Şimdi Ara

Bu araç alınırmı mazda 323

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende bakıyorum bunlardan başka binilecek araba göremiyorum bu mazdalardan başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 sene kullandık aynısını rengi bile aynıydı. Yağını suyunu koy 1.000.000 km yaparsın. Bu arabaların temizini bulduysan temiz binersen ölmez. Lpg de az yakar. 9 senede bir kez distribütör bozuldu aksaray dan 300 350 liraya alıp hallettik. Temizini bulursan kaçırma tek opsiyonu klima, başka hiçbir paketi yok. Otomatik viteside var. Soracağın bişey varsa cevaplayabilirim.

• Bu arabanın tek eksiği yaşı.Keşke bir kaç sene daha çıkar dalarmış bu aracı.

• Mazda dediğin zaman bana sorcaksinizzz mazdalar benden sorulur kulkandigimmmm alıp sattigimizzzz mazdalarinnnn haddi hesabı yok Su anda 626 kullaniyorummmmm o araçlarda gerçekten sorunsuz güzel arabalardir ama almışken 1 2 fazla ver düzgün unu al ilandakinarac da fena değil gibi ama bi baktir derim bu arada aracın yo, tutuşu yakıtı konforu filan gerçekten güzel ve hoş hele içeriden açılan o farlar yok mu süper bu araçla kaza bile yaptım arkadan kamyon vurdu şükür burnummmmm kanamadi alın alirdirin gusel arabalardir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.