Güldürdün. Sahip olduğun kulaklık USB giriş ise kendi dahili ses kartı var demektir, anakartın ses kartı ile alakası bulunmaz. Yani en iyi ses kartlı anakartıda alsan yada anakartında ses kartı bulunmasa bile bir işlevi olmaz. |
Bu anakartı iade edebilir miyim? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: shruikanisterse 20k olsun, pahalı olması her bileşeninin kaliteli olduğu anlamına gelmez.
ayrıca kart 3000 lira, 5'e nerden alıyorsun?
Hocam biraz daha ekleyip fark hero almaya calisacagim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: No Way OutGüldürdün.
Sahip olduğun kulaklık USB giriş ise kendi dahili ses kartı var demektir, anakartın ses kartı ile alakası bulunmaz. Yani en iyi ses kartlı anakartıda alsan yada anakartında ses kartı bulunmasa bile bir işlevi olmaz.
USB değil normal 3.5 Jack hocam.
Ama mesela kimi laptop bile DTS ile geliyor daha kaliteli bass veriyor aynı kulaklıkla..
Hatta garip gelecek biliyorum ama telefonda kullandığım Poweramp player bile çok daha mukemmel ses veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 12 Temmuz 2021; 11:29:26 >
"harici ses kartına nasıl kulaklık bağlamak gerek peki ? Benim kulaklığım kablosuz hocam usb stick i var nasıl ayarlayacağım ?"
-
Hemen iade et haberler de görelim seni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sen bilirsin; ama ses kalitesi için anakart değiştirilmez.
ses kartı sana yıllarca hizmet eder, ileride sistem güncellerken "anakartın ses yongası iyi mi acaba" derdinden kurtulursun. yanına bir de düzgün bir stüdyo kulaklık aldın mı, tamamdır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out"harici ses kartına nasıl kulaklık bağlamak gerek peki ? Benim kulaklığım kablosuz hocam usb stick i var nasıl ayarlayacağım ?"
Kablosuz ise tüm ses kartları olmuyor diye biliyorum
Hocam sen neyin kafasını yaşıyorsun harbi çözemedim, kg.
-
Az kullanmışsın biraz daha kullan garantisi bitmeye yakın iade et hatta paranı alırken de değer kaybından ötürü 2 yıl önce aldığın zamanın kuruna göre TL cinsinden talep et.
-
6 ay sonra iade etmek mi? İnsanda biraz akıl olur. Biride yazmış" Şansını dene", yahu bu şans işimi? Keyfe keder değişebileceğini düşünen ve 6 ay kullanıp değişeceğini ümit etmek ne demek? Bu eğitimsizlik ya da başka bir şey değil. Akıl tutulması, akıl!
-
quote:
Orijinalden alıntı: No Way OutHocam sen neyin kafasını yaşıyorsun harbi çözemedim, kg.
Ben de sizi anlamadım. Yukarıya bakarsanız derdimi anlarsınız
Bence etik bir davranış değil. Zaten firmaların iade, değişim gibi haklarını birazda senin gibi arkadaşlar suistimal ediyor. Olan gerçekten iade veya değişim yapacak arkadaşlara oluyor. Buna bende dahilim.
-
dts için değiştiriyorsan değiştirme, anakartlardaki ses çipleri gayet iyi seviyede hassas bir kulağın varsa ekolayzır ayarı yapabileceğin driver sürümü yükler isen tatminkar sonuç elde edebilirsin, anakart yerine ses sistemini değiştirmek daha akılcı olur,
şimdi z906 ses sistemim var asus x470 prime pro ya optik den bağladım dts filimlerde aktifleşiyor ancak açıkcası önceki ses sistemim çok daha güzel ses veriyordu önceden izlediğim filimlerdeki bazı ses tonajları gitti kulağım bekliyor ancak veremiyor,
örneğin önceki anakartım ga-ma770-ud3 idi, buna creative fps 2000 (csw1500) jaklardan bağlıydı, z906 dan daha temiz ses alıyordum,
anakartında realtek s1200a ses çipi var, önceki nesil anakartlarıda düşünürsen örneğin 5 10yil önceki kartların ses çiplerini,
aslında sen orjinal sesi bozuyorsun yapay hale getiriyorsun, buna daha iyi diyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 12 Temmuz 2021; 12:16:30 > -
Alacağın yeni anakart ile ses kalitesi çok farklı olmayacak. Üst seviye anakartların içinde benzer ses çipleri kullanılıyor. Ses gerçekten berbatsa bağlantılarını kontrol et. Ses kartı yerine usb dac alman ses kalitesini daha olumlu yönde etkiler. Bence iade etmek yerine dac ekle.
