Şimdi Ara

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maddi imkanım fazla yok şu an için. Sahibinden.com'da böyle bir bilgisayar buldum . Özellikleri fena değil. HDD eklettireceğim sistemini kendim kuracağım. Ekran kartının chipset olması beni biraz kuşkuya düşürdü. Fakat fiyatı çok cazip geldi. İnternet üzerinden böyle bir bilgisayar almamı tavsiye eder misiniz ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Söz konusu bilgisayar şudur ;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-e-350-dual-core-4-gb-ram-1-gb-ekran-karti-269-tl-sok-fiyat-91716668/detay/

• 1.60 GHz hızında işlemciyle ne yapmayı düşünüyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci mevcut elimde onu kullanmayı düşünüyorum.
  • anakart desteklemez
  • PSU yu söylememis ama dandik birşey olma ihtimali yùksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHaDy_

Arkadaşlar maddi imkanım fazla yok şu an için. Sahibinden.com'da böyle bir bilgisayar buldum . Özellikleri fena değil. HDD eklettireceğim sistemini kendim kuracağım. Ekran kartının chipset olması beni biraz kuşkuya düşürdü. Fakat fiyatı çok cazip geldi. İnternet üzerinden böyle bir bilgisayar almamı tavsiye eder misiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-e-350-dual-core-4-gb-ram-1-gb-ekran-karti-269-tl-sok-fiyat-91716668/detay/

boşa harcdanmış para olur gerek yok almaya

• quote:

Orijinalden alıntı: sHaDy_

Arkadaşlar maddi imkanım fazla yok şu an için. Sahibinden.com'da böyle bir bilgisayar buldum . Özellikleri fena değil. HDD eklettireceğim sistemini kendim kuracağım. Ekran kartının chipset olması beni biraz kuşkuya düşürdü. Fakat fiyatı çok cazip geldi. İnternet üzerinden böyle bir bilgisayar almamı tavsiye eder misiniz ?

Bu pc de hard disk yok , eğer elinde sata hard diskin varsa net ve basit oyunlar için işini görür ama bi i3 performansı beklersen hayalkırıklığı yaşarsın ....

• Sırf ucuz diye böyle bir şeyi alma, paran boşuna gider.
  • Mini ITX anakartı bu kasaya bir şekilde monte etseler bile E-350 kesinlikle masaüstü platformunun işlemcisi değil. Görünüşte size ucuz gelmiş olabilir ama sistemde HDD ve DWD-RW olmadığını düşünürsek diğer bileşenlere ve alacağınız performansa göre (f/p açısından) oldukça pahalı bile sayılır.

İşlemci: INTEL G620 DUAL CORE 2.60 GHZ 3MB 850 MHZ GFX 1155P SANDY BRIDGE
    Anakart: BIOSTAR INTEL H61MLC H61 DDR3 1333 VGA LAN 16X 1155P
    Bellek: CORSAIR VENGEANCE 4GB 1600MHZ DDR3 SOĞUTUCULU CL9 LOW PROFILE PC RAM CML4GX3M1A1600C9
    Kasa: DEXONIC PANTHER 350W SIYAH MICRO ATX KASA GH021DEX
    350TL civarında bu bileşenleri alabilirsiniz. Diğer sistemden 4 kat daha performanslı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENCHANTER

Mini ITX anakartı bu kasaya bir şekilde monte etseler bile E-350 kesinlikle masaüstü platformunun işlemcisi değil. Görünüşte size ucuz gelmiş olabilir ama sistemde HDD ve DWD-RW olmadığını düşünürsek diğer bileşenlere ve alacağınız performansa göre (f/p açısından) oldukça pahalı bile sayılır.

İşlemci: INTEL G620 DUAL CORE 2.60 GHZ 3MB 850 MHZ GFX 1155P SANDY BRIDGE
    Anakart: BIOSTAR INTEL H61MLC H61 DDR3 1333 VGA LAN 16X 1155P
    Bellek: CORSAIR VENGEANCE 4GB 1600MHZ DDR3 SOĞUTUCULU CL9 LOW PROFILE PC RAM CML4GX3M1A1600C9
    Kasa: DEXONIC PANTHER 350W SIYAH MICRO ATX KASA GH021DEX
    350TL civarında bu bileşenleri alabilirsiniz. Diğer sistemden 4 kat daha performanslı olur.

Bahsettiğiniz sistemi nerede bulabilirim internet üzerinde var mıdır topalnmış halde yoksa bilgisayarcıdan kendim mi gidip toplatmalıyım.
    Bir de şu ürün var buna ne dersiniz ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-8-gb-ram-500gb-hdd-li-super-oyuncu-kasasi-yine-techno-world-den-96106767/detay/

• İnternet üzerinden, seçtiğiniz parçalarla sistemi toplayıp hazır halde gönderen siteler var. Ya da fiyat arama motorundan, alacağınız parçalar nerede en ucuz ise oradan alıp kendiniz de toplatabilirsiniz.
    Kendiniz sistem seçimi yaparak yorum sormaktansa, diğer konularda olduğu gibi ayırabileceğiniz bütçeyi ve sistemi ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz daha iyi yardım alabileceğiniz kanısındayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.