Şimdi Ara

Bu Astra H alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aydır astra H bakıyorum ve artık bıktım bi tane alıp kurtulmak istiyorum. Bana kalsa çokdan almıştımda iş ciddiye binince her kafadan bir ses çıkıyor cesaret edip alamıyorum. Bütçem max 35 bin , otomatik ve füme renkli olmak zorunda.Yarı otomatik davasına hiç girmeyelim ben biliyorum neyin ne olduğunu ve yarı otomatik alıcam çokda seviyorum bu vites sistemini tam benlik.

2005 ASTRA 140.000 Km’de 1.6 ELEGANCE OTOMATİK, LPG'Lİ
    İlan No: 409900068
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-astra-140.000-km-de-1.6-elegance-otomatik-lpg-li-409900068/detay

Bu ilandaki en son 35 e bırakıyo bir kuruşda inmiyo araba iyi güzelde bunun değişeni var ve 2005 model buna 35 bin verince elimde kalır benden başka kimsenin 35 bin vereceğini sanmıyorum.

Otomatik Opel Astra - LPG'li
    İlan No: 418404183
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-otomatik-opel-astra-lpg-li-418404183/detay

Bu araba da en son 34 dedi ama 33 e verecek gibi satamazsam size 33 e veriyim dedi haber bekliyorum. Bununda kilometresi yüksek 170 bin dahada büyük sorun lpg 70 binde takılmış ve subopları değişmemiş bu kadar kilometre nasıl subop eritmemiş hayret muhtemelen bende eriyecek bu subop ve 1000 tl masraf çıkartacak. Bide bu enyoj paket yukardaki cosmo idi.

✓2010 MODEL CHEVROLET CRUZE✓1.6 LS✓OTOMATİK VİTES✓ALP BEYAZ✓
    İlan No: 410242971
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2010-model-chevrolet-cruze-1.6-ls-otomatik-vites-alp-beyaz-410242971/detay

Şeytan diyo git cruze al. Bunuda elinde kalır diye aldırmıyolar yoksa 2010 model taş gibi cruze dururken milletin döküntü astrasıyla hiç uğraşmazdım.

O kadar bunaldım ki lanet olsun diyip 1-2 bin fazla vererek 35 binlik astrayı alıcam sanırım ne diyosunuz bu fiyata üzer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlar cok yuksek ne hale geldik. Temmuz da 70 binde megane 3 umu hatasiz boyasiz 39 a satmistim. Şimdi 2005 astralar 35 bin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam satmak için almıyorsunuz sonuçta.1-2 bin zarar edin keyifle binin kafasındayım ben.

• CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum bunu alınca bi 3 yıl binerim.

• Yardımedin lütfen bilen birinin fikrine ihtiyacım var.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Cruze alinir h kasa astranin sanzimani narin

https://m.youtube.com/watch?v=toQ2SZPwJY4

• Ha bide bizim arkadas 33 bine 106.000 km de yari otomatik 1.3 multijet linea emotion plus aldi. Araba full yokus kalkis,,eco mod,arka kol dayama... fiyatina gore on numara.

Misal

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-dizel-otomatik-full-plusfull-linea-420353942/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 36-37 bine 2011 cruze var. 2006 model astrayı 2 ye katlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 10 Nisan 2017; 14:19:19 >
  • Cruze ikiye katlar da elimde kalır benden başka alan olmaz bunu. Alınca en az 3 yıl kullanıcam ama zamanı gelincede satabilmem lazım yoksa çokdan almıştım. Linea , punto , clioda istemiyorum ya tasarımları çok kötü astra da kötüde öbürlerinden iyi en azından.

• Millet harıl harıl temiz cruze arıyor, araç temizse ve fiyatı abartı değilse kolay satılır. Cruze forumu baya hareketli bu ara, piyasası canlı. Diğer araçların piyasası böyle balon gibi şişmeye devam ederse de hep canlı kalır.
  • 2005 Opel Astra H kullandim 4-5 sene. Araba guzel araba ama eskidikce sorunlar cikarmaya basladi biraz biraz. Elektronik donanim cok fazla.
    En basitinden bagaj kapagi acma dugemsi bile elektronik, ben de bozuldu garantiden yapildi 1500 lira mi ne tuttu ki bu 7 yil once falan su an herhalde 3-4 bin den asagi tutmaz.

Ben olsam Cruze alirdim bu secenkler arasinda.
  • Kesinlikle cruze ama araç biraz daha temiz olursa iyi olurdu.
  • konsolunda odun detayları olan hiç bir arabaya 3 kuruştan fazla vermezdim. at - kelebek ilişkisi kadar absürd.
  • Cruze olmaz elimde kalıcak korkusuyla keyifle binememde zaten o arabaya 35 binimi çöpe atmış gibi hissederim çevremde hep hissettirir zaten. Astrayıda beğenmiyosunuz 35 bine linea , punto , i20 , getz , megane , polo , clio harici ne alabilirim ? Golf olabilirdi ama onunda dsg si bozulursa dünyanın parası 5-10 bin verip vites yaptıramam bide arabaya. 35 lik astranın nesini beğenmediniz odunlu kısımları piano black kaplatıcam zaten öyle bende kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 10 Nisan 2017; 22:12:36 >
  • Valla bende 35 civarinda arac bakiyorum.Ama yok adam akilli arac.2005 model 12 yasindaki arabaya da insan vermek istemiyor.2013 yili ocak ayinda bana bu kasanin sifir cosmosunu bayi 38 bin liraya benzinli vermisti almadim.simdiki fiyata bak :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 11 Nisan 2017; 1:28:39 >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Ben 3 aydır baktığım için 12 yaşında arabaya 35 bin verme fikrini kabullenmek zorunda kaldım. Tek astra değil muadili focus , megane , golf de bu fiyatlara satılıyor. Siz hangi marka model bakıyosunuz ?

• Bu paralara astra en iyi secenektir ben yerinde olsam dizel alirdim km sorun etme isterse 300 bin olsun kendini kanitlamis taksici motorudur ve tam fp aracidir...

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Ben clio4 bakıyorun.Bu paraya alınabilecek en güncel araç bence bu.2.elide kuvvetli.2013-2014 model bulunabiliyor bu paralara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.