Bildirim
BU ARAÇ NASIL SİZCE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ya anlamıyorum bir aracı göstermek için niye yeni konu açıyorsunuz ki...
2 tane focus topiği var herkes orada soruyor almak istediği araçları... -
tavan ve ön kaput hariç çizikten dolayı lokal boya vardır
demiş satan abimiz kazalı olma ihtimali yüksek ama kazasızsa fiyat ı uygun -
en fazla 23 eder -
23 mü..bu km ye 23 e focus ghia bulursanız hemen alıcam.. -
Tavan ve ön kaput hariç lokal boya nasıl oluyo tavan ve ön kaput hariç boyalı demesi gerekmez mi? Fiyatı iyi gibi ama 26 olsa daha ideal olur tabi boyanın nedeni önemli o kadar çok boyası varsa 26500 fazla. Kazalı olabilir. -
Yeri gelmişke sorayım. Focus 2006 tdci 1.6 trend hb modeli araç. Bakımları yapılmış. fazldan park sensörü takılmış. 50 bin km'de araçta boya yok. Bagaj kapağında avuç içi kadar bir göçük var. Bu araç kaç para eder? tahmini bir aralık verileiblir mi?
Not: şarj dinamaosu + Akü + triger değişimi yapılmış ( araç uzun süre çalışmadığı için triger kayışı sertleşmiş ve değiştirilmiş.)
Teşekkürler -
( araç uzun süre çalışmadığı için triger kayışı sertleşmiş ve değiştirilmiş.)
aracın servis kaydımı bunlaraı söylüyor sahibi mi -
Bu aracı ben aldım. Ve bakımlarını da ben yaptırdım. Dolayısıyla triger kayışını da ben değiştirdim. Piyasada değeri ne kadar diye bir sorayım dedim sadece. -
24000 tl.civarında eder diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: kckrt
24000 tl.civarında eder diye düşünüyorum
Ben de o civarda düşünmüştüm. -
ARKADAŞLAR BİR FOCUS BULDUM..2006 MODEL 1.6 TDCİ TREND STİLL PAKETLİ..70 BİN KM DE...ARAÇTA ÇELİK ÇANT SUNROOF VE SİS FARI MEVCUT ARTI OLARAK...25.750 YE SİZCE ALAYIM MI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolu32 -- 8 Kasım 2009; 17:02:20 > -
BİRDE ARKADAŞLAR BEN BU DİZEL FOCUS U 70 BİNDE ALDIĞIMDA...NE KADAR SONRA BAKIMA GÖTÜRECEĞİM VE BU BAKIM MASRAFI NE KADAR TUTACAK..AYRICA 100 BİN KM YE KADAR KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM SONRA SATACAK GİBİYİM..100 BİN E KADAR BANA ÇOK MASRAF ÇIKARIR MI... -
quote:
Orijinalden alıntı: anadolu32
BİRDE ARKADAŞLAR BEN BU DİZEL FOCUS U 70 BİNDE ALDIĞIMDA...NE KADAR SONRA BAKIMA GÖTÜRECEĞİM VE BU BAKIM MASRAFI NE KADAR TUTACAK..AYRICA 100 BİN KM YE KADAR KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM SONRA SATACAK GİBİYİM..100 BİN E KADAR BANA ÇOK MASRAF ÇIKARIR MI...
Selamlar arkadaşım ben bu arabayı geçen sene 25800 tl ye almıştım.halende kullanıyor ve çok memnunum.75000 km.de bakıma girmesi gerekiyor.yetkili servisteki bakım malıyetine 238 tl vermiştim.aldığımda 68000km de idi.Yalnız acizane tavsiyem,turboyu ve enjektör kontrolü yaptırınız.Kötü yakıttan dolayı sorun üretebiliyorlar.90000 km deağır bakımı var.700tl civarlarında.
Bu bakımların haricinde kronik bir sorunu yok.Bu bakımları özel servislerde daha uygun fiatlara yapılabiliyor. -
23.000 lira
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X