Şimdi Ara

Bu amfi 400 watt rms bası çalıştırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acill Yardımm Edin nolur :(:(:(: bu anfi ye köprü yapılsa fln yada herhangi bi yöntem yapılsa 400 watt rms weren bi cadence bası çalıştırırmı ? nolur yardım ::(

Edit; Başlık konu ile uygun hale getirildi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Çalıştırır ama performans vermez 280 watt rms yapıyor bu amfi köprüleyince. Bu 400watt rms veren amfiyi neyde kullanıcaksın?. Ona göre birşeyler önerebilirim...
  • (((( Bu 400watt rms veren amfiyi neyde kullanıcaksın?)))). hocam bası sordun galiba cadence fxw124004 onu sormadıysan kafam karıştı walla ortada 400 watt rms weren bi bas war ama 400 wattt weren bi anfi yok ama bu bası takınca biirazcık ses wersek teybten kıssak bası anfiden gainleri aşşağa çeksek anfi genede zorlanıp yanarmı ? saol hocam cvb larını bekliyorum allaha emanet ol
  • Ya gine baya iyi ses alirsin su kiytirik jameson üzerine yazmiş 140.2 rms 280 köprüde yalan vermez. Ufacik yuklenmede bile çikişlar güme gider. TAm beslicek anfi= Edison 1000a (Kötünün en iyisi)

.... Bu kadar şimdilik
  • % 60 verim alırsın.
  • hocam bu amfi jamesonun sitesinde war ama jamesonun malı değil bunu 100%100 biliyorum Vİrtual reality sounds lab die bi firma zaten cihaz made in çin :) ama 2 '3 ay işimi görsün yeter yaw arkdş bendekide talih deil walla ilk aldım bas sunny (teyip kamosonic) ilk önce orjinal kapı kolonları gitti sonra sesi baya bi yüksek dinledim bu sefer bas yandı aldım yer tanıdıktı bedawa yaptırdı 2-3 ay geçti tam topladım bu sefer teyip gitti gittim pioneer 6050 aldım bu sefer gene bas yandı :(:(:(:(:(:(:8 allahın izniyle başlıyom heralde cadence güzel bi seçim olur benim için :) yaww aslında 250 wtt weren bitane daha cadence bas war ama ilerde ya 2 tane 400 watt yada 2 tane 250 watt / yada sadece bitane 400 watt ) bana 400 lük daha mantıklı geliyo usta bası kıstık dielim sese yüklenmedik yani sakin sakinmi dinlicem ben simdi müzü yoksa biraz açsakda gene gidermi :( çok uzun oldu ama kusra bakmayan bulndum yerde fazla anlayan yok bütün tesisatçılar kasap :) allaha emanet olun

• kardeş sen 400 rms veren bi anfiye basını takmazsan tam verim çalışmayacaktır ve emin ol yüksek sesde uzun süre dinlersen kesme yapar anfi aşırı ısınır ikincisi tek 400 rms bas takmazktansa 2 tane bas takıp 400 ü bulmak daha iyi sonuş verir çünkü diyafram aralığı genişlicek iki olcak ve vuracağı hacim büyüyeceğinden seni daha güzel tatmin eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun hocam hepiniz 400 den wzgeçtim ben basa yüklenemedikten sonra :;) en iyisi cadence ' nin 250 watt rms veren basını aliyim ona istedim kadar yüklenebilirim demi ilerde de ya sierra yada edison 1000a alıp bidanedaha 250 lik aldımmı daha iyi olur heral önemli olan şuan 250 lik bası beslesin birtakım da comp bağlıcam beslesin yeter 2-3 ay sonra 2 .bası alddımmı tmmdır allaha emanet olun saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.