Şimdi Ara

Bu araç hakkında düşünceleriniz..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Güzel araçtır focus,otomatiği de sorun çıkarmaz.
    28k civarlarına indirebilirseniz güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Aracı tramerden vs sorgulatın.

çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
  • quote:

Aracı tramerden vs sorgulatın.

Bu fordların bir tip otomatiğinde sorun vardı. C max da mıydı , focusun 07 lerimiydi, bir yerde sorun vardı ama tam hatırlayamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Bu fordların bir tip otomatiğinde sorun vardı. C max da mıydı , focusun 07 lerimiydi, bir yerde sorun vardı ama tam hatırlayamıyorum...

benim bildiğim powershift dahil problem çıkaran ford şanzımanı yok,problemler de hallediliyor.
  • quote:

quote:

benim bildiğim powershift dahil problem çıkaran ford şanzımanı yok,problemler de hallediliyor.

Evet az bir araştırdım şöyle bir baktım ford forumlarına...

Özellikle ford dizel otm CVT lerde aşırı! tork yüzünden cvt sıyırıyormuş. Hatta Powershift e geçmelerinin sebebini de ona bağlıyorlar... Revizyona giren şanzumanlara garanti vermiyormuş servis.

• quote:

araç benzinli zaten ordan da yırtar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer araçta sorun yoksa fiyat iyi bence.
    ama aldıktan sonra direkt tomurcuk'a uğramanızda fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay2010

eğer araçta sorun yoksa fiyat iyi bence.

vallahi ben de öyle düşündüm. ayıptır söylemesi opel astra kullanıyorum benzinli gtc modeli, belimi büktü araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azeroth16

quote:

vallahi ben de öyle düşündüm. ayıptır söylemesi opel astra kullanıyorum benzinli gtc modeli, belimi büktü araç.

araç temize benziyor km side düşük. İhsaniye mahallesindenmiş direk aklıma kullanıcı olarak sessiz sakin otomobil kullanan otomatik olması dolayısı ile aracını arada eşi ile paylaşan bir sürücü geldi muhtemelen 38 45 yaşları arası

• quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

quote:

araç temize benziyor km side düşük. İhsaniye mahallesindenmiş direk aklıma kullanıcı olarak sessiz sakin otomobil kullanan otomatik olması dolayısı ile aracını arada eşi ile paylaşan bir sürücü geldi muhtemelen 38 45 yaşları arası

olablir aslında ama plakayı saklaması düşündürdü beni

• kasa olarak oldukça güzel araçtır focuslar pütürlü asfaltta lastik gürültüsü olur kullandığım titanıum focusda bariz ses geliyordu .
    performans olarak tatminkardır 1.6 100 psler ama 4 ileri otm oluşundan dolayı şehiriçi 10 lt den aşagı yakmaz bu araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

kasa olarak oldukça güzel araçtır focuslar pütürlü asfaltta lastik gürültüsü olur kullandığım titanıum focusda bariz ses geliyordu .
    performans olarak tatminkardır 1.6 100 psler ama 4 ileri otm oluşundan dolayı şehiriçi 10 lt den aşagı yakmaz bu araç

performans çok da önemli değil. tüp taktırsam kaç lt'ye çıkar kullanım tahmini olarak? her gün +60km yapma durumum söz konusu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

kasa olarak oldukça güzel araçtır focuslar pütürlü asfaltta lastik gürültüsü olur kullandığım titanıum focusda bariz ses geliyordu .

performans çok da önemli değil. tüp taktırsam kaç lt'ye çıkar kullanım tahmini olarak? her gün +60km yapma durumum söz konusu

lpgnin %20 fazla yaktığını varsayarsak o da 12 lt yapar 2.5 lira lpg fiyatından km de 30 kuruş yakar tüp taktırmak şart bu araca
  • quote:

Kabaca benzinde yaktığı litre+%20 olarak hesaplayabilirsiniz.

10 lt benzin yakıyorsa,12 litre lpg olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.