Bildirim
Bu adam yere düşer düşmez hemen ölmüş müdür?
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yere düşerken ki o bir kaç saniyelik his paha biçilemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Offfff ne biçim oldu lann
Çoğu kişi adrenalinden kaynaklı düşerken kalp krizi geçirip ölüyor imiş bir yerde okumuştum.
o nasıl ses benim içim acıdı -
korkudan ölür insan havada -
Kalp krizinden ölmek uzun dakikalar sürer. Bu adam yere hemen çarpıyor. Yere çarptıktan sonra ölecek her türlü.quote:
Orijinalden alıntı: Pink Floyd
Çoğu kişi adrenalinden kaynaklı düşerken kalp krizi geçirip ölüyor imiş bir yerde okumuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cold Lover -- 20 Mayıs 2018; 12:24:12 >
Kalp krizinden ölüm uzun dakiklar sürer. Havada ölmesi imkansız. Atlmasıyla yere çarpması saniyeler içinde gerçekleşiyor bu adamın.quote:
Orijinalden alıntı: Şehmistan
korkudan ölür insan havada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cold Lover -- 20 Mayıs 2018; 12:31:21 > -
oha lan ne biçim ses geldi adamın bütün organları patladı bütün kemikleri kırıldı galiba -
Manken bu
insan olsa kafa patlardı
İntaar etmeyin beyler acitiyor
Manken için mi polis, insan toplanıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73
Manken bu
insan olsa kafa patlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cold Lover -- 20 Mayıs 2018; 12:50:20 >
ayda bir yapmak lazımquote:
Orijinalden alıntı: ülkücüadam
Yere düşerken ki o bir kaç saniyelik his paha biçilemez -
Replayı yok bunun Yiğidoquote:
Orijinalden alıntı: ismety öz
ayda bir yapmak lazım
Alıntıları Göster
babunun canlı canlı yediği ceylanı izledikten sonra canın çıkmamak için ne kadar direndiğini görmüştüm. İnsanın umudu bitse de hayata tutunmaya çalışan birşey var içinde. Yüksekten düşen bir insan içinde aynı şekilde. İstersen 500. kattan düş sen kesin öleceğim desende o içinde olan şey neyse onun hayata tutunmak için hep bir ümidi var. Bu "çıkmadık candan ümit kesilmez" lafını söyleyenlerde sanırım bunu görmüşler zamanında. O ceylanı gördükten sonra panik atağım bitti benimquote:
Orijinalden alıntı: Cold Lover
Kalp krizinden ölüm uzun dakiklar sürer. Havada ölmesi imkansız. Atlmasıyla yere çarpması saniyeler içinde gerçekleşiyor bu adamın.
Alıntıları Göster
-
Hiç gerçekci değil. Oyum 3/10
başı gövdesinden giyotinle ayrılan bile hemen ölmezken bu 1 dakika can çekişir
Çok acı çekmiş midir ölene kadar? Bilinci kapanmaz mı yere düştükten sonra?quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
başı gövdesinden giyotinle ayrılan bile hemen ölmezken bu 1 dakika can çekişir -
Niye gerçekçi değil? Polisler boşuna mı gelmiş? İnsanların çığlığı son derece gerçekçi. Boşuna mı bağırıyorlar?quote:
Orijinalden alıntı: Angry Man
Hiç gerçekci değil. Oyum 3/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cold Lover -- 20 Mayıs 2018; 15:39:5 > -
6 yaşında 4 metre yüksekten düştüm sonuç beyin kanaması,kafatası çatlağı,7 gün koma. Düşmenin öncesindeki bir kaç dakika hariç her şeyi hatırlıyorum ama düştükten sonra bilinç kapanmış direk tabi yani herhangi bir acı çekmedim. Bu kadar yükseklikten düşüp bilincin kapanmaması imkansız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ales zor mu
- gözümün içinde bir şey yok ama batıyor
- tılan ziyareti yorumları
- 15 derecede ne giyilir
- kayıp kimliğimi buldum ne yapmalıyım
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X