Şimdi Ara

Bu arıza ekran kartı arızası mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce düzgün çalışan pc de ekran ortasından başlayıp bir kenarına kadar giden renk tonu oluştu.Bir süre sonra da pc de görüntü geç gelmesi reset derken bios ekranı her açılışa geçerken görüntülenmeye başladı.Ben de hdd yi değiştirdim.Yeni hdd ye sistem kurup açmayı denedim ekran 640x480 olarak karşıma çıktı.Özellikler-ayarlar-bağdaştırıcıda bağdaştırıcı bilgisi olarak yonga türü yok ,DAC türü yok,Bellek boyutu yok,Bağdaştırıcı dizesi yok,Bios bilgileri yok şeklinde bir ekran çıktı.Bu ekrandan özellikler tıkladığımda VgaSave Özellikleri-kaynaklar sekmesi ile
    Çakışan aygıt listesinde 3 adet çakışma yazıyor ve dıt dıt sesi bu ekran çıkıncaya kadar kesilmiyor.
    Acil yardımınıza ihtiyaç var arkadaşlar.
    Saygılar

• driver i ni tekrar yükleyıp dene
  • Onu deniycem.sağol
  • Arkadaşlar,epey uğraştım driverleri kullanmadan geç te olsa açıldı pc.Ve ekran ayarları eski değerlerinde.Fakat ekran ortadan yine iki tonlu.Görüntü bütün ama yarısı daha koyu tonda.Sebebi yine ekran kartı ile ilgili olabilir mi acaba.
  • benim laptoptada benzer durum oldu sonuç yanmış dediler
  • Ama şu anda pc çalışıyor ve oğlum PES2010 oyun oynuyor.Tekrar açarken önceki sorun olur mu bilmiyorum.
  • Garantisi varmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanmıyorum.Rahat 2 yıl oldu çünkü.
  • haa pes 2011 oynuyorsa yanmamıştır ozmn
  • Ekran kartımı yoksa ekrandamı sorun var anlamak için vga cıkısından baska bi monitore baglayın. Laptopmu masaustu pcmi onuda anlamadım masaustu pcse vga kablosunu ve girişleri kontrol edin.
  • lcd flexinde problem olabilir
  • masaüstü pc sözkonusu olan arkadaşlar.Monitör de Lcd.Onu da aynı zamanda almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hubab -- 5 Şubat 2011; 0:43:44 >
  • vga girişlerini kontrol edermisin(baglantı noktaları) pc acıkken sırasıyla hem ekran kartı hemde lcd vga girişiyle cok hafif sağ sola oynat goruntude değişmeler duzelmeler oluyormu ? Secenekleri elememiz için en temiz yol baska bi vga kablosu ve monitorde test etmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTriviuml

vga girişlerini kontrol edermisin(baglantı noktaları) pc acıkken sırasıyla hem ekran kartı hemde lcd vga girişiyle cok hafif sağ sola oynat goruntude değişmeler duzelmeler oluyormu ? Secenekleri elememiz için en temiz yol baska bi vga kablosu ve monitorde test etmek.

Az önce denedim değişme olmadı.
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.Herkese hayırlı geceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.