Şimdi Ara

bu araba alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malumunuz. genellikle araba konularında yazdım. ilk arabamı almayı düşünüyorum. acemilik yani... çok fazla da param yok açıkçası. aşağıdaki araba nasıl görünüyor? bir sıkıntı oluşturur mu acaba? yorum yapabilir misiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-acil-satilik-111015678/detay

• Çok tipsiz araba temizse taş gibi gider bana mısın demez ama 4500 den fazla da verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Çok tipsiz araba temizse taş gibi gider bana mısın demez ama 4500 den fazla da verilmez.

92-93 modelleri 3-4 aralığında gidiyor 99 modeline 5500 fazla değil. Fiyat uygun temizse alınır.
  • Bir aralar bunun 1500cc Hb modeline biniyorduk hey gidi günler.. Çok sağlam arabadır hani ya ama biraz debriyaj direksiyon sert diye hatırlıyorum :))

Parçası falan ucuzdur yani güzel araba kışın çalışmazsa lpg beynine kaynar su dökerdik :D :D Bence HB olanlarını tercih edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiryaks

arkadaşlar malumunuz. genellikle araba konularında yazdım. ilk arabamı almayı düşünüyorum. acemilik yani... çok fazla da param yok açıkçası. aşağıdaki araba nasıl görünüyor? bir sıkıntı oluşturur mu acaba? yorum yapabilir misiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-acil-satilik-111015678/detay

Fiyat konusunda fena degil gibi. Hb tercihinin daha dogru olacagini dusunuyorum. Temizse de dusunebilirsiniz gerci. Saglicakla kalin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hb lerin tipi nedense hoşuma gitmiyor:)

bu fiyatta da hb'ler bulunmuyor maalesef. yani temiz olarak 2001-2004 modelleri gibi. 7-8 bin tl civarı.
  • Haklisiniz hbler biraz daha pahali. Insallah gonlunuze gore bir arac bulup saglikla binersiniz. Saglicakla kalin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş zaman 2 yıl bindim 93 hb vardı uçan tenekedir ...gazda 175 i gördüm manyak kaçıyor o fiyatta normal temizse al....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.