Şimdi Ara

Bu Araç Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle dünkü mazot zammı benim epey moralimi bozdu tam da artık dizel bir araç almaya karar verdiğimde. Aradaki fark sadece 40 kuruş. Tabi ki km bazında yapılan yolda farklar hala var ama dizelin, benzine oranla eskisi kadar avantajlı olmadığı da ortada.

Sahibinden.com'u gezerken bir Volvo ilanına rastladım. Araç 2001 model, 2.0T otomatik vites ve sadece 28000 km'de. Aracı sordurduk, baktırdık ve km'sinin gerçek olduğunu öğrendik. Fiyat olarak 25 bin. Daha el sıkışmadık. Araç gerçekten çok temiz. Gerek dış boyası, gerek iç döşemeleri ve göğsü sanki yeni galeriden çıkmış gibi. Zaten aynı aracı 16-17 bine de satanlar var ancak en iyi ihtimalle 150 binlerde. Kısaca aracın temizliğinden ve diriliğinden bir şüphemiz yok.

Sizlerden konu ile ilgili fikirlerinizi almak istedim. Sizce değer mi? Yani şu an herhangi bir dizel araç alacak olsam (ki mutlaka 0 almak istiyorum) yaklaşık 30-35 bin TL borcun altına girmem lazım. Bu araç için 7-8 bin TL bana yetiyor. Marka olarak kaliteli bir markaya sahip olacağım, otomatik vites, km'si benim aracımın km'sinin yarısından bile daha az, sınıf olarak üst sınıf. Bunlar artılarım. 2001 model olması ve 2.0 T 165 beygirlik bir araç olması da eksisi. Bir süre keyfini alarak kullanmak ardından da Volvo'ya tam uyduğu söylenen Prings marka LPG taktırmayı düşünüyorum. Araç benim çok hoşuma gitti. En azından dediğim gibi çok borçlanmadan alabileceğim ve LPG ile ekonomi yapabileceğim bir araç gözüyle bakıyorum.

Değerli fikirlerinizi beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piankhy1 -- 5 Mart 2011; 19:09:12 >

• araç temizse bence alınabilir... lpg li olursa dizelle aynı maliyetlerde kullanılır. fena mı?
    ama kullananlar yorumlasa daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.