Şimdi Ara

Bu bilgisayar beni kaç yıl götürür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir konuda sıkıntım var ve size danışmak istedim. Benim 2008 yılında topladığım bir masaüstü bilgisayarım var. O dönemin şartlarına göre iyi bir bilgisayardı ama artık malum 4 sene geçti vasat bir bilgisayar denebilir. Benim merak ettiğim bu bilgisayar beni kaç sene götürür? Götürdüğü yere kadar kullanıp sonra yeni bir laptop almayı planlıyorum.

Oynadığım oyunlar: Call of Duty serisi, Battlefield serisi ve daha düşük performans gerektiren oyunlar.

Sistem özellikleri:

AMD Athlon x2 3.01GHZ
    2GB DDR2 RAM (2GB ya da mümkünse 4GB eklemeyi planlıyorum)
    Nvidia Geforce 9600 GT ekran kartı (2 sene önce eskisi yanınca değiştirmiştim)
    360GB HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cartmanez -- 4 Ekim 2012; 16:34:05 >

• Kullanabilirseniz psu yanmadıkça 20 senede götürür.Az bi upgrade ile iyi bir sistem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déjà Vu

Kullanabilirseniz psu yanmadıkça 20 senede götürür.Az bi upgrade ile iyi bir sistem olabilir.

Yorum için teşekkürler. Upgrade için ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmanez

quote:

Kullanabilirseniz psu yanmadıkça 20 senede götürür.Az bi upgrade ile iyi bir sistem olabilir.

Bütçenizi yazarsanız daha kolay yardımcı olabilirim.Ayrıca parçaları güç kaynağını detaylı yazabilirmisiniz?
  • quote:

Merhaba bir konuda sıkıntım var ve size danışmak istedim. Benim 2008 yılında topladığım bir masaüstü bilgisayarım var. O dönemin şartlarına göre iyi bir bilgisayardı ama artık malum 4 sene geçti vasat bir bilgisayar denebilir. Benim merak ettiğim bu bilgisayar beni kaç sene götürür? Götürdüğü yere kadar kullanıp sonra yeni bir laptop almayı planlıyorum.

Oynadığım oyunlar: Call of Duty serisi, Battlefield serisi ve daha düşük performans gerektiren oyunlar.

Sistem özellikleri:

AMD Athlon x2 3.01GHZ
    360GB HDD

2 gb ram tak bir 2 sene daha götürür ama Bf3 nasıl oynuyonuz bununla imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lymon* -- 4 Ekim 2012; 16:52:27 >

• quote:

quote:

quote:

Bütçenizi yazarsanız daha kolay yardımcı olabilirim.Ayrıca parçaları güç kaynağını detaylı yazabilirmisiniz?

Bilgisayar yanımda olmadığı için daha detaylı bilgi veremiyorum dxdiag kaydını yakın bir zamanda koyabilirim RAM dahil 300 liraya kadar harcayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Lymon*

quote:

Merhaba bir konuda sıkıntım var ve size danışmak istedim. Benim 2008 yılında topladığım bir masaüstü bilgisayarım var. O dönemin şartlarına göre iyi bir bilgisayardı ama artık malum 4 sene geçti vasat bir bilgisayar denebilir. Benim merak ettiğim bu bilgisayar beni kaç sene götürür? Götürdüğü yere kadar kullanıp sonra yeni bir laptop almayı planlıyorum.

Sistem özellikleri:

AMD Athlon x2 3.01GHZ
    360GB HDD

2 gb ram tak bir 2 sene daha götürür ama Bf3 nasıl oynuyonuz bununla imkansız

BF3 oynamadım bu bilgisayarla hiç

Ekran kartını yenilememişken GTA4 oynamıştım bu bilgisayarda oynadığım en yüksek sistem gerektiren oyun olarak saymam gerekirse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    2 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisayar yanımda olmadığı için daha detaylı bilgi veremiyorum dxdiag kaydını yakın bir zamanda koyabilirim RAM dahil 300 liraya kadar harcayabilirim.

300 lira harcayabilirsen elindeki kasayı sat komple sadece monitörün fare klavye kalsın amd nin apu işlemcili sistem topla 500 liraya bf3 dahil oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 4 Ekim 2012; 17:13:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

quote:

quote:

300 lira harcayabilirsen elindeki kasayı sat komple sadece monitörün fare klavye kalsın amd nin apu işlemcili sistem topla 500 liraya bf3 dahil oynarsın

Yakın bir zamanda parayı toparlamam mümkün değil bir süre bu bilgisayarla götürmem gerekecek. Öneri için teşekkürler toparlayınca iletişime geçerim.

• RAM konusunda ne önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.