tamirlik bir şey yok ki. sadece performansını beğenmedim. |
Bu anakartı iade edebilir miyim? (3. sayfa)
-
-
Amazon 30 gün hak veriyordu o zaman iade etmeniz gerekirdi. 6 ay sonra performansını beğenmedim diyerek iadeyi amazon kabul etmez ayrıca Etik bir davranış biçimi de değil.
-
Sizce de biraz geç kalmadınız mı?
-
14 gün koşulsuz cayma hakkın var.Amazonda pandemş vs diye daha da uzun.6 ay kullanmışsın.İade edeyim diyorsun.Beğenmezsen alınca gönderirsin.İkinci elde satıp yenisini alın.
-
Aslında bizim firmaların çakallık yapması çok doğal, müşteri çakalken firma neden kuzu olsun ki amazonda bizim ülkeyi artık tanimali bir cok iadeyi almamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 12 Temmuz 2021; 18:41:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hgwxx/7şu 15 tl olanlar mı?
Alıntıları Göster15 tl ye demi var. O çin mallarından bahsetmiyorum. Benim aldığım 100 liraydı galiba hi fi ses veriyor yazıyordu aldığımdan beri pişman olmadım
-
X570 çipsetli termal değer ve stabilite olarak nerdeyse en iyi anakarta sahipsin. Ses kalitesi 3 aşşağı 5 yukarı diğer kartlarda da aynıdır. (pahalı olanlar dahil) Gerçekten ses açısından kalite istiyorsan harici ses kartı alacasın ömür boyu kullanacaksın. İstersen 500 kere yeni nesil sisteme geç.
-
Sitede 650 liraya stx essence 2 ses kartı satan adam var kardeşim.
sen 650 liraya ondan kartı al, sana söz veriyorum eksik olan analog girişini de ben sana postalarım elimde fazla var.
Bu devirde o karta 650 lira bedava sana söyliyim. Böyle çetrefilli işlere de girme.
https://forum.donanimhaber.com/asus-essence-stx-ii-ses-karti--149774611
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 12 Temmuz 2021; 22:19:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RindamanSitede 650 liraya stx essence 2 ses kartı satan adam var kardeşim.
sen 650 liraya ondan kartı al, sana söz veriyorum eksik olan analog girişini de ben sana postalarım elimde fazla var.
Bu devirde o karta 650 lira bedava sana söyliyim. Böyle çetrefilli işlere de girme.
https://forum.donanimhaber.com/asus-essence-stx-ii-ses-karti--149774611
Hocam diğer kart nasıl takılıyor anlamadım bir de linkteki üründen iyi midir bu?
-
İstersen dün yediğin ekmeği de kus, götür fırıncıya ver, yerine pide versin.
-
stx 2 bunun abisidir.
-
Acele etme şöyle bi 10 sene daha kullan öyle iade et. Ben de 7 sene evvel PC toplamıştım, artık yeni nesil AAA oyunları orta ayarlarda anca oynayabiliyorum. Ben de mi iade etsem napsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben harici ses kartının çözüm olacağına kanaat gelemiyorum onun yerine araya ses ayar panelli anfi bakabilirsin, zaten baktığın ses kartlarında anfi çipi var, örneğin ben windows da ses ayarları kısmında basla ilgili bir ayar göremiyorum, ancak her 2 ses sistemimdede eskisinde bas kutusunun arkasında, yenisinde kontrol panelinde bas ayarı var, bas ı seçip ses düğmesinden istediğim kadar bası açıp kapayabiliyorum.
-
ses ayarlarından kaliteyi 192 bit stüdyo kalitesi yaptınız mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IItwentysixII
ses ayarlarından kaliteyi 192 bit stüdyo kalitesi yaptınız mı?yok hayır farkeder mi?
yani 10 yıllık laptopda hiç uğraşmadım ve mükemmel ses veriyor. şu pc:
-
Sen de iade et, o da etsin, beriki de etsin. Bize de bir sey kalmasin, tas yiyelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zuko
Sen de iade et, o da etsin, beriki de etsin. Bize de bir sey kalmasin, tas yiyelim.tamam iade etmiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X