Şimdi Ara

bu bir arge çalışmasıdır...tüm arkadaşları beklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar ben interneti daha bügün aldım ve artık bu foruma sanal bir ortamda fazla abartıya girmeden yani tüm abartılı konuların dışında sadece belirli zümrelerin anlayabileceği yada kendini tatmin etmek için saçmalamalar içermeyen bir konu açıyorum. ilk önce hepinizden ricam lütfen küçük harflerle yazalım. kişisel gelişim için eğitim şart. Ve internetten buralara ulaşanlarım eğitimli bireyler olduğu malum.lafı uzatmadan diyorum ki haydi klavyelerimiz konuşsun.

Konu 1
    ana konu:
    İnternette ahlak... ek konu 1:
    teknolji çağı ve huzur
    ek konu 2:
    Elektrik elektronikte üniversitelerimiz.
    ek konu 3:Anlama ve özenle anlatma sanatı.

Konu 1
    ana konu:
    İnternette ahlak...
    Hepimiz huzur için ahlaka muhtacız. Ekseriyette birbirimize derizki sen böyle yaparsan yarın şu şahıs da şunu sana yapar.internette siz kötü şeyler üzerine yoğunlaşırsanız ben de size rica yarine bir tepki olarak sizin büyük harfle ve kin ve kıskançlık yazılarınıza hiç bakmam. bence kötü insan yoktur insan evrende en değerli varlıktır. yani sadece kötü ahlaklı insan vardır. Bu da direkt olarak internete yansır. burada benim sığ fikirlerimi yok etmeyi amaçladım. lütfen düşünmeden yazmayalım.

Evet bu konu beim tarafımca her gün bu forma eklencektir. ve böylece hep kendi word sayfamda saklanacaktır. ben elimden geldiği kadar ahlak kurallarıyla yazılan ve birbirimize saygı içeren mesajlarımız hep saklayacağım. Evet arkadaşlar bu birinci konumuz hepimizce irdelensin ve artık bazı siteler de bizlerin sağlam niyetleri boy göstersin.

İnternette ahlak sağlam ,görüş bilgi ve bunları tüm insanlara aktarma bilinci demektir. Bunun içinde önyargıdan uzak sadece bilgi hıncı değilde nezakat ve incelikler içeren bir yazılar dizisi....

Ben bu konuları sizlerle sohbet ortamı içerinde paylaşmaktan ve sürekli fazla yapacakve ARaştıma geLiştirme için hep göz önünde tutalım istiyorum.

ek konu 1:
    teknolji çağı ve huzur
    ek konu 2:
    Elektrik elektronikte üniversitelerimiz.
    ek konu 3:Anlama ve özenle anlatma sanatı.

MC LOGOS :Eğitim şart…SežsižŁiğiмin feryatŁarında, içinden çıķıŁмaž bir dųrųмdayiм. Farķettiм, ķendiмden bir şeyŁer ķaybetмişiм. anŁatмaķ çoķ žor aмa; destanŁar yažıŁмış žaмanŁa anŁatıŁмış мasaŁŁarŁa insana.
    BeŁķi ķüçüķ bir öyķü bų, beŁķi ųмųdųn yorųмų, beŁķi de yaşaмın başı bų. anŁaмaķ bųrda žordųr, inanмayi gereķtirir. Düşünмeden ķabųŁŁenмeķ, öžgürŁüğü terķ etмeķtir. İnanciм bųrda sonsųž, derinŁerde ųмųdųм. ķaŁмışıм teķ başıмa, ķųrtųŁмayı ųммųşųм. Yorųмųм yoķ, ķaŁмışıм, ųммųşųм.
    ųfaķ bir ķaŁbin içinde haps oŁмųşųм.

STAKE :ENTERESAN=İnanması güç:ilginç arkadaşım internet ilginç değil internette yorumsuz kalmak ilginç…
    ….birinci haftadaki aktivitemiz bu kadar idi
    ……..şimdi ikinci hafta olarak teknoloji çağı ve huzur:
    teknolojiyi bir kalıp olarak düşünürsek insanı bu kalıpta sıkışmış olarak algılayabiliriz. yani bizim toplumumuz için çoğu insan tv,radyo,pc,vb ürün başı beklemektedir.huzur ise gönül rahatlığıdır. Gereğinden fazla bilgisayar vb. başında kalmak insanın materyallerle duygu bağı kurmasına neden olmaktadır. Bu da teklojinin en büyük dezavantajı olarak; adeta bir hortlak gibi insanı yutuyor.
    Diğer yandan minimum zamanda maksimum sunu sağlıyor. Yani 1 saatlik sürede ülkemizde olan biten kaçan göçenden haberimiz oluyor örneği verilebilir. İşte burada tüm dengesizliklere kapılmadan seçim yapmak gerekiyor. Örneğin son senelerde boy gösteren çılgınlık yarışmaları odak noktası. çılgınlık yarışmalarına örnekler::

1.Bilgisayarların şarjı bitmeden kafalarımızı power tuşuna basma yarışması
    2.Kim kimden radyonun sesini çok açar .
    3.İnternet kafelere ilk okul bebeleri yığma
    4.Doğan çocuğa kameralı telefon kullanmayı öğretme çabası

ve benzerleri
    teknoljinin altında ezilmeden teknolojiyi ürettikten sonra onu sırtımızdan indirmeliyiz.Onun üzerine binmekte uygun bir davranış olmuyor. En iyisi onu bir kenara bırakıp ona yalnız ihtiyaç anında bir yardımcı olarak başvurmak bizlere huzur verecektir. Saygılar…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihanbey -- 12 Nisan 2006; 4:54:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.