Almak istediğim kart ATI HD6950. Markası Saphire ya da msi olacak.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
gayet rahat bi şekilde uyar
Aslında soru biraz acile geldi özür dilerim. Tam olarak sormak istediğim şu: tam emin olmamakla birlikte benim anakart pci exp v1.1 bu ekran kartı ise pci exp 2.1 yani oyunlarda ve photoshop gibi programlarda bir sorun yaşar mıyım? 2.1 bir anakarta göre ne gibi bir kayıbım olur? Çözünürlük fps vs...
quote:
Orijinalden alıntı: yilo1907
Aslında soru biraz acile geldi özür dilerim. Tam olarak sormak istediğim şu: tam emin olmamakla birlikte benim anakart pci exp v1.1 bu ekran kartı ise pci exp 2.1 yani oyunlarda ve photoshop gibi programlarda bir sorun yaşar mıyım? 2.1 bir anakarta göre ne gibi bir kayıbım olur? Çözünürlük fps vs...
hayır o farkı anlamazsın zaten teoride var ama pratikte pek yok
Teşekkür ederim. Artık siparişi verebilirim. Gelsin ilk iş modlayayım. Eski kart ati 1600 pro idi artık vadesini doldurdu.
quote:
Teşekkür ederim. Artık siparişi verebilirim. Gelsin ilk iş modlayayım. Eski kart ati 1600 pro idi artık vadesini doldurdu.
1600pro dan, HD6950 ye geçmek mi?
Murat 124 ten inip, F16 ya binmek gibi birşey olacak seninki.
valla öncelikle işlemci ve poweri değiştirdim e bunlara 440 tl verdim kasayada 160 yani 1. sınıf bir ekran kartı parası verdim toplamda onun için sırası geç geldi eski kasam asustu üzerinde 350 watt power vardı eski işlemci de amd 3800 olunca önceliklerim farklı oldu. Şimdi siparişi verdim hepsiburada.com'dan eksenden verecektim ama forumda okuduklarım beni soğuttu 30 lira fazla veririm bildiğim yerden alırım rahatıma bakarım.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
quote:
1600pro dan, HD6950 ye geçmek mi?
Murat 124 ten inip, F16 ya binmek gibi birşey olacak seninki.
Aynen dediğin gibi bir şey oldu
Ayrıca bu ekran kartı oldukça sessiz eskiden müzik açılmadan durulmazdı pc'nin yanında şimdi o kadar sessizki gerçi kasa üzerinde 4 fanın sesi var ama olsun o kadar serin tutuyo sonuçta stok fan ile işlemci boşta 32 derece'de kalıyor
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın kartınızı.
teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme