Şimdi Ara

Bu araç iyimi sizce ? öğrenci için ilk deneyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucuz yollu arabadır. Ama ticari ruhsatlı ise vergi,muayene sıkıntın olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğan slx daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba onden yemiş bana kalırsa iyi baktirilir ve büyük bir sıkıntı yoksa alınır tabi sahin dogan Broadway den kat kat iyi gider her anlamda

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Araba onden yemiş bana kalırsa iyi baktirilir ve büyük bir sıkıntı yoksa alınır tabi sahin dogan Broadway den kat kat iyi gider her anlamda

nerden anladınız önden yediğini?
  • Farların ikiside yeni ben sadece şüphelendim 10 yaşındaki bir arabanin farları o kadar yeni olmaz alacaksanda iyi baktır

• hsn_33 kullanıcısına yanıt
    +1 palio farları çok cabuk sararır. He ama şöyle bi durum da var mesela benim gözüme güzel gözükmemişti gittim iki far alıp takmıştım zaten teki 70 tl.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba.
    Kamyonet sanırım?
  • Bana da önden kazası var gibi geliyor. Sağ ön lastiği gereğinden biraz geride duruyor gibi.
  • Bel altında lokal boya var ne demek? Bel altı boyalı ise lokal olmaz zaten. Benc. sıkıntılı bir ilan.

• orta halli öğrenci için lpgli palio mükemmel bir seçenek. biraz palazlı için dizel corsa.
  • yorumlarınız için teşekkürler araba temiz durdu ve kazasız yazdığı için yorum ihtiyacı duydum acaba alternatif önerisi olan var mı bunun yanı sıra ?

edit bu araç satılmış zaten mesaja biraz geç cevap verdi sahibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gönderiliyor... -- 7 Eylül 2015; 11:44:48 >
  • şirket arabası..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.