quote:
Orijinalden alıntı: Fox90
Alacağın yeni anakart ile ses kalitesi çok farklı olmayacak. Üst seviye anakartların içinde benzer ses çipleri kullanılıyor. Ses gerçekten berbatsa bağlantılarını kontrol et. Ses kartı yerine usb dac alman ses kalitesini daha olumlu yönde etkiler. Bence iade etmek yerine dac ekle.Ses berbat diyemem sonuçta bunda da DTS lite var. ama basslar istediğim güzellikte değil. 10 yıllık hp pavillion laptopum bile daha iyi (aynı kulaklıkta). onda da srs preimum var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B9CAFB864dts için değiştiriyorsan değiştirme, anakartlardaki ses çipleri gayet iyi seviyede hassas bir kulağın varsa ekolayzır ayarı yapabileceğin driver sürümü yükler isen tatminkar sonuç elde edebilirsin, anakart yerine ses sistemini değiştirmek daha akılcı olur,
şimdi z906 ses sistemim var asus x470 prime pro ya optik den bağladım dts filimlerde aktifleşiyor ancak açıkcası önceki ses sistemim çok daha güzel ses veriyordu önceden izlediğim filimlerdeki bazı ses tonajları gitti kulağım bekliyor ancak veremiyor,
örneğin önceki anakartım ga-ma770-ud3 idi, buna creative fps 2000 (csw1500) jaklardan bağlıydı, z906 dan daha temiz ses alıyordum,
anakartında realtek s1200a ses çipi var, önceki nesil anakartlarıda düşünürsen örneğin 5 10yil önceki kartların ses çiplerini,
aslında sen orjinal sesi bozuyorsun yapay hale getiriyorsun, buna daha iyi diyorsun.
Hocam dediğim gibi bundaki ses çipi fena değil, cızırtı önleme için metal koruma vs var. sadece yazılım desteği yetersiz. basslarda yeterince berraklık yok boğucu gibi.
sizce ses kartı alsam çare olur mu?
*ayrıca altec lansing 2+1 ile muhteşem çalışıyor ama iş kulaklığa gelince berbat..
-
quote:
Orijinalden alıntı: hgwxx/7Hocam dediğim gibi bundaki ses çipi fena değil, cızırtı önleme için metal koruma vs var. sadece yazılım desteği yetersiz. basslarda yeterince berraklık yok boğucu gibi.
sizce ses kartı alsam çare olur mu?
*ayrıca altec lansing 2+1 ile muhteşem çalışıyor ama iş kulaklığa gelince berbat..
Alıntıları GösterUsb ses kartları var anakarta takılmayıp porta takılan. Ben dandiğinden aldım ama gerçekten iyi ses veriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sevecen69Usb ses kartları var anakarta takılmayıp porta takılan. Ben dandiğinden aldım ama gerçekten iyi ses veriyor.
Alıntıları Gösterşu 15 tl olanlar mı?
-
Microsoft Mağazasından Dolby Atmos al daha iyi. Anakartlardaki ses karti modeli neyse ona gore alırsın kaliteyi yazılımla alakası yok. 5K'lık anakartta da aynı ses kartı olur 1K'lık anakartta da.
-
İade edemezsin sadece servise gönderirsin Servis de tamir eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X