Şimdi Ara

Bu araca modifiye neler yapılabilir iç ve dış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araca ne gibi bir modifikasyon işlemleri yapabilirim iç ve dış kısım birde motor ile oynamak mumkun mu ? motor 1,6 100 hp 16 valve şimdiden yardımlarınız için saolun

[simage][/simage]upload/uploadpro.asp, line 226

• aRAÇ nEDİR ?????
  • Toyota 1992 model xl modeli
  • bence arabanın sade durusu çok hoş ama tabii sen modifiye etmek istiyorsan bu bir zevk meselesidir
  • bencede arabanın doğal görüntüsünü fazla bozma ufak tefek değişiklikler yap ama komple değiştirmeye kalkma bence yazık edersin o arabayaa ama genede sen bilirsinn
  • Peki beyler ya ses sistemi olarak ne tavsiye edersiniz ? sadece arabada minton cd çalar var orjinal kolonlar.
  • en iyi modifiye sade olanıdır bence
    ufaktan camları koyulastırıp egsoz takmak ile baslayabilirsin
    sonra para oldukca yaparsın biseyler
  • araba ne renk???
    eğer araban koyu bi renkse üzrine beyaz bi şerit çektir....ki toyota zaten çok güzel bi araba...şeritten sonra camları koyu renk yap...bide egzoz olay biter

paran fazlaysa tabi o zaman yapabileceklerinin sınırı yok

• bende 1997model toyota corolla vardı 17 inç momo jant koymuştum yokohama lastik camları filim siyat remus abartı egzos koydum dış görünüşe içe ise 4tane jbl midler 4tanede tiz arka bagajata 38cm orjinakl kabinli jbl bass ve jvs teyp vardı satığıma pişman oldum aracı ama olsun şimdi OPEL ASTRA ENJOY 1.6 16V RACIMA YAPIMAYA BAŞLADIM
  • Çok dayanıklı bir modeldir corolla.Çok fazla hırpalarsan bir yerden sorun çıkarıp başına sarılır masrafı canından bezdirir.Çok zorlama derim.
  • Düşüncelerini ve görüşlerini yazan herkese çok teşekkür ederim.
  • koy cebine 3 milyar ğit bursa sanayine...arabani birak 1 hafta sora taniyama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.