Selam arkadaşlar, günlerdir Octavia'lara bakıyorum A5 kasa Elegance istediğim için temiz olanını bulmak zor... Derken şu ilandaki araba dikkatimi çekti, normalde olması gereken fiyattan 3-5 aşağıda yazmış ama günlerdir kapılmamış. Sigortacılar plakaya bakabilirse sevinirim. Ya da bu arabanın nasıl bir masrafı olabilir, gidip parayı basıp almalı mı sizce?
Kmyi düşürmüş olabilirler. Aracın alttan ağır bir darbesi olabilir. Sel hasarlı olabilir. Motoru bitik vs. olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: BuRaK.999
Kmyi düşürmüş olabilirler. Aracın alttan ağır bir darbesi olabilir. Sel hasarlı olabilir. Motoru bitik vs. olabilir.
Bunların hepsini anlamanın yolu var mı? Mesajla şase no istedim bakalım sahibi gönderecek mi...
quote:
Orijinalden alıntı: anonem
Bunların hepsini anlamanın yolu var mı? Mesajla şase no istedim bakalım sahibi gönderecek mi...
Alıntıları Göster
Fiyatı normal bence bir sıkıntı gözükmüyor araçta.
quote:
Orijinalden alıntı: Brian O Conner
Fiyatı normal bence bir sıkıntı gözükmüyor araçta.
Alıntıları Göster
Fiyatı aslında olması gereken düzeyde ama şu anki piyasaya göre en az 5 bin aşağıda, 5bin liralık sıkıntı çıkarabilir mi ki bu araç?
Demekki ciddi alıcı değilsin.
2005 model 150000 de km oynanmış olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN291
Ciddi alıcıyım ama gözüm korktu çünkü daha önce bir galerici servis bakımlı diye bakımsız arabayı geçirdi gitti bana.
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN291
Yav kardesim yapma allah icin benim arabam 98' r19 daha yeni 160.000 oldu alt komsumun megane 2 si yeminle 80.000 e yeni girdi 2005 model oda size gore herkes durmadan geziyor heralde anlamiyorum ben bunu.
Hauntedd
kullanıcısına yanıt
Bizdede 30 bin civarı hyundai var 2003 model
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mfk
Iste olabiliyor eski ama dusuk km li arac
quote:
Orijinalden alıntı: Hauntedd
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mfk
Iste olabiliyor eski ama dusuk km li arac
Alıntıları Göster
bende octaviaları yakından takip ediyorum km dizele göre biraz fazla 1.6 elegancelere bakıyorum temizi 33-34 den aşağı değil bu araç 1.9 tdı tutulmadıgı için fiyat düşük bide 2005 model donanım eksikliği var 2005 lerde 2006 larda yeni donanımlar geliyor ondan dolayı olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: karahancer2
bende octaviaları yakından takip ediyorum km dizele göre biraz fazla 1.6 elegancelere bakıyorum temizi 33-34 den aşağı değil bu araç 1.9 tdı tutulmadıgı için fiyat düşük bide 2005 model donanım eksikliği var 2005 lerde 2006 larda yeni donanımlar geliyor ondan dolayı olabilir...
Alıntıları Göster
Ama bu Elegance, en üst donanım.
quote:
Orijinalden alıntı: anonem
Ama bu Elegance, en üst donanım.
Alıntıları Göster
km düşürülmüş
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Wittmann
km düşürülmüş
tahmin mi kesin mi?
-bu arada çok az teşekkür ediyorum ama siz anlayın, herkese yorumları fikirleri için teşekkür ederim-
liftback denir hocam onlara hatchback denmez. şimdi sen bunun liftback değil de hatchback olduğunu düşünüyorsun öyle mi?
Alıntıları Göster
araç liftback ama sedan denmesi daha doğru
Ben 30 binlik aracin selden ciktigini ve bu yuzden 14 bin liraya satildigina sahit olmustum gorunuste bir seyi yok gibi gorunuyor ancak zamanla parcalar paslanip oksitlenme yapiyor ama ilan giriyor hasarsiz diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme