Asus N 7300 GS Pci Exp 256 Mb Ekran Kartı (Çok oyun oynamıyorum yeterli gelir sanırım)
Aopen H600B-B13 300WATT Kasa
946 ytl Vatan Bilgisayar fiatı bu sistemi çok istiyorum siz ne diyorsunuz sistem uyumlu ve uygun mu sizce?
bide bir arkadaş başka br platformdai bu sisteme istinaden şu aşağıdaki yorumu yapmış gerçeklik payı varmıdır?
''''walla AM2 anakartlar ve performansları hakkında çok iyi şeyler duymadığımı öncelikle belirtmek istiyorum.. hatta performans düşüklüğü bile yapıyormuş.. sebebini hala anlamış ve öğrenebilmiş değilim..
fakat alacağın anakart GA-M51GM-S2G mi? yoksa GA-M55Plus S3G mi?
RAM olarak sanırım 1GB düşünmüşün (2x512)
HDD olarak Seagate öneririm. Samsung HDD'lerin birçok sıkıntı yaşadığını hem biliyor hemde sürekli sağdan soldan duyuyorum..
DVDRW olarak LG'de alabilirsin ama benim tavsiyem NEC 45xx serisinden birisi olacaktır..
çok oyun oynamayacaksan ekran kartın yeterli..
kasa olarakta Aopen'dan önce ASUS düşünmeni tavsiye ederim...
946YTL bu sistem için uygun bir fiyat fakat ileride başını ağrıtabilir...''''
imzamdaki kasa 12 taksit 800 lira
ekran kartına ihtiyaç duymuyorum bile
çatır çatır oyun oynuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
imzamdaki kasa 12 taksit 800 lira
ekran kartına ihtiyaç duymuyorum bile
çatır çatır oyun oynuyorum
Çok yüksek detay onamıcaksan arkadaşın dediği sistem gayet kelepir
şimdi ayrı olarak seçtiğin ekran kartı 7300gs nin, anakartın üzerinde olan onboard 6100 ile çok da farkı yok.sadece kendi ram ine sahip olduğu için sistem ramin den ve ayrı bi kart olduğu için sistem kaynaklarından yemeyecek.
ama madem çok oyun oynamıyosun o parayı 7300gs ye vermek bence mantıklı değil.
onun yerine işlemecini çift çekirdek alırsın, çift çekirdek ve 1gb ram ile onboard zaten sana sorun çıkarmaz.ama diğer uygulamaların çok daha iyi olur ki sen genel olarak oyun harici kullanacaksın...
Oyun merakın had safhada deilse arkadaşın sistemine benzer bir tane toplayabilirsin. kendi sisteminde uygun, ekran kartını alımdan çıkar yeter. İhtiyacın olursa ileride daha iyisini alırsın boşuna para vermemiş olursun