Şimdi Ara

bu aksesuar iphone ile çalışmak üzere yapılmamıştır Hatası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ios 4 mu kullanıyorsun?
  • Bir arkadaşımda çin malı hoparlör almıştı aynı hatayı vermiş ama çalışmıştı sanırım yazılımsal olarak apple onaylı bir ürün olmadığı için bu uyarıyı veriyor olabilir, tıpkı windowsta microsoftun onay vermediği sürücüyü yüklemek gibi bir durum, yüklesenizde sorun olmuyor donanım çalısıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAXTERRA -- 15 Temmuz 2010; 19:17:36 >
  • Arkadaşa katılıyorum, ürün Apple onaylı değil. Ama bu durum bir sorun teşkil etmez. :)
  • ne yapmam lazım peki çalışmıyor telefonda ses istasyonu :) napmam lazım
  • yani her taktığımda alıyorum hatayı napmam gerekiyor ? müziği çalmıyor
  • Bisey yapamazsin gecmis olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl yapamam ozaman şikayet edeyim ürünü yapanları iphone için dendi çünki
  • Ya bende çakma şarj aldım ekran sapıtmaya başladı 2 tip böyle ürün aldım hepsi aynı şeyi yaptı
  • aynı sorunla bende karsılastım yardım edin!! [Güncel]
  • Bu hata iPhone'un dock girişinde toz olması durumunda ortaya çıkmaktadır. Girişi temizlerseniz sorun çözülecektir, fazla uzağa gitmeye gerek yok
  • Aynı sorunu ben de yaşadım arkadaşlar. Gittim bir TV OUT kablosu almaya, malum app'ler var komple bütün diğer app'leri televizyona yansıtan iphone'daki. Her neyse almadan deneyim dedim mağazada taktık kabloyu, televizyona da taktık. Bir kaç saniyeliğine fotoları falan gösterdi daha sonra güp diye bu aksesuar uyumsuzdur falan diye mesaj çıktı bende almadım kabloyu. Bir nevi diğer Apple olmayan yan sanayi aksesuar ve üründe aynı sorun yaşanıyor. Netçez bilen var mı?

Not: IPHONE 3GS 32 GB Jailbreak
  • Bu tip cihazlar da bakılması gereken cihazın apple tarafından ne olarak onaylandığı.

1. "Made for iPOD" bu onaya sahip cihazlar tüm ipod modelleri ile uyumludur. Bazıları iPhone'u da çalıştırabilir.

2. "Works with iPHONE" bu onaya sahip cihazlar 1. onayada sahiptirler ve kullanırken iPhone'uda şarj edebilir.

3. "Made for iPHONE" 2010 yılı itibariyle bu tip uyumlu ses sistemlerine verilmeye başlanan onay.

Bu ibareler genelde ambalajın üzerinde bulunmakatadır.

Örnek vermek gerekirse.

http://forum.donanimhaber.com/m_39444970/mpage_1/f_/tm.htm#39444970

Bu cihazda "Made for iPOD" ve "Works with iPHONE" onayları var. Cihaza iPhone takınca "Cihaz uyumlu değildir. Uçak moduna geçmek istermisiniz" sorusu ekrana geliyor. Hayır deyince uçak moduna geçmeden müzik dinleyebiliyorsunuz. Sadece çağrı veya sms geldiğinde malum parazit sesini duyuyorsunuz.

Muhtemelen "Made for iPHONE" onaylı ürünlerde buna gerek kalmayacaktır.

• Apple in varmı derdin var arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabloların soketlerine çip yerleştiriyorlar,bu tarz kablolar neyse biraz şansa kalmış da hele TV out vb. hayatta çalışmaz.Sakın boşuna para vermeyin.
  • Dün aksam ios4 yükledim. Ondan sonra uyarı yazısı bendede çıkmaya başladı.
    Üstelik telefonu hiçbir cihaza falan bağladığımda yok. Ne alaka anlamadım walla.
  • Bende evet hayır butonu var evete basınca uçak moduna alıyo cebimde evete basılıyo uçak moduna alıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.