,togg ne yerlisi ya demagoji yapmayın ithal bu ithal diyor
okuyor mu herkes?Atatürkçüler okuyorsunuz değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Nisan 2023; 10:11:4 >
ben tırda direksiyon sallıyorum Burak, 30 senedir yollardayım. ama sen bu hızla devam et,kesinlikle belediyede işe girersin
maaşlar da kıyak haa
demek ki neymiş Burak,mühendisler harıl harıl çalışıyormuş Burak.
ama bosver dedim ya kofti den milliyetçilik bunlar karın doyurmaz Burak
abd den aliriz hem ucuza veriyor burada üretmek pahalı yaninda araba hediye burak
togg u almayın toyota alın togg da alsanız paralar yabancıya gidiyor diyor Burak,fabrika mühendis gerek yok böyle şeylere tirci cahiller bilmez ben bilirim pirpir dron çakma boru diyor abd nin füzesi mermisi varken salak misiniz olm burada uretiyorsunuz lan diyor burak
nasıl,Atatürk yaşasa kapmıştın madalyayı haa köftehor.
yönetimden ricam bu arkadaşların yorumlarına dokunmayın, buraya gelip siyaset yapan şahsiyetler bunlara ne cevap verecek merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Nisan 2023; 10:32:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum sana anladığın dilden cevap verirdim de anında cimere yollayacağından emin olduğumdan kendimi tutuyorum. Amacının da bu olduğunu biliyorum. Az kaldı, bu devir de değişecek elbet. O zaman gerekli cevapları vereceğiz.
-
-
Adamın yazdığı yorumu bir oku sonra kendi yazdıklarını oku. Yahu yazılan şeyi anlamak bu kadar zor mu? Türkçe yazıyor. İlkokul 1 e giren oğluma okutsam o bile anlar. Sen neden anlamıyorsun? Togg yerli değilmiş, fiat yerliymiş. Nerede yazıyor? Bunları nerenle okudun?
-
bunun gibi vatandaşlar zihniyetleri disavurum olunca direk yaptıkları yorumları siler. bak diğer konudaki mesajı:
`
katiliyor musun burak arkadaşımıza?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Nisan 2023; 11:32:15 >
gümrük vergisi vardı yükseltildi.
gümrük vergisi olmasa mg4 te güzel bir seçenekti
-
Ben Togg'a karşı değilim iktidarın bunun üstünden siyaset yapmasına karşıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X