Arkadaşlar Fiat Bravo Dizel almayı düşünüyorum. İlandaki araç bu fiyata alınır mı? sahibiyle telefonla görüştüm, 36.000 e bırakacak gibi. Ne dersiniz?
Sıfırından en az 10 bin lira aşağı fiyat vermiş. km düşük, hasar yok, donanımı çok iyi, neredeyse sıfır km b segmenti araç fiyatına, c segmenti donanımlı ve son derece seri dizel bir araç almış olursunuz. Bence alınır.
Yılda yaklaşık 10-15.000 km yapıyorum ve benzinli tiptronik Peugeot 206 nın yakıtı ve iç mekanının darlığı iyice canımı sıkmaya başladı. Bundan daha iyi bir önerisi olan varsa değerlendirmek isterim. İlginize şimdiden teşekkürler.
BRAVO GÜZEL ARAÇ ANCAK 37BİN LİRAYI HAK ETMİYOR BENCE
Focuslarda bildiğim kadarıyla dizel otomatik seçeneği yok. daha az bir donanıma sahip manuel dizellerde fiyat 44.000 e kadar çıkıyor.
hocam şimdi sana diyecekler- - fiata o para verilmez - o praya ne araclar var ben olsam...... 'ı alırım - bravo iyi arac degildir - dualogic sanzımano sorunludur - ikinci eli kötüdür - son sahibi olrsun - cok arıza cıkartır ............ ikinci eli cok hareketli olmamakla beraber aldgn fiyattan cok cok dusmez. diğer yorumlara kulak bile asma. içine sindiyse git çatır çatır al ve bin. keyif sür.
Şimdi bu araç bu parayı hak eder mi?Evet eder ancaaaak önemli olan aracı sattığında daha az zarar etmek ve kolay satabilmek.Bu aracı alıp 4 sene bindiğinizi varsayalım kolay ve az zararla satabilecek misiniz?Hayır!Bence başka alternatifler bulun kendinize.Tabi yok ben satmam aldığım arabaya 10 sene binerim diyorsanız o zaman işler değişir
BAKALIM BANCHİ_DOĞAN ARKADAŞIMIZ DAHA ÖNCE AÇTIĞI YAPMAYIN DOSTLAR ADLI KENDİ KONU BAŞLIĞINDA BRAVO HAKKINDA NE DEMİŞ??? ---Marka guvenilirliği benim gözmde önemli. işçilik kusurları epey fazla. kaportaları sağlam değil iç mekan vasat. (İ30,BRAVO,CEED) ederleri: max.30 LİRA..ELVEDA.--- NOKTA DEĞİŞİKLİK YAPMADIM BU YORUMDA. ÜSTELİK BRAVONUN SIFIRI İÇİN BU SÖZLERİ. PEKİ ŞİMDİ NE DEMİŞ 37 BİNİ 2. EL BRAVOYA VER DEMİŞ KİMSENİN YORUMUNA KULAK ASMA DEMİŞ
up
onu bunu bilmemde fiat bravonun üretimini durduracakms yine yedek parça fln fişman sorunu çıkartmazsa alınır. fakat yinede 2 defa düşnmek gerekir çünkü üretimi duracak nede olsa
binmek için lalınır zevkle binilir tadındanda yenmez.
