Bildirim
Bu Başarı mıdır ? Psikoloji İçin Hangi Üniversiteler Olabilir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
başarı tabiki neden başarı olmasın hocam başarı sadece ilk 10 k ya veya 20k ya falan girmek değildir -
Teşekkür Ederim -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kıskandım.. Tebrikler...
O değil de geçen sene tm3 309'a gelen sıralamaya bak bu sene o puana nerdeyse 2 katı geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctore Oenomaus -- 19 Temmuz 2016; 1:53:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler dostum. 160k dan 13k ya tabi ki bir başarıdır. -
Hocam nasıl başardınız ?
Tm'siniz sanırım.
Ne yapmak gerekiyor,dershaneden yardım aldınız mı ?
Tavsiyeleriniz neler?
Stres konusunda neler yaşadınız,mezuna kalacak birisi için o kadar süre bence geçmek bilmez.En azından ben bundan korkarak hukuk hayallerimi psikolojiye değişiyorum.
Tavsiyelerinizin tesirini anlatamam -
Ankara Üniversitesi Psikoloji İçin Düşünebilirsin
9 Eylül Psikoloji tutuyor galiba 14k küsürle kapatıyordu gidilir akreditesi olan bir üniversite...
Edit : Ege üniversitesi olacak 9 eylül değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 19 Temmuz 2016; 12:12:57 >
Hocam izmir düşünürseniz izmir'deki bütün psikolojiler tutuyor olmalı. Ege'yi önerebilirim. 14300 olması gerek sıralaması.
Yalnız sayısalda da iyi puan gösteriyor. Geçen sene 16binde olan biri mf4te kaç bin sıralamada oluyordu onu öğrenebilsek sıralamalardaki kaymayıda görmüş oluruz. -
Ankara Üniversitesi Nasıl Sizce?
Up -
Ege Üniversitesi Akedemik Olarak Nasıl -
Türkiye Psikoloji Derneği miydi neydi Türkiyede 7 üniversiteye akredite veriyor (referans tarzı bir şey) Odtü Anlara fln filan var Egede dahil bu üniversiteler Türliye için yetkin ve başarılı diyebiliriz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye de psikoloji eğitimi almak yurt dışında ise yarar mı?
Hocam zaten Türkçe bölümde olsa yetkin Türkçe kaynak yok bölümler genelde en az %30 ingilizce ve zorunlu hazırlıklı (yetkin psikoloji bölümleri) , İngilizce bilmeden yapılamaz ve yüksek lisansını yurtdışında yaparsan çok faydasını görürsün sonuçta orda avrupa standartlarında orta düzey üniversiteler bizim Türkiye üniversitelerine sıralamada fark atıyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani Yurt Dışında Çalışabilirmiyim Psikolog Ne Kadar Kazanıyo
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X