Şimdi Ara

Bu Aygıt Daha Hızlı Çalışabilir uyarısı bıktırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim sorunum harici hdd de aslında ama sorun hdd le alakalı değil o yuzden buraya yazıyorum 4 gundur şu sorunla ugraşıyorım fıtık olacağım yakında denemediğim yol kalmadı onceden boyle bir problem yoktu neden boyle diyor anlamıyorum
    anakartım gigabyte m61pme-s2p
    sistem win7
    bütün usb girişleri 2.0 destekli ama bunu 1.0 olarak algılıyor ve butun oyunlar benim hdd de oldugundan hersey cok yavas calısıyor
    bios update yaptım bütün girişleri denedim hala aynı hatayı veriyor
    aygıt yoneticisinden usb hatalarını bildirme dedim uyarıyı vermiyor ama 1.0 olarak algılamaya devam ediyor
    son çare bios ayarlarında baktım usb high speed full speed secenekleri yok
    biostan sadece 2.0 secenegini enable yapacaktım oyle birşeyde yok v1.1 +v2.0 var sadece 2.0 secenegi olsa sorun duzelecek

yani son olarak format atmayı düşünüyorum ama yine aynı sorun cıkacak yani ne gerek var bosuna format atmıs olacagım lutfen bi yardımcı olsun

• Ksanın ön giriş usbleri genelde 1.0 dır. kasanın arka kısmındaki anakartla bütünleşik olan usbler 2.0 dır.
  • kasanın ön kısmı iptal zaten arka kısmına takıyorum hepsini şimdi kutuyu soksem içerden bağlasam garantisi bitecek boyle kullanmaya devam etsem veri aktarım hızı cok duşuk off off çok gıcık bir durum
  • Harddiskin 2.0 ı desteklediğine emin misin ?
  • HDD'nizi farklı bir bilgisayara takıp deneyiniz. Aynı sorunu farklı bir bilgisayarda çıkarma olasılığı da yüksektir. Ancak çıkarmadığı takdirde bu sorun kronikleşmiş sorunlardan biridir. Kimi insanlar format atarak dahi çözmeyi başarabilmiş bu sorunu. O sebeple öncelikli olarak farklı bir sistemde deneyip, sonucu tekrardan buraya ekleyiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_28706162/tm.htm
  • hdd western digital my book 1tb lık modeli 2.0 kesinlikle destekliyor
    anakartta 2.0 destekliyor

çözdum galiba aygıt yöneticisinden evrensel seri veri yolu denetleyicileri altındaki herşeyi kaldırdım pc yeniden başlattım sürücüelri tekrardan yüklemiş oldu şimdiye kdar sorun çıkmadı çıkarsa yazıcam tekrar buraya biraz test yapayım bakalım aynı hatayı verecekmi
  • resr yapmanıza gerek yok sürücüleri güncellerseniz sorun ortadan kalkacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmuyor maalesef sürücüleri guncelleyincede olmuyor denedim hangi sürücülerden bahsediyorsunuz chipset mi yoksa başka birşey mi

edit: sorunun microsoft supportta çözümünü buldum gibi ama çözümünü anlayamadım türkçe çevirisini makina yapmış herhalde bana anlatabilrimisini acaba buraya hem ingilizce hemde türkçe sayfalarını koyuyorum

http://support.microsoft.com/kb/2297240/en-us/

http://support.microsoft.com/kb/2297240/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wandagor -- 10 Kasım 2010; 3:33:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.