fiat markasını sevmem ama araç iyi değer kaybetmiş 2 senede bu yüzden değerlendirilebilir(b sınıfı fiyatına). eğer 3-4 sene sonra 2. eli 20 bin tl olursa yazık olur paranıza onu söyleyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: AykutEsk
onu bunu bilmemde fiat bravonun üretimini durduracakms yine yedek parça fln fişman sorunu çıkartmazsa alınır. fakat yinede 2 defa düşnmek gerekir çünkü üretimi duracak nede olsa
O zaman hazir hala uretiliyorken acele alip bir tane surmek lazim. Cok hos araba
quote:
Orijinalden alıntı: catalyst
quote:
Orijinalden alıntı: AykutEsk
O zaman hazir hala uretiliyorken acele alip bir tane surmek lazim. Cok hos araba
Bu aracın yakıtını bilmiyorum. Fakat okulda bir arkadaşım daha 2 ay önce sıfır olarak Linea aldı en dolusundan dizel 1.3 dual midir nedir o otomatiklerden. Şimdi aracın çok yaktığından şikayetçi. Bir kaç sefer ölçüm yaptı şehir 40 kuruş yakıyor uzun yolda 22 kuruşun altına inmiyor. Benim araçal kıyaslıyoruz benim araç 2.0 motor scenic benzinle anca okoadar yakıyor. Hele LPG ile onun yarısı kadar yakıyorum. Rodaşmıdır nedir onun dolmasını bekliyor ondan sonra tekrar ölçüm yapacağız yine böle olursa servise gösterecek olmassa satamayacak mecbur binecek ÖTV indirimli aldı özürlü olduğu için. Gerçekten şuan yakıttan çok şikayetçi rodajdan sonra düşer falan diyerek içini rahatlatıyoruz<ama fazlada düşeceğini sanmıyorum.
Merhabalar,
2006 model peugeout 206 feverı 18000tlye almaya karar verdim. Araç triptonic ve hiç kaydırmadığını söylediler ve 28000 km de bu konuda ne önerirsiniz? Sizce uygun mu??
Bende de 2004 peugeot 206 triptronik var ve gerçekten yokuşta hiç geri kaydırmıyor, aksine yokuşta da ayağımı frenden çekince araç yavaş yavaş ileriye gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: c_cakir
Bende de 2004 peugeot 206 triptronik var ve gerçekten yokuşta hiç geri kaydırmıyor, aksine yokuşta da ayağımı frenden çekince araç yavaş yavaş ileriye gidiyor.
yani tavsiye ediyor musun? peki yakıt tüketimi nasıl, çok yaktığını söylüyorlar ama...
Dizel ve LPG de nasıl bilmem ama benzini içiyor resmen. Sürüş keyfi çok güzel ama benzinlisi alınmaz bence. Şaka bir yana ben bir depo ile şehirlerarasında ortalama 650-700 km yapabildim. Şehiriçinde ise İstanbul şartlarında yoğun trafikte 400-450 km yi zor görürsünüz.
quote:
Orijinalden alıntı: MAT1988
BAKALIM BANCHİ_DOĞAN ARKADAŞIMIZ DAHA ÖNCE AÇTIĞI YAPMAYIN DOSTLAR ADLI KENDİ KONU BAŞLIĞINDA BRAVO HAKKINDA NE DEMİŞ??? ---Marka guvenilirliği benim gözmde önemli. işçilik kusurları epey fazla. kaportaları sağlam değil iç mekan vasat. (İ30,BRAVO,CEED) ederleri: max.30 LİRA..ELVEDA.--- NOKTA DEĞİŞİKLİK YAPMADIM BU YORUMDA. ÜSTELİK BRAVONUN SIFIRI İÇİN BU SÖZLERİ. PEKİ ŞİMDİ NE DEMİŞ 37 BİNİ 2. EL BRAVOYA VER DEMİŞ KİMSENİN YORUMUNA KULAK ASMA DEMİŞ
selamlar. benim içime sinmediği için öyle söylemiştim arkadasın içine sinmiş ki başlık acmıs tercihler farklıdır. bu yuzden arkadasın içine sindiyse kesinlikle alınır ve o parayı eder. sıfır ayarında gibi duruyor ve 36 bine verecek diyor. rica ederim böyle yorumlar yapmayın yada biraz dusunceli davranın.
ilan silinmiş, sanırım eleman arabayı sattı. bende biraz daha bekleyip yeni c4 dizel otomatiğin kullanıcı yorumlarını görmek istiyorum. ilginize teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme