Şimdi Ara

bu araba alınır mı? acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-model-1.4-lt-full-paket-53.000-km-1-parca-boya-231093889/detay/
    linkteki aracı beğendim. 2000 lira hasar kaydı var. 1500ü yüzeysel boya serviste yapıldığı için 500ü de servisten ayna değiştirilmiş. alacağım araba 30.000den fazla olmamalıydı ve en sağlam en donanımlı araç bu ama emin olamıyorum. fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Mersindemi yaşıyorsunuz hocam ? Başka araçlar bulunabilir bütçeniz güzel dizel düşenebilirsiniz. Bu araç fikrimi sorarsınız temiz görünüyor ama gidip bir bakmak lazım kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamandayım yakın olduğu için tercih ettim. önerebileceğiniz dizel araç nedir?
  • omerxed kullanıcısına yanıt
    dizel işine bulaşmayın sorunsuz araç almak en mantıklısı bununda yolu atmosferik motordan geçer öneri olarak örnek bir ilan vereyim özelliklerini araştırın ki neden alınası en mantıklı araç olduğunu göreceksiniz ama al-sat yapıyorum derseniz ikinci el piyasası pek yok sıfır almayacağınız için zararı eden etmiş zaten

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-rensa-otomotivden-mitsubishi-lancer-1.5-inform-235430559/detay

• Bence aynı aracın dizeline bakın ecotech motorun lpg ile pek arası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Bence aynı aracın dizeline bakın ecotech motorun lpg ile pek arası yok.

dizelini ben de düşündüm satıcı değilim benzinli kullansam çok mu yakar? çünkü araç sadece 3 gün kısa mesafe kullanılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerxed

quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Bence aynı aracın dizeline bakın ecotech motorun lpg ile pek arası yok.

dizelini ben de düşündüm satıcı değilim benzinli kullansam çok mu yakar? çünkü araç sadece 3 gün kısa mesafe kullanılacak

1.4 aveolar az yakar hocam parçası ustası boldur her opel servisi bakar. gönül rahatlığıyla alabilirsin. lpg ile tam uyumludur belki astra ve cruzelarda olduğu gibi sübap sorunu vardır o da lpg takıldıktan 60.000km sonra ortaya çıkıyor yaklaşık. çelik sübapla değiştirip ömürlük sorunsuz yapma maliyeti ise bin tl en fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilanda full diyor ama lt işaretli.LTZ olan full donanım değil miydi?bi de 1-2 bin tl fazla verin dizelini alın.zaten mtv'den aradaki fark azıcıkta olsa çıkar.
  • çok teşekkürler yanıtlarınız için yakınlarda bulabilirsem bu ayarlarda dizel tercihim o olacak 2 3 bin ayarlarız ama şuan arabanın kmsi ve fiyat olarak uygunluğundan dolayı tercihim bu arabadan yöne bakalım bi hafta içinde farklı bi gelişme olmazsa alıcam sanırım
  • Güzel araba gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.