Şimdi Ara

Bu anakartı iade edebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar amazon'dan ocak ayında tuf x570 plus wifi modelini almıştım çok da memnunum. ama ses kalitesi çok iyi olmadığı için aynı siteden ASUS Rog Strıx X570-F almak istiyorum. sizce iade talep etsem amazon kabul eder mi?

• Zamaninda anakart ram aldım Hepsiburada dan. Kullandim ürünleri bir hafta sonra iade ettim. Kutusu açıldı anakarrt poşeti delik deşik oldu ama kabul ettiler. Gönder gitsin şansını dene

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 ay kullanmışsın iade kabul etmiceklerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onun yerine ses kartı al, anakarta bağlı kalmaz sonraki sistemlerinde de kullanırsın hep.

• Yok artık

• Benim de bir araba var. 5 yaşında oldu kereta, genel olarak memnunum ama ses sisteminden memnun değilim. Yeni 2021 kasanın ses sistemini çok beğendim. Bayi ile görüşüp iade edeyim sonra 2021 alırım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 12 Temmuz 2021; 11:53:6 >
  • Bu tipler yüzünden Amazon bile Türkiye'de kaçar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzerinden 6 ay geçmiş iade süresini aşmışsınız kabul edilmeyecektir uğraşmanıza değmez memnunsanız eğer sadece ses konusunda beklentinizin altında ise harici bir ses kartı almanız daha mantıklı olacaktır.

• iyi bir ses deneyimi elde etmek istiyorsan harici ses kartı almalısın.

• 6 ay sonra iade etmek ne kadar etik bir davranış?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon bile kabul etmez bunu. 6 ay kullanmışsın iade etmekten bahsediyorsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harici ses kartına nasıl kulaklık bağlamak gerek peki ? Benim kulaklığım kablosuz hocam usb stick i var nasıl ayarlayacağım ?

• Öyle şey olmaz.

Git sbz ses kartı al.

• Sacmalik ozaman islemci alalim her sene yenisi cikti diye iade edip onu alalim olur mu olmaz tabiki almazlar iade. En kotu elindeki karti satip üzerine eklryip yenisini alabilirsin ya da arkadaşların dedigi gibi ses kartiyla isi cozersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevimli Kakadu -- 12 Temmuz 2021; 9:24:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şaka mı bu?? onboard ses kartından beklentisi ne olabilir bir insanın anlamak mümkün değil. creative zx serisinden veya daha üst seviye birşeyler bakın. hem iade de olmaz o anakart o şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: canskru

şaka mı bu?? onboard ses kartından beklentisi ne olabilir bir insanın anlamak mümkün değil. creative zx serisinden veya daha üst seviye birşeyler bakın. hem iade de olmaz o anakart o şekilde.

Hocam iyi anakartlarda DTS yazılımı var ve çok güzel bass veriyor. Harici kart alsam bu kaliteyi yakalar miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Hocam iyi anakartlarda DTS yazılımı var ve çok güzel bass veriyor. Harici kart alsam bu kaliteyi yakalar miyim?

Alıntıları Göster

bence harici ses kartının kalitesini vermeleri çok zor. çok çok üst düzey bir anakart olması lazım.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt

seste kalite istiyorsan tek seçeneğin ses kartı zaten. bi anakart ayrı kartının ses kalitesine erişemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 12 Temmuz 2021; 10:11:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

seste kalite istiyorsan tek seçeneğin ses kartı zaten. bi anakart ayrı kartının ses kalitesine erişemez.

Hocam alacağım anakart rog strix 5k değerinde. Gene de ses kartı daha mı iyi olur?

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt

isterse 20k olsun, pahalı olması her bileşeninin kaliteli olduğu anlamına gelmez.

ayrıca kart 3000 lira, 5'e nerden alıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 12 Temmuz 2021; 10:20:59 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.