Mrb arkadaşlar.2 araç arasında kararsız kaldım ..yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. 1.araç 2007 linea 1.4 fire active 30 000 km de kazasız boyasız, ...... 18 000 tl istiyor. 2.araç 2003 opel astra 1.4 club 90 000 km de kazasız boyasız......17 600 son diyor ama sanırım 17 000 e iner. bu araçlardan hangisi alınır yada bu araçlar alınır mı? daha önce hiç 1.4 araç kullanmadım ..motorları tutulmuyor mu yoksa 1.4 lerin ..yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç biliriz..kazasız belasız sürüşler herkese.
lineaya kısa süreligine bindim astar f 98 model 1.4 arac sahibiydim şimdi 2006 astra 1.6 aldım bana göre 1.4 motor astraya yeter astra derim linea biraz boş geldi bana..albea sanki lneadan daha şık ve tutarlı bu arad fiat düşünürsen gene de opelden şaşma paran yoksa asrta paran çoksa audi gerisi sana kalmış.. hayırlısı olsun senin için..
performans derken araç sollamada falan bir sıkıntısı yoksa performans amaçlı kullanmayacağım .ailemle şehir içi ve bazen uzun yolda , yola giden çok gürültülü olmayan ve birde parcası cok pahalı olmayan pahalı olsada sık arıza vermeyen daha sonrada ( 4/5 yıl sonra ) satarken cok zarar ettirmeyecek bir araç arıyorum.. aslında en önemlisi güvenlik .Allah korusun kötü bir anda iyi ki bunu almışım dedirtsin istiyorum..seat toledo var 2001 model 140 000 km de 17 500 istiyor oda..tamam wolkvagen yapımı ama 2001 model toledoya 140 000 km de üstelik 17 500 vermek yerine daha modelli bunlardan birisine mi baksam diye düşünüyorum..kararsızlığım hala hat safhada.. bu fiyat aralığında araç almak gerçekten zormuş.
Lineanın motoru iyi olsaydı kesinlikle linea derdim.Lakin 1.4 fire motor 1040 kg lik puntoda bile yetersiz kalırken 1200-1300 kg lik bir araçta düşünemiyorum bile.Linea alacaksan ya 1.4 t-jet 120 hp ya da dıesel al
bana kalırsa ikisinide alma........o paraya alabileceğin en iyi araç toledo , leon olabilir...
toledolar benimde hosuma gidiyor donanımlıları ancak 2001 modeline 19 000 tl istiyorlar.ya yurt dışında o modelin yüzüne bakmıyor neredeyse insanlar bizim memlekette altın gibi oldu bu araba işi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme