Şimdi Ara

Bu bilgisayarı amazondan taksitle ne kadara alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amazonda taksit imkanı yok ama öğrendiğim kadarıyla bankayla konuşup yurtdışından alışverişte tutarı böldürme şansımız oluyormuş. İlk sorum bu konu hakkında tecrübesi olanlar bizi biraz bilgilendirebilir mi ?

İkinci sorumda bu gösterdiğim ürün her şey dahil kaç dolara mal olur ?

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01N6IQU2J/ref=mp_s_a_1_4?ie=UTF8&qid=1494285564&sr=8-4&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=gtx+1060+laptop&dpPl=1&dpID=41BpeqvsjNL&ref=plSrch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banka tek çekimi taksite bölüyor ama faiz ekleniyor üstüne. Hangi bankayla çalışıyorsanız internetten bankanın sayfasına girin orda taksit iste veya başka adlandırma altında ne kadar bir tutarı ne kadar taksit yapmak istiyorsanız size faizini gösteriyor. Detayları banka müşteri hizmetlerini arayarak da öğrenebilirsiniz. Mesela Akbank 3600₺ 6 taksit yapınca 647,21₺ ödeme çıkıyor %1.84 faiz oranı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam peki bu gösterdiğim ürünün nakit olarak toplam maliyeti nedir ? Kargo ve gümrük vergisinin tutarını göremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'dan hiç alışveriş yapmadım ama son ödeme ekranına geldiğinizde zaten tüm ücret yazıyormuş sizden gümrük ücretini de alıyor eğer gümrük ücreti daha sonradan çıkmazsa size iade ediyormuş. Yani siz hiçbir şeyle uğraşmıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Ama satıcısı Amazon olsun diyorlar diğer satıcılardan uzak durun deniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.