Şimdi Ara

Bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısmet olursa e39 kasa bi araç alıcam
    Bu aracın sahibiyle görüştüm yaeın bakmaya gidicem
    Sizce alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e39-5.20ia-cift-vanos-sorunsuz-takas-var-m-paket-556641011/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu bütçelere alınmaz bence olacaksa da 528i veya 530i olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

bu bütçelere alınmaz bence olacaksa da 528i veya 530i olmalı
    Bu kondisyondakiler 40-45 bin lira bandında normalde tercihim 528i fakat bütçe 520i ye yetiyor şuan

• Kenarda bir 5-10 bininiz olsun bu yaşlarda bmw alacaksanız. Ben olsam da 528 bakardım. Örnek ilan

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-bmw-5,28-ia-1997-model-189,000-kilometrede-554275577/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: The Spike

Bu kondisyondakiler 40-45 bin lira bandında normalde tercihim 528i fakat bütçe 520i ye yetiyor şuan

Alıntıları Göster
    bu araçlar pimi çekilmiş bir bomba gibi bence alınacaksa 50 bin liraya kadar olanlar alınır belkide
  • araba arabalıktan çıkmış ömürlük yuva arıyor.beraber bir ömür düşüneceksen alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Kenarda bir 5-10 bininiz olsun bu yaşlarda bmw alacaksanız. Ben olsam da 528 bakardım. Örnek ilan

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-bmw-5,28-ia-1997-model-189,000-kilometrede-554275577/detay
    Konyada :(

İstanbul içi 35 bin alınabilecek bi ataç bulamaz mıyım kafaya taktım alıcam illaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

araba arabalıktan çıkmış ömürlük yuva arıyor.beraber bir ömür düşüneceksen alınır.
    Siz ne öneriyosunuz bu araç gibi bu araca muadil?

• The Spike kullanıcısına yanıt
    şahsen eski araba önermiyorum.ucuz olanların hepsi ekmeğini yemiş.sen bunu bmw diye alacaksın 5.20 iye biniyorum diyeceksin ama kasko yaptıracağın vakit burnundan gelecek bir arızası olacak tırım tırım usta parça arıyacaksın ustasını bulamayacaksın bulduğun senden dünyanın parasını isteyecek cebe zarar.bu saydıklarım binici için geçerli şeyler.amacın alıp arabayı toparlamaksa merakın paran varsa alınıp masraf edilebilir.yani ben arabayı ihtiyaç için alacaksam bu paraları bu hurdalara vermem en ekonomik en yeni hangisi ise onu almaya çalışırım.yani bmw diye bu hurdalara bu kadar para verme avrupada bu arabaların çoğu artık toplandı parçalandı bizde adam yerine koyuyorlar.kafayı taktım demişin onun için yazdım bu kadar.
  • quote:

şahsen eski araba önermiyorum.ucuz olanların hepsi ekmeğini yemiş.sen bunu bmw diye alacaksın 5.20 iye biniyorum diyeceksin ama kasko yaptıracağın vakit burnundan gelecek bir arızası olacak tırım tırım usta parça arıyacaksın ustasını bulamayacaksın bulduğun senden dünyanın parasını isteyecek cebe zarar.bu saydıklarım binici için geçerli şeyler.amacın alıp arabayı toparlamaksa merakın paran varsa alınıp masraf edilebilir.yani ben arabayı ihtiyaç için alacaksam bu paraları bu hurdalara vermem en ekonomik en yeni hangisi ise onu almaya çalışırım.yani bmw diye bu hurdalara bu kadar para verme avrupada bu arabaların çoğu artık toplandı parçalandı bizde adam yerine koyuyorlar.kafayı taktım demişin onun için yazdım bu kadar.
    Anladım teşekkür ederim

2013 otomatik punto

2013 dsg polo comfortline

Son 2 aracım buydu artık büyük cüsseli böyle bi araç bakayım dedim ve hergün gündüz soğuyorum gece tekrar aklıma geliyo

Sanayide ustam var akrabam hatta audi bmw mekanikçisi o konuda sıkıntı yok ama hergün iş yerine oraya gidiceksem o zaman sıkıntı 1 milyon km yapanda var bu araçla ama bilmiyorum ya kafam çok karıştı yok bu m52 yok bunun vanosu tek bunun çift bu yakar bu çok yakar iyice çorba oldu kafam başım şişti napacam bilmiyorum

düzgün kullanılmış diri olsa bir derecede baktım biraz çoğu artık ekmeğini yemiş.düzgün arabayada adam 50 60 yazmış.zaten o rakamlara çıksam daha güncel modellerde d segmenti araç bakarım.işin kötüsü kimlerin ne şekilde kullandığı belli olmayan her direksiyonuna oturanın arabayı dibine kadar zorladığı modeller.ilk ikinci sahibinden şeceresi belli olsa bir derece.sen bilirsin ama 30 35 e bu modellere bence bulaşma parana yazık.
  • quote:

düzgün kullanılmış diri olsa bir derecede baktım biraz çoğu artık ekmeğini yemiş.düzgün arabayada adam 50 60 yazmış.zaten o rakamlara çıksam daha güncel modellerde d segmenti araç bakarım.işin kötüsü kimlerin ne şekilde kullandığı belli olmayan her direksiyonuna oturanın arabayı dibine kadar zorladığı modeller.ilk ikinci sahibinden şeceresi belli olsa bir derece.sen bilirsin ama 30 35 e bu modellere bence bulaşma parana yazık.
    2006-2007 passat?

• eski bir araç alacaksan Mercedes den vazgeçme dostum.
    onlar güzel bak temizini bulabilirsin.fakat bütçene uyar mı bilemem.çünkü baya para istiyorlar.
    eski çalıştığım şirkette 2009 2.0 140 lık dizel manueli vardı.380 bin gibi bir km ye sahip olmasına rağmen dayanıklı sağlam arabaydı.2.5 sene önce o km de olmasına rağmen 45bin gibi bir paraya satılmıştı.dizel manuellerin piyasası çok hareketli o kasada.o yıllar için vectra 1.9 cdtı passatın tdi si falan temiz olan bir tane denk getirebilirsen memnun kalırsın.passatın benzinli 1.6 ve 2.0 fsi leri için lpg ile sorunlu diyorlardı şimdi nasıldır bilemem.bu işle uğraşanlara sormak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.