Merhaba arkadaşlar bir araç buldum tek sıkıntısı yüksek km ve galeri olması sanırım.Aracın geçmişini araştırdım 5 el değiştirmiş.Eski sahibiyle görüştüm turbo falan değişmiş çoğu önemli parçayı kendisi değiştirmiş yeni araç aldığı için satmış.Ne diyorsunuz ilandaki araç alınır mı?
Bugun karar vermem gerek o yüzden yorumlarınız çok değerli ve önemli.
Araç baya yıpranmış duruyor biraz hor kullanılmış artı olarak o açıklamayı yazan birisinden araç almazdım şahsen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
TahtalıKöyünMarangozuT
kullanıcısına yanıt
cevabınız için teşekkür ederim hocam emin ol nisandan beri araç bakıyorum bulamıyorum.
-Bionick
kullanıcısına yanıt
Bütcenizi 30bin tl var sayıyorum. kesinlikle linea öneririm hele 1.4tjet(1.4 turbo benzin lpg uyumlu) ise tadından yenmez. ayrıca fiat motorları uzun yıllar boyunca sorun çıkarmaz iç mekan mondeo ile karşılaştıralamaya bilir fakat hem düşük km hem yüksek model uzun süre sorunsuz binebileceğiniz bir araç ve parçaları mondeoya göre ucuz
manuel olduğu için alınmaz ,,, bu mk3 kasanın otomatikleri sorunsuz
hocam mevcut aracım albea 1.3 multijet.Aracın motorundan ve genel durumundan memnunum fakat kaza yaparsam sonrasını düşünemiyorum.Daha güvenli bir araç olduğu için mondeo'ya yöneldim açıkcası fakat tavsiyeniz için teşekkür ederim.