arkadaşlar 98 1.6 ies aut. aracımı bi anlık gaza gelme sonucu sattım.(15.750 ytl ye).Model yükselteyim diye sattım ama piyasada 2005 model araçlar bile benim aracımdan iyi durumda değil.Şimdiden özledim valla.Gerçekten bu araçların değerini bilmek lazım.
valla süper fiyata satmışsın daha ne istiyonki.
harika fiyata satılmış sevinmen lazım
Bence de sevin süpper fiyat ama birazda otomatik olmasından kaynaklanıyor...
mükemmel ötesinin ötesinde bir fiyata gitmiş sevinçten havalara uçmanız gerekir
biz full 2001 1.6 ies otm vites 40.000 km aracımızı geçen hafta 16000 ytl ye sattık.
şunu iyi biliyorumki temiz araç iyi fiyata satılıyor.nisan ayında 17000 ytl vermişlerdi aracıma ama satmamıştım.bu fiyatı duyanlar attığımı sanmıştı.aracım inanın sıfır gibiydi.90000 km de full donanım üstelik sıralı lpg de vardı.hatta koltuk altında naylon parçaları hala duruyordu.ahhhh arabam!
sattığın kişiye 1000 YTL fazla ver geri al arabanı
sattığın kişiye 1000 YTL fazla ver geri al arabanı
düşünmedim değil hani!
şanslısın daaa ne istion yaw
Bir de otomatik araçlar ikinci elde zor satılır ve ucuza gider derler. Gerçi biraz da Honda olmasından kaynaklanıyor. Otomatik vitesleri sorunsuz çünkü.
Yahu her malın alıcısı vardır.Yok şöyle zor satılırmış yok otomatikler 2.elde para etmezmiş,banada çok söylediler bu lafları.Geçeceksin arkadaşım böyle söyleyenleri.Bunlar eskide kalmış.Sanki hala doğan şahin reno piyasası varmış gibi düşünüyor bazıları.Tüketicilerin zevkleri ve tercihleri zamana göre değişiyor artık.o yüzden eski moda piyasa şartlarını unutalım artık.
98 model otomatik hondaya 15küsür vereni tebrik etmek gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: acu___men
+1905
arabayı bedavaya satmıssın o temizlikteki 1 arabaya aynı modeli çevirmek için zaten 4bin ytl masraf edersiniz neyse sağlık olsun alan hayrını görsün 10arabadan 7si leş gibidir piyasada
resimde gördüğüm kadarıyla araban kusursuzmuş allah daha iyisini nasip eder inşallah malının kiymedini bilen insan güzel insandır
quote:
Orjinalden alıntı: klimaks27
arkadaşlar 98 1.6 ies aut. aracımı bi anlık gaza gelme sonucu sattım.(15.750 ytl ye).Model yükselteyim diye sattım ama piyasada 2005 model araçlar bile benim aracımdan iyi durumda değil.Şimdiden özledim valla.Gerçekten bu araçların değerini bilmek lazım.
quote:
Aynen katılıyorum!Daha fazla vermesi lazımdı değil mi?Böyle bir araca az olmuş!
araban guzel ama ii de fiyat almıssın zaten.. nerdeyse 10 yıllık arbaymıs ii ki satmıssın bosver sen
hatta madalyada vermek gerekir
quote:
BENCE SIFIR cıvıc dream al 32 bin ytl ye 2.elde sattığın cıvıc kadar temizini bulamazsın seni ancak sıfır keser.
9 yıllık arabayı o fiyata iiyiiii satmışsın, bence üzelmekten ziyade çook mutlu olmalısın.