Şimdi Ara

Bu Almera Nasıldır Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum bir araç almaya karar verdim aşağıdaki araç nasıldır alınır mı otomobil konsuna biraz uzağım sizce fiyatı nasıl sıkıntı yaşarmıyım?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-85-binde-az-yakan-temiz-aile-arabasi-231407375/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba canlı gerçekten güzel. Fiyatı 22-24 arası alınırsa daha iyi olur
  • meco258 M kullanıcısına yanıt
    Bence alınır, sadece süspansiyonun ülkemiz yol koşullarına göre oldukça sert olduğunu duymuştum, aracımı almadan önce bende otomatik versiyonlarına bakmıştım ama yıl olarak üst modellerinde otomatik versiyonu olmadığı için vazgeçmiştim. Fiyatı, bence sunduğu özelliklere göre normal sayılır zaten temiz bir araç alacaksanız şu koşullarda ucuz bir seçenek bulmak zor.
  • Sedanlarını öveni çok duymuştum
  • En yakın zamanda arabayi görmeye gideceğim.

• Bende bu arabalara bakiyorum. Bu arac baktiklarimin arasinda en dirisi gercekden.

• Araba çok diri ve güzel ama fiyat yüksek maalesef. Megane 2 dizel bakabilirsiniz bu civarlara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tekrardan merhaba verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Aracı gittim gördüm 10 yaşında otomobile göre çok temiz çok diriydi fakat arkadaşın istediği fiyat ile benim bütçem uyuşmadı. Benim araç arayısım devam ediyor 20.000 ile 22000 arası tavsiyelere açığım.

• Yalnız biz de almera 2006 kullanicisiyiz,ilandaki araç keşke kaçmasaymiş. Satan kişinin pek indirim yapmayacagı asikardı zaten,araç çok iyi görünüyordu o da bunun farkındadır. İnce eleyip sık dokursaniz,yani sürekli bakarsanız hergün 2kez falan 22-22.5 bandında ortalama temizlikte bir almera yakalayabilirsiniz. Parasını da emin olun hakeden bir araçtır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.