Bu 6 ayda evde ne yaptınız?
-
-
Benim de aynı geçti. Dizi, film, ders çalışmak, oyun oynamak ama ne yazık ki bilgisayarın bozuldu. O çok kötü oldu. Onun dışında pek bir şey yapmadım. Canım bazen sıkılıyor ama ne yapalım. Alışmak lazım :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sıkıntıdan deli gibi yapacak bişeyler arıyorum. En son ahşap işçiliğine bile merak saldım. 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tam olarak bu durum var bende de. 😂 +7 kiloluk bi artış var. 😂
yukarıdaki üye gibi bende kilo aldım. uyku düzeni biraz bozuldu, birde alışveriş harici dışarı çıkmadığım için güneş biraz sıkıntı yaratıyor. antalya sıcağından kaçmak için evde olmak gibisi yok, bu sene denize bile gitmedim.
-
Aynı durumdayım evde strese girip durdum hiçbir şey yapmadım, yapamadım. Üstüne bir de sınıfta kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4233D93C7 -- 23 Ağustos 2020; 18:35:9 >
Harbiden ya. İnsanlar olmasa yüzücem de. Millet çok dikkatsiz. (Çanakkale)
Oho seninki bizden betermiş. Geçmiş olsun hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEnesCan -- 24 Ağustos 2020; 0:35:50 >
Maddi anlamda hobi edinmeye imkanın varsa çok iyi hocam. Bence denenebilir. Ne hobi olduğu çok önemli değil gibi bisiklet sürme filan diyeceğim de Türkiye'de nerede bisiklet süreceksin o da var.
Geçmiş olsun hocam x(
Teşekkür ederim hocam :(
Maddi anlamda evet az buçuk var. Ama öyle çok pahalı değil. Ahşap dedim de onda aletler pahalı diye vazgeçtim.
Tamir edilecek şeyler vardı ertelediğim onları tamir ettim, ev imkanları dahilinde spor yaptım, beste yazdım, ara sıra oyun attım ve en önemlisi kendimi çayladım.
Spor ve diyetle 11 kilo verdim
-
Hazırda çay bulup onu içtin mi hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4233D93C7 -- 23 Ağustos 2020; 18:48:47 >
Yaklaşık 7 8 sertifika aldım. Online dersler üzerinden. Bol bol kitap okudum, ders çalıştım, film, dizi izledim.
itü gemi inşaatındaki yeğenim son 6 ayda sınavlarını verdi ve mezun oldu
henüz diplomasını almadan staj yaptığı tersane söz verdiği gibi hemen işe aldı
7500₺ maaşla gemi inşaatında kalite kontrolcü olarak çalışıye
balkona çıktım kendimi çayladım. Akşam olunca canım sıkıldı kendimi çayladım. Gece oyun atarken baktım demlikte çay kalmış onu ısıttım tekrardan kendimi çayladım.
başlarda resim çizdim kitap okudum dizi film izledim. sonra onları bıraktım. evde antrenman yapmaya başladım. elektro gitara ise hala devam ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
6 ayın her bir günü: |
Tamir edilecek şeyler vardı ertelediğim onları tamir ettim, ev imkanları dahilinde spor yaptım, beste yazdım, ara sıra oyun attım ve en önemlisi kendimi çayladım. |
balkona çıktım kendimi çayladım. Akşam olunca canım sıkıldı kendimi çayladım. Gece oyun atarken baktım demlikte çay kalmış onu ısıttım tekrardan kendimi çayladım. |
Benzer içerikler
- bacardi nasıl içilir
- bulaşık makinesine normal deterjan koydum ne yapmalıyım
- 1 gün öncesine rapor alınır mi
- sevgiliye hatun demek
- amazon kdp
